[14.07.2011]Şehitleri Uğurlama Yürüyüşü

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: [14.07.2011]Şehitleri Uğurlama Yürüyüşü

Mesaj gönderen Canceazi »

Lucia yazdı:Dağda 3-5 koyun sürüsü
Tutturmuş bir kürdistan türküsü
Eline almış bayrak diye bir masa örtüsü
Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü
Sen soyu soysuz toprak senin neyine...
İte itlik yapıp kafa tutma beyine
Anlasa dediğimi sokaktaki köpek ağlar haline
Duy ulan şer efsiz:
NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE!
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
samedsemed1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen samedsemed1 »

Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reverence »

Canı gönülden tebrik ediyorum sizi arakdaşlar böyle bişey yapmanız bile insanların tüylerini ürpertiyor gerçekten helal olsun size... bende gelmeye calıştımda arzlar saolsun yetişemedim size . inş Şehitlerimizin bu vatan için yaptıkları karşılıksız kalmaz mekanları cennet olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Alqoholiq »

Diyarbakır'dan Aldıgımız Üzücü bir Haber ile 13 ŞeHiDiMiZ AllaH'TaN rahMeTine Uğuluyoruz Ailelerine Baş SaĞlıgı DiLiriZ...

ŞEHİTTEN ANNEYE
Bülbül konmuş pınar başına
Yazık değil mi bu genç yaşıma
Dağlarda bir iş gelirse başıma
Komando yazsınlar mezar taşıma
* * *
Topraktan aldım cismimi
Asker koydular ismimi
Çelik mermi delerse göğsümü
Tabutuma sarılıp ağlama anam
* * *
Asker olduk bileğimiz bükülmez
Kurşun yesem kanım dökülmez
Zalim Eruh'un kahrı çekilmez
Yollarıma bakıp da ağlama anam...

..ChoosensxTeaM..
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
ShiraZZ
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ShiraZZ »

hukumdargame kardes bu musallat hep boyle , ondan daha cahil adam yok bız sehıt verdık dıyoruz adam takmıyor bile.
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen punq »

Strongxsifa yazdı:Bu konunun gereksiz olduğunu düşünen ve bunu destekleyen kholpashalixloa ve kholpashalixYeAh 'a da helal olsun'lar..
QMCERDEMQ yazdı:Kholpashalix lerden ne beklenır ? Hepsi dagdan inmiş peşmerge diye boşa söylemiyorum dimi bölgeden ben ? Anıl kardesım senı tebrık edıyorum böyle duyarlı bir organızasyonda Lodos klanını toplayıp , TÜRK oyununda TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜ , ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜ , BAYRAK SEVDAMIZI herkese gösterdigin için...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Siz iki gerizekalı mala ve diğer angutlara söylüyorum, bu loncanın %80 i askerliğini tamamlamış yada sürdürkemekte olan kişilerden oluşmaktadır. İçimizde TSK mensubu arkadaşlarımızda bulunmaktadır. Bugün yaşanan hain saldırıda kaybettiğimiz 13 Şehidimizi anma yeri oyun platformu değildir. Adı üzerine oyun platformu eğlence platformudur. Bana oyunda yürüyüş yapıpta çok duyarlıyız ayakları yapmayın. Tabiki hepimiz çok üzüldük hepimiz yastayız ama bunun yeri eğlence platformu olan oyun değildir. Bu kadar duyarlı ve hassasanız oyuna girmeyip dışarı cıkıp yürüyüz yapardınız, yas tutardınız. Böyle oyunda yürüyüş yapmayla, insanları saçma sapan karalamakla bu ülke kurtarılmaz. Tepkinizi sandıkta gösterin, kime ne oy verdiğinize bakın... Daha ağzı süt kokan askerliğini bile yapmamış malların bizim hakkımızda yorum yapmaya hakkı yoktur. Ayrıca erdem iti biliyoruz çok fena kuyruk acın var, boyle kuru iftiralarla ne kadar adi bi insan oldugunu bi daha göstermiş oldun. Sizin gibi sadece böyle boş boş oyunlarda veya diğer çeşitli internet platformlarında sadece yazı yazarak tepkilerini gösteren gerizekalılar yüzünden bu ülke gelişemiyor. Ülkemize faydalı olmak istiyorsanız icaat yapın,yararlı işler yapın, ekonomiye katkıda bulunun da bu ülke gelişsin, bin bir çeşit oyunlarla ülkemizi bozmaya çalışan dış mihraklara karşı daha güçlü olalım. Bizi karalayanlar için yazmadım bu açıklamayı, sizde zaten o anlama kapasitesi yok..Bizi tanımayıpta bu saçma sapan yazıları okuyan insanların hakkımızda kötü bir düşünce oluşmaması için yazdım...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kholpashalixyeah
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Kullanıcı avatarı
asilaz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asilaz »

QMCERDEMQ yazdı:Kholpashalix lerden ne beklenır ? Hepsi dagdan inmiş peşmerge diye boşa söylemiyorum dimi bölgeden ben ? Anıl kardesım senı tebrık edıyorum böyle duyarlı bir organızasyonda Lodos klanını toplayıp , TÜRK oyununda TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜ , ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜ , BAYRAK SEVDAMIZI herkese gösterdigin için...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !!!

Boyle bır etkınlık yapıyorsunuz kımın haberı var oyun ıcıersınde kıme ulasıp kımle konusup bu etkınlıgı yaptınız... Bızım kım oldugumuz butun meran bılıyor etkınlıge bakıyorumda katılan loncaların ıcınde pkk yanlısı ınsanlar vardı kendını su ustune cıkarmak ıcın KHOLPASHALIX karalama kampanyası başlatmısınız... bız bu vatanın evlatlarıyız gereken yerde gereklı eylemı yaparız bunun tasasısı sıze dusmez sehıtler hepımızın sehıdı
İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Yaptığınız güzel birşey ancak bunun yeri oyun platformu değildir . Ben sadece Atatürk'ü savunduğum için karakterim banlandı.O an bu gm ler teröristmi diye düşünceye kapılmıştım, ancak oyunda yapılan bu tür şeylerin bir sonuca ulaşmadığı kanaatine vardım.Loncamızı terörist yada pkk lı herneyse ne gibi göstermeye çalışırsanız çalışın. Buraya gelmemiz yürümemiz gerekmiyordu vatanı sevmemiz için. Hanginiz oturup bi dua okudu şehitlerimiz için ? Sadece oyunda isminizi duyuracak bu tür boş boş işlerle uğraşıyorsunuz. Madem Şehitleri anıyorsunz çıkın sokağa orda yapın yürüyüşünüzü .Ben manisanın ilçesinde oturuyorum .Birkaç yıl önce 12 şehit vermiştik. Çıktık yollara yürüyüş yaptık . Bizzat katıldım ,o şanlı bayrağın altında bende vardım.
İşte bütün bunları göz önüne alarak birkez daha düşünün konuştuğunuz sözleri . Oyunda böyle şeylerle uğraşıyorsanız bunu birilerini suçlamak için değil vatan sevginizi göstermek için yapın yada hiç yapmayın. Daha da önemlisi açın ellerinizi bir dua edin .
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

punq yazdı:Siz iki gerizekalı mala ve diğer angutlara söylüyorum, bu loncanın %80 i askerliğini tamamlamış yada sürdürkemekte olan kişilerden oluşmaktadır. İçimizde TSK mensubu arkadaşlarımızda bulunmaktadır. Bugün yaşanan hain saldırıda kaybettiğimiz 13 Şehidimizi anma yeri oyun platformu değildir. Adı üzerine oyun platformu eğlence platformudur. Bana oyunda yürüyüş yapıpta çok duyarlıyız ayakları yapmayın. Tabiki hepimiz çok üzüldük hepimiz yastayız ama bunun yeri eğlence platformu olan oyun değildir. Bu kadar duyarlı ve hassasanız oyuna girmeyip dışarı cıkıp yürüyüz yapardınız, yas tutardınız. Böyle oyunda yürüyüş yapmayla, insanları saçma sapan karalamakla bu ülke kurtarılmaz. Tepkinizi sandıkta gösterin, kime ne oy verdiğinize bakın... Daha ağzı süt kokan askerliğini bile yapmamış malların bizim hakkımızda yorum yapmaya hakkı yoktur. Ayrıca erdem iti biliyoruz çok fena kuyruk acın var, boyle kuru iftiralarla ne kadar adi bi insan oldugunu bi daha göstermiş oldun. Sizin gibi sadece böyle boş boş oyunlarda veya diğer çeşitli internet platformlarında sadece yazı yazarak tepkilerini gösteren gerizekalılar yüzünden bu ülke gelişemiyor. Ülkemize faydalı olmak istiyorsanız icaat yapın,yararlı işler yapın, ekonomiye katkıda bulunun da bu ülke gelişsin, bin bir çeşit oyunlarla ülkemizi bozmaya çalışan dış mihraklara karşı daha güçlü olalım. Bizi karalayanlar için yazmadım bu açıklamayı, sizde zaten o anlama kapasitesi yok..Bizi tanımayıpta bu saçma sapan yazıları okuyan insanların hakkımızda kötü bir düşünce oluşmaması için yazdım...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kholpashalixyeah
:!:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

punq yazdı: Siz iki gerizekalı mala ve diğer angutlara söylüyorum, bu loncanın %80 i askerliğini tamamlamış yada sürdürkemekte olan kişilerden oluşmaktadır. İçimizde TSK mensubu arkadaşlarımızda bulunmaktadır. Bugün yaşanan hain saldırıda kaybettiğimiz 13 Şehidimizi anma yeri oyun platformu değildir. Adı üzerine oyun platformu eğlence platformudur. Bana oyunda yürüyüş yapıpta çok duyarlıyız ayakları yapmayın. Tabiki hepimiz çok üzüldük hepimiz yastayız ama bunun yeri eğlence platformu olan oyun değildir. Bu kadar duyarlı ve hassasanız oyuna girmeyip dışarı cıkıp yürüyüz yapardınız, yas tutardınız. Böyle oyunda yürüyüş yapmayla, insanları saçma sapan karalamakla bu ülke kurtarılmaz. Tepkinizi sandıkta gösterin, kime ne oy verdiğinize bakın... Daha ağzı süt kokan askerliğini bile yapmamış malların bizim hakkımızda yorum yapmaya hakkı yoktur. Ayrıca erdem iti biliyoruz çok fena kuyruk acın var, boyle kuru iftiralarla ne kadar adi bi insan oldugunu bi daha göstermiş oldun. Sizin gibi sadece böyle boş boş oyunlarda veya diğer çeşitli internet platformlarında sadece yazı yazarak tepkilerini gösteren gerizekalılar yüzünden bu ülke gelişemiyor. Ülkemize faydalı olmak istiyorsanız icaat yapın,yararlı işler yapın, ekonomiye katkıda bulunun da bu ülke gelişsin, bin bir çeşit oyunlarla ülkemizi bozmaya çalışan dış mihraklara karşı daha güçlü olalım. Bizi karalayanlar için yazmadım bu açıklamayı, sizde zaten o anlama kapasitesi yok..Bizi tanımayıpta bu saçma sapan yazıları okuyan insanların hakkımızda kötü bir düşünce oluşmaması için yazdım...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kholpashalixyeah
Tamam yeri burası olmayabilir oyun değil asıl yeri.Ancak bu yürüyüşe yine de saygı göstermek gerekliydi savaşanlar olmasa daha uzun sürecekti ancak müsade etmeyenler oldu.Daha çok da kholpashalixler vardı vatanınızı sevmiyorsunuz vatan hainleri demedik size sadece yürüyüşe saygı duymanızı beklerdik en eski ve köklü loncaalrdan biri olarak neyse kaptalım konuyu yürüyüş yapıldı güzeldi.

Konuyu tartışmaya çekmeyelim..

“Genel Sohbet” sayfasına dön