Şimdi sana diyorum lostxkazım sen dünyaya yeni gelmişken bu arkadaş senin şuanki yaşındaydı lütfen abilerine saygılı ol konuyu fazla uzatma boyunu aşan sözler söyleme sonunda pişman olabilirsin
Şimdi sana diyorum lostxkazım sen dünyaya yeni gelmişken bu arkadaş senin şuanki yaşındaydı lütfen abilerine saygılı ol konuyu fazla uzatma boyunu aşan sözler söyleme sonunda pişman olabilirsin
Yalnış Bilıyorsun Kazımın Yaşı 16 Lise 2 Geçti. Benım Yaşım 18 Varsa Sıkıntın Gel benımle Konuş Skype vs...
<<<LoSTxÇaĞLaR<<------->> Lostxesentepe>>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Malum yeni ergenlerden değiliz sürekli faceye resim atıcak ama madem bnm üstümden totem ypmaya çalışıyorsunuz yeni resimler atıyım onuda foruma koy + resmin sana ait olduğnu nerden bilicez + gözlerine verem snin gerizekalı velet üstümde lise üniforması var
Arkadaşlar bu forum bizim resmi lonca forumumuzdur.Kimsenin bu forum sayfasında usulu ve usulsuz kavga etmesi forum kurallarınca ve lonca kurallarımızca yasaktır.Kişisel kavgalarını başka bir yerden devam etmenizi ve sayfayı kişisel(özel) kavgalarınız için kullanmayınız.Bizim lonca mensuplarına ben bu durumu anlatırım lakin lonca sakinlerimiz ile kavgayı devam ettiren arkadaşlara sesleniyorum bu forumu bu tür olaylar için kullanmayınız bu sayfa lonca ile bilgilerin yer aldıgı bir sayfadır bu sayfayı kötü niyet için kullanmamanınızı rica ederim aski takdirde forum yöneticilerine durumu bildiriririm herkeze kolay gelsin bu forumda kavga yer yok okudugunuz için TEŞEKKÜRLER...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ] [DuMaN GRuBu] [LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx LoSTxDeWeLoPeR DuMaNLaNıYoRuZ
izbIRakanLaR yazdı:Tamam berk'cigim Sen kımsen eger Benım çarıma benden başkası giremez . .
Eyv canım. Adem'im sen de sakin olursan olay kapanacak, Kazım bu kadar uzatmaya gerek yok. En azından oyundan tartışın, amacınız forum sayfasını mı kapattırmak. :?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... Tüm İKV Camiasının Beraat Kandili Mübarek Olsun.
Saol seninde kutlu olsun kavga devam eder bu sayfa kapatılırsa bu sayfada kavga eden unly arkadaşlar için bizde sizin sayfanızı kapattırrız kolay gelsin yazı yazmayın artık.....
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ] [DuMaN GRuBu] [LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx LoSTxDeWeLoPeR DuMaNLaNıYoRuZ