İKV Maden Haritası 2 - Yenilendi
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Re: İKV Maden Haritası 2 - Yenilendi
GÜzel şeyler eklemişsin böyle birşey gerekliydi 
Çözünürlük konusuna gelince çözünürlüğü yükseltirsek gözüküyor ama tabi biraz daha küçük olsaydı rahat rahat herkez bakabilirdi. Sonuçta arkadaş isteseydi yapmayabilirdi o yüzden ellerine sağlık. EMEĞE İSE SAYGI!
Çözünürlük konusuna gelince çözünürlüğü yükseltirsek gözüküyor ama tabi biraz daha küçük olsaydı rahat rahat herkez bakabilirdi. Sonuçta arkadaş isteseydi yapmayabilirdi o yüzden ellerine sağlık. EMEĞE İSE SAYGI!
- fyildirim
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Versiyon 3 Yakında Geliyor . İlginç Şeyler Olacak...
meraba arkadaşlar şu sitede yani aynı sitede viewtopic.php?f=46&t=71680&start=20 çarım gitti diyor virüs yok benim bilgisiyarım tam kontorllu çalışığ kullanan sonra birşey olmayan bir kişi yazabilirmi
Ne Dersin Yeni Çağın Başlangıcı

kardeşim sayaç bozuk 15 dk diyordu bekledim bekledim normal saate baktım 2 dk sonra çıkcaktı sonra maden 2 dk sorna çıktı sayaç hâlâ 15 dk yi gösteriyordu ne iş :?fyildirim yazdı:Versiyon 3 Yakında Geliyor . İlginç Şeyler Olacak...
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Sayaç saçma olmuş, çünkü çift oturum açsan bile madenlerin sürelerini zor ayarlarsın.
Senin yazdığın gibi 15 dk ayarlarsan, sen beklerken başkası gelir erken çıkan madeni hoop alıverir.
Sayaç saçma olmuş dedim, çünkü madenler 10:30 dakika ile 19:30 dakika arasında rastgele çıkar. Belirli bir sırada çekmen tamamen şans olacaktır.
Bu programla uğraşacağınıza googleda arama yapın. Gerekli program: TIMELEFT.
iKV eğer hele hele pencere modunda oynanıyorsa TIMELEFT ile 4-5 madeni kronometre ile çeker çekmez sıfırlarsınız. Hangisi kaç dakika önce çekildi takip edersiniz. Benden demesi.
Ayrıca yayınladığın flash yapım bana ait. İzinsiz kullanılmaması gerektiğini okumadın mı? İnsan bir özel mesaj ile rica eder.
Senin yazdığın gibi 15 dk ayarlarsan, sen beklerken başkası gelir erken çıkan madeni hoop alıverir.
Sayaç saçma olmuş dedim, çünkü madenler 10:30 dakika ile 19:30 dakika arasında rastgele çıkar. Belirli bir sırada çekmen tamamen şans olacaktır.
Bu programla uğraşacağınıza googleda arama yapın. Gerekli program: TIMELEFT.
iKV eğer hele hele pencere modunda oynanıyorsa TIMELEFT ile 4-5 madeni kronometre ile çeker çekmez sıfırlarsınız. Hangisi kaç dakika önce çekildi takip edersiniz. Benden demesi.
Ayrıca yayınladığın flash yapım bana ait. İzinsiz kullanılmaması gerektiğini okumadın mı? İnsan bir özel mesaj ile rica eder.