Aziz yıldırım için pankart kaldıranlar nerdesiniz şimdi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Aziz yıldırım için pankart kaldıranlar nerdesiniz şimdi

Mesaj gönderen Kemalizm »

1 hafta için 13 şehit verildi o aziz yıldırırm için pankart kaldıranlar senin yanındayız diyenler nerdesiniz o adliyeyı basanlar nerdesiniz o haberlerde 20dk aziz yıldırımın tutuklanmasının 2-3 dkkada şehitlerimizin haberini yayınlayan kanallar işte budur bu vatanı sızler yukselticeksiniz sizin gibi insanlar helal olsun siz bu vatanın altın çiçeklerisiniz sizi saygıyla selamlıyorum.Vatanın hali budur doğuda harb var kan dökülüyor kimin şeyinde usta kaç kişi umursuyoki zaten biri çıkar şehite kelle der bizde basarız onlara oyu biz buyuz işte.Eğer senin şuan şunları okurken düşünce şu ise '' illa sokaklara dökülücez şehitler için?'' evet dökülücez paşa paşa geliceksin biz burdayız diceksin o balkonuna şanlı bayrağımı asıcaksın bunla bitmez o geçilemeyen çanakkaleye gidip şehitlerin onunde saygıyla durcaksın eğer sen bu vatanın havasını soluyosan bunu yapıcaksın.Oğullar babalar kardeşler ölüyor bunu burda böyle okumakla olmaz sen kendini belli etceksin o dağdaki çakkalara burdan bile göz dağı vermeyi bilceksin damarındakı mirasın hakkını vericeksin.Yazıya başlarken butur şeyler yazmak istemıyordum ama tutamıyo insan kendini kusura bakmayın.

Bu vatanı bize bırakanlar onun için canını verenler hepinizin ruhuna şad olsun.Dualarımız sizinle.
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Aziz yıldırım için pankart kaldıranlar nerdesiniz şimdi

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Kemalizm.
Çok haklısın kardeşim.Milletin olaylardan haberi dahi yok.Eminönü sunucusunda birisi ''askerler ve polislerin ölmesi haklarıdır''dedi.Sövecektim.

Futboldan anlasınlar bizim ana kuzuları sadece.
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen qwertoy »

fatihgencerler yazdı:Kemalizm.
Çok haklısın kardeşim.Milletin olaylardan haberi dahi yok.Eminönü sunucusunda birisi ''askerler ve polislerin ölmesi haklarıdır''dedi.Sövecektim.

Düzelteyim askerlerin ve polislerin değil polislerin ölmesi haklarıdır dedi. Savunduğumdan değil sadece yanlış düzeltme amaç.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kemalizm »

qwertoy yazdı:

Düzelteyim askerlerin ve polislerin değil polislerin ölmesi haklarıdır dedi. Savunduğumdan değil sadece yanlış düzeltme amaç.

Ne olursa olsun cebinden çıkarıp 50 lira vermiyor canını veriyor.
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of AnatoliA

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

Yaşadıgımız öyle bi ülke ki , gündem değiştirmede basın ın üstüne yok ve bunu anlamıyacak kadar saf bi milletiz.Çok merak ediyorum 13 şehit verdik,haberlerde kaç dak. haber oldu ? pkk 15 temmuzda ateşkes kararı alcaktı peki bu saldırı neden 14 temmuzda yapıldı ? denizler ortasında çöle düşmüş bi ülkesin ağla sevgili yurdum ağla.Pkk yı meclise alırsan söz hakkı verirsen daha çok başın agrır.Aziz yıldırım hapse girdi bütün herkes isyanda.Şehitin var 13 tane 1 tane olsada farketmez sen rahat uyu diye onlar şehit oluyor,hakkını niye aramıyorsun be dürzü,o fidanların hesabını neden sormuyorsun.Yazıklar olsun bu vatandaşa, bu ülke kanla kuruldu gerekirse tekrar o kanlarla yıkanır gene kurulur.Ama o kanı dökenler şimdikiler gibi 2 paket maraknaya 1 torba kömüre vatan satanlar degıl 1 dilim ekmekle vatan kazanan kahramanlardı.Eğer sizde onların torunu iseniz gözünüzü açarsınız.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

qwertoy yazdı:

IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön