böyle yönetimi ayakta alkışlarım ...
- ComboStyLe
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
böyle yönetimi ayakta alkışlarım ...
13.07.211 tarihinde yapılmış olan sancak savaşında,savaşı kazanmamıza rağmen ben ve arkadaşıma iksirlerimiz verilmedi.Hem özeline yazdım hem geneline yazdım sağolsun iksiri vermedi ve kadime kadar yolladı.bunların yapacakları iş bu kadar işte.bunun herkes tarafından bilinmesi için açtım konuyu.inşallah yönetim az dikkat ederde böyle aksilikler yaşanmaz :!:
ComboOFStreet
FeveRNoVa
COMBOKİSS
FeveRNoVa
COMBOKİSS
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Re: böyle yönetimi ayakta alkışlarım ...
../Alkış.
Onca emek verip savaşıyorsun ve emeğinin karşılıgını alamıyorsun.Sadece ../Alkışlarım.
İyi Forumlar..
Onca emek verip savaşıyorsun ve emeğinin karşılıgını alamıyorsun.Sadece ../Alkışlarım.
İyi Forumlar..
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
Yönetime Bu Konu Hakkında Msj Attım HuGoBoSS ve IIxCeMRexII Adlı Karaktere Savaşı Kazanmalarına Ramen Zahit Ve WaterSword Adlı Etkınlık Yöneticilerı İksir Vermemiştir Yönetimi Bu Konu Hakkında Kutlarız.
- ComboStyLe
- İskele Babası
Bymadxlord yazdı:Yönetime Bu Konu Hakkında Msj Attım HuGoBoSS ve IIxCeMRexII Adlı Karaktere Savaşı Kazanmalarına Ramen Zahit Ve WaterSword Adlı Etkınlık Yöneticilerı İksir Vermemiştir Yönetimi Bu Konu Hakkında Kutlarız.
Emre ComboOFStreet karakterim ile o savaştaydım yanlışın var
ComboOFStreet
FeveRNoVa
COMBOKİSS
FeveRNoVa
COMBOKİSS
1 :arrow: ÖLÜMÜNE LODOS
Kadim de ne yaptılarComboStyLe yazdı:Bymadxlord yazdı:Yönetime Bu Konu Hakkında Msj Attım HuGoBoSS ve IIxCeMRexII Adlı Karaktere Savaşı Kazanmalarına Ramen Zahit Ve WaterSword Adlı Etkınlık Yöneticilerı İksir Vermemiştir Yönetimi Bu Konu Hakkında Kutlarız.