Diyarbakırda Kaybettigimiz 13 Askere ALLAH'tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlıgı Diliyorum.
Hayinler Yine Anaların yüreğine ateş düşürdüler Diyecek Hiç Birşey Bulamıyorum .ALLAH TÜRK ü KORUSUN YÜCELTSİN...
Başımız Sağolsun ....
Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... Tüm İKV Camiasının Beraat Kandili Mübarek Olsun.
auril & DoubleLift
murat abı ugur bı zaten ben oyunda yokken ole dıyo bn oyunda olsam öle dıyemez
DDDDDDD
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Amin...EsTeRGoNxRss yazdı:Diyarbakırda Kaybettigimiz 13 Askere ALLAH'tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlıgı Diliyorum.
Hayinler Yine Anaların yüreğine ateş düşürdüler Diyecek Hiç Birşey Bulamıyorum .ALLAH TÜRK ü KORUSUN YÜCELTSİN...
Başımız Sağolsun ....
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Eyv saol kardeşim seninde mübarek olsun kandilin.Auril yazdı:
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... Tüm İKV Camiasının Beraat Kandili Mübarek Olsun.
Tüm ESTERGON'ların kandili mübarek olsun.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Tüm ailemizin ve müslüman aleminin kandili hayırlara vesile olsun.
Hain pusuda verdiğimiz şehitlerin üzüntüsü de var içimizde. Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Hain pusuda verdiğimiz şehitlerin üzüntüsü de var içimizde. Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- forumxestergon
- Acemi Savaşçı
- istiklal marşı ile oglunu askere gonderip tabutla geri alan ailelerin hala vatan sagolsun demesi kimseyi dokunmuyormu?bunların intikamı ne zaman alınacak?şehitlerimiz ne zaman rahat uyuyacak?bir papaz öldürüldü hırıstıyan oldular bir hrant dink öldurüldü ermeni oldular 1 günde 13 şehit verdik hangi türk oldu?bu msj ı kanıyla canıyla ruhuyla ve bedeniyle turk olan tüm gercek turklere yolla.hepimiz turk üz hepimiz mehmetcigiz
EsTeRgOnxşahin & EsTeRgOnxefsane[/color[*]EsTeRgOnXulvi][/b]
[imghttp://www.upload.gen.tr/resim.php/www/hwng1v0a/162462457121665_162461517121759_21600_1947_b.jpg.html[/img]
[imghttp://www.upload.gen.tr/resim.php/www/hwng1v0a/162462457121665_162461517121759_21600_1947_b.jpg.html[/img]
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
Aşk ALLAH ın aşkı ise yansın yürek küle dönsün yol RESÜL ün yolu ise bu can ona kurban olsun yarın mahşer telaşında RESULULLAH seni bulsun o gün can pazarında sualin kolay hesabın hafif şefaatçin MUHAMMED (sav) olsun o güzel yüreğine ALLAH ın nuru dolsun Hepimizin kandili mübarek olsun
ALLAH cemre celalühü vatanı uğruna ölen erlerimizi şehitlik mertebesine ulaştırsın inşallah bu vatan hepimizin hey kuldan utanmaz yüce ALLAH tandamı korkmazsında bir hiç uğruna kan dökersin
Kim bir mümini kasten öldürürse, cezası, içinde ebedî olarak kalacağı cehennemdir. Allah ona gazab ve lanet etmiş ve onun için büyük bir azab hazırlamıştır.
Başka söze ne hacet ALLAHın selamı üzerinize olsun .....................................................
ALLAH cemre celalühü vatanı uğruna ölen erlerimizi şehitlik mertebesine ulaştırsın inşallah bu vatan hepimizin hey kuldan utanmaz yüce ALLAH tandamı korkmazsında bir hiç uğruna kan dökersin
Kim bir mümini kasten öldürürse, cezası, içinde ebedî olarak kalacağı cehennemdir. Allah ona gazab ve lanet etmiş ve onun için büyük bir azab hazırlamıştır.
Başka söze ne hacet ALLAHın selamı üzerinize olsun .....................................................
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Geçmiş Kandilimiz kutlu olsun ...
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Sevgili dostum, Liderim Murat;
Seni üzenlerin topu patlasın, şekeri çamura düşsün, anneleri onları hep dövsün, misketleri kaybolsun, çay bardağını ellesin cıss olsun, dişleri büyüsün, şokomeli eyilsin, bayramda kimse para vermesin, bisikletinin tekeri patlasın, geceleri öcüler kovalasın, oyuncak ayısı hastalansın.Doğum günün kutlu olsun...

Seni üzenlerin topu patlasın, şekeri çamura düşsün, anneleri onları hep dövsün, misketleri kaybolsun, çay bardağını ellesin cıss olsun, dişleri büyüsün, şokomeli eyilsin, bayramda kimse para vermesin, bisikletinin tekeri patlasın, geceleri öcüler kovalasın, oyuncak ayısı hastalansın.Doğum günün kutlu olsun...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan