◄███▓▒░░AFxLoncası░░▒▓███►
Re: ◄███▓▒░░AFxLoncası░░▒▓███►
Hasan o konuyu buraya yazmanın bı geregı varmı lutfen ıletını sıldırırmısın konunun ıcerısınden ö.m die bırsey var oraya ıletebılırsın.
- aRaZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Tebrik ederim Talat... Senin yerinde ben olsam oyun yerinde sahilde cıbırlarla olmayı tercih ederdim ya hakket helal olsun sanaGkbxxtalat yazdı:
Etkinliklere katılmayı seviyorum uzun süredir hedeflediğim bir şey vardı oda aynı günkü etkinlikte hem büyücü hem savaşçı ile etkinlik alanından sağ olarak dışarı çıkabilmek.Çoğu zaman güzel giderken bir aksilik sonucu düşmekteydim.Bu hedefime en çok 16.06.2011 de yaklaştım fakat savaşcıların ölüm oyununda çok komik bir olay başıma geldi onuda sizlerle paylaşayım
Savaşçılarda son 5 deyim Dönerek herkese ayı gönderiyorum kudretlerini yiyorum.
Artık kimsede kudret kalmamış Etkinlik sorumlusundan pm geldi.
---Dönmeye devam edeceksen atılcaksın...
Ben ne anladım:D:D
---Dönmeye devam edeceksen alacaksın... ( O heycanla öyle bir okumusumki)
Neyse Gm ye pm attım dedim
--- biraz önce kazanan Bymerlin benim Bunuda insallah alacağım...
bir baktım Tak hata kodu ve düştüm.
Kısmet değilmiş ağzımız 1 kere yandı![]()
Ve Bu güne kısmetmiş keşke lonca arkadaşlarımda yanımda olabilseydi...
Bugünkü etkinlikte savaşçılarda Son 3 de Ferit'i kesmek zorunda kaldığım için kusruma bakmasın zaten oyunda gönlünü aldımBir sonraki etkinliklerde Dostlara yardım etmek dileğiyle
İyi forumlar Ve Ölüm oyunu Derecelerim
Ölüm Oyunu: (B)(S)Sancak, (B)(S)(Ş)Anka - 19.11.2010
Büyücü: Bymerlin
Ölüm Oyunu: Meran, Tılsım, Sancak, Anka - 19.12.2010
Büyücü: BaNdRoLsUz
Ölüm Oyunu: Meran, Tılsım, Sancak, Anka - 17.04.2011
Büyücü: AFxHoRoZGaRaSı ( 2. AFxByMeRLiN ) son 2 de kardeşimize hediye
Ölüm Oyunu: Meran, Tılsım, Sancak, Anka - 16.06.2011
Büyücü:AFxByMeRLiN
Ölüm Oyunu: Meran, Tılsım, Sancak, Anka - 05.07.2011
Savaşçı: AFxHeadHunter
Büyücü: AFxByMeRLiN
Foto aldığın iyi olmuş bunu resmi gazete işi görürAFxRALtuN yazdı:Biginiz için teşekkurler.Bi foto benden.
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal..
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".

Unuttun mu çocuk ?

Güzel iş görür hemden
bişe yazamazlar
zaten bılıorlar bızı 
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Merhaba arkadaşlar.
Bugün Lonca üyeniz den biri olan AfxRaLtun arkadaşımızla sığnak attık. Grupta Titxasena da vardı. Tam kenan a geldik kesicez Grup başkanı olan AfxRaLtun arkadaşımız Titxasena'yı gruptan attı. Tamam bende günahım kadar sevmem Titx leri ancak insan emeğine biraz saygımız olsun istiyorum. Hatta sığnak içerisinde tartıştık ama ne ben çıktım ne o. Zaten tartışmamız ağır bile değildi. Güzelce geldik kenana kadar. Buyrun AfxRaLtun'un oyuncuyu gruptan attığına dair kanır.
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/15/4450.jpg

Yaptığı ayıptan öte bir şey değildir. Lütfen adı geçen Lonca arkadaşınızı uyarmanızı rica ediyorum. Kim olursa olsun sonuçta bizle orada dakikalarını harcamış emek vermiş ve sonucun da gruptan atılmıştır. Tekrar söylüyorum burada Titx'i değil insan emeğini savunuyorum. Bilginize..
Keyifli forumlar.
Bugün Lonca üyeniz den biri olan AfxRaLtun arkadaşımızla sığnak attık. Grupta Titxasena da vardı. Tam kenan a geldik kesicez Grup başkanı olan AfxRaLtun arkadaşımız Titxasena'yı gruptan attı. Tamam bende günahım kadar sevmem Titx leri ancak insan emeğine biraz saygımız olsun istiyorum. Hatta sığnak içerisinde tartıştık ama ne ben çıktım ne o. Zaten tartışmamız ağır bile değildi. Güzelce geldik kenana kadar. Buyrun AfxRaLtun'un oyuncuyu gruptan attığına dair kanır.

Yaptığı ayıptan öte bir şey değildir. Lütfen adı geçen Lonca arkadaşınızı uyarmanızı rica ediyorum. Kim olursa olsun sonuçta bizle orada dakikalarını harcamış emek vermiş ve sonucun da gruptan atılmıştır. Tekrar söylüyorum burada Titx'i değil insan emeğini savunuyorum. Bilginize..
Keyifli forumlar.
Seni kaideye bile almıorum.Benim hakkımda gerekli açıklamayı AFxLonca'sı yapacaktır.İyi forumlar 
Bugün ellerinizi semaya gönlünüzü Mevlaya aç, bugün günahlarınızdan olabildiğince kaçın, bugün en gizli incilerini onun için saçın çünkü bugün kandil, kandiliniz mübarek olsun.

Bütün İslam Aleminin Kandili Kutlu Olsun.
- sagocu48
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Inception
Müslüman kardeşlerimin kandilini mubarek olsun.kendinize iyi bakın.en yakın zamanda oyunda olacagım.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir.
Bertrand Russell
Bertrand Russell
- aRaZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Öncelikle geçmiş kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım... Ramazan arkadaşımızın yaptığı harekette kişiye veya loncaya karşı bir tavır olarak yapılan bişey olarak görmüyorum... Şayet her insanın bir anı başka bir anına uymaz ki buna kişisel sorunlarda sebep olur... Görüldüğü üzere Ramazan sus karakterde ki ağız dalaşı olacağını sanmıyorum ancak Titxasena'nın başka bir şekilde Ramazan'a bişey söyleyip söylemediğini de bilemeyiz... Hata Ramazan'da ise kendisiyle konuşup gereken bişey varsa yapmasını sağlayacağımdan emin olabilirsiniz...WHiTexDeWiL yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Keyifli forumlar.
İyi Forumlar, İyi Oyunlar...
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?

Unuttun mu çocuk ?

- aRaZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Gözlük taktım 4 gözle bekliyorum çicemsagocu48 yazdı:Müslüman kardeşlerimin kandilini mubarek olsun.kendinize iyi bakın.en yakın zamanda oyunda olacagım.
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?

Unuttun mu çocuk ?