Çemberlitaş Yaratık Kesimlerinin İpuçları
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Yaratık Kesimlerinin İpuçları
Ahahah beni inandırmaya mı çalışıyorsun 5 ejderha 5 dinozor verdiğine ahahah hala yerlerdeyim ahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Semiha ve Gaffara gittiğimden şüpheliyim . Forumda gördüğün fotolara bakarak bir şeyler anlatmışsın .
Gaffar Bey Elektrik,Buz,Fiziksel vurur . Direnç kırmaz direnci Semiha Hanım kırar . Gaffar ölmeden semihanın canı inmez demişsin ki bu oraya gitmediğini yada semihaya hiç vurmadığını gösterir .
+ Semiha hanımın (dışardaki) taktiğini söylememişin galiba bu da oraya gitmediğini gösterir ..
Ve daha Gaffar bır cok yetenek kulalnıyor bunlardan bahsetmemişsin . Daha önce karabasanlara (oyun hatasıyla) gidenlerin dediği lafı alıntı ypamışsın . Karabasanlar boss değil çırak gibidir . Onlarda böyle yazmıştı .

Daha nice fotoğraflar mevcut . Taktiğin çok büyük bir kısmını çözdük ve kısmetse bi aksilik çıkmassa en kısa zamanda kesicez ..
Bu arada Gaffar Bey görevi herhangi bir şey vermiyor . Diye biliyorum .
Gaffar Bey Elektrik,Buz,Fiziksel vurur . Direnç kırmaz direnci Semiha Hanım kırar . Gaffar ölmeden semihanın canı inmez demişsin ki bu oraya gitmediğini yada semihaya hiç vurmadığını gösterir .
+ Semiha hanımın (dışardaki) taktiğini söylememişin galiba bu da oraya gitmediğini gösterir ..
Ve daha Gaffar bır cok yetenek kulalnıyor bunlardan bahsetmemişsin . Daha önce karabasanlara (oyun hatasıyla) gidenlerin dediği lafı alıntı ypamışsın . Karabasanlar boss değil çırak gibidir . Onlarda böyle yazmıştı .

Daha nice fotoğraflar mevcut . Taktiğin çok büyük bir kısmını çözdük ve kısmetse bi aksilik çıkmassa en kısa zamanda kesicez ..
XXCEZAXX
xxcezaxx yazdı:
Gaffar Frikik ...!
Gaffar Upskirt Detected :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Lodos
Semiha hanım gaffara ışınlanmadan önce ki kesim de elektrk ve fızık vurur demıştım sana.Ayrıca direnc kırılıyor dedim gaffar yada semıha kırıyor bunun bı onemı yok kırılan dırencın bozulmazsı gerektıgını soyledım bu kadar açık aramak ıcın kıcınızı yırtmayınxxcezaxx yazdı:Semiha ve Gaffara gittiğimden şüpheliyim . Forumda gördüğün fotolara bakarak bir şeyler anlatmışsın .
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

xFirelifex yazdı:Ahahah beni inandırmaya mı çalışıyorsun 5 ejderha 5 dinozor verdiğine ahahah hala yerlerdeyim ahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- fatihgencerler
- Cin Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
1aldandım.
Sen yalancısın. Geçen gaffarı kestik diye TTlerin kestiği resimleri koymuşsun. Acıyorum sana
Sen yalancısın. Geçen gaffarı kestik diye TTlerin kestiği resimleri koymuşsun. Acıyorum sana
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ahaa :mrgreen:fatihgencerler yazdı:1aldandım.
post kasmak için amma uzun uzadıya yazmış eleman birşey bildiğini sanmıyorum gitseydi oraya ne oduğunu iyi bilir boş beleşe gaffar aha böyle aha şöyle demezdi kulaktan dolma laflar yazmazdı...
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Hıçbır şekılde aha soyle aha boyle li yazmadım gayet açık ve netlinkin00 yazdı:post kasmak için amma uzun uzadıya yazmış eleman birşey bildiğini sanmıyorum gitseydi oraya ne oduğunu iyi bilir boş beleşe gaffar aha böyle aha şöyle demezdi kulaktan dolma laflar yazmazdı...
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Biri konuyu kılıtlesın taktık paylastıgıma pısman oldum ayıp be ayıp kısa yazmıyoruz post kastı dıyorlar uzun roman gıbı yazıyoruz hala post dıyorsunuz ulan kımsenın yapmadıgını yaptım taktık paylaştım ne şerefsız cıktınız lan sız
KONU KILIT
KONU KILIT