Raiders Of Anatolia
Kınıyorum, Lanetliyorum,
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kınıyorum, Lanetliyorum,
Diyarbakır'da kaybettiğimiz 13 şehidimize Allah'tan rahmet ailelerine ve Büyük Türk Milletine başsağlığı diliyoruz
Raiders Of Anatolia
Raiders Of Anatolia
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Kınıyorum, Lanetliyorum,
C* YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ C*

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Merhuma Dualarımız, Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz, Mekanı cennet ruhu Şad Olsun
Rabbim hepimize ölümün de hayırlısını nasip etsin inşallah. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah, Allah rahmet eylesin! Başımız sağolsun.
Rabbim hepimize ölümün de hayırlısını nasip etsin inşallah. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah, Allah rahmet eylesin! Başımız sağolsun.
En son Leonidans tarafından 14 Tem 2011 20:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- IIxONURBEYxII
- Acemi Savaşçı
Chatlaqs yazdı:Diyarbakır'da kaybettiğimiz 13 şehidimize Allah'tan rahmet ailelerine ve Büyük Türk Milletine başsağlığı diliyoruz![]()
Raiders Of Anatolia
ALLAH rahmet eylesin yakınLarına RABBİM' den sabır diLerim bu tür olayların son bulması diLeqiyLe sami
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Leonidans yazdı:Merhuma Dualarımız, Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz, Mekanı cennet ruhu Şad Olsun![]()
![]()
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
Yüce Rabbim YakınLarına ve aiLeLerine Sabır versin. MekanLarı Cennet RuHLarı ŞaD oLsuN. ve KanLarı Yerde kaLmayacak Bundanda emin oLsunLar. Herşey VataN için ... KahroLsun PKK ÖLümüNe VataN ve TuraN ... SevinmesinLerki Bu KAn yerde kaLacak eLbet birqüN hesapLarı SoruLacak ... :evil: :evil:
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Allah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
İbrahimking yazdı:Allah Rahmet Eylesin ..
O mertebeye kimse ulaşamaz.Rabbim bu uğurda ölmeyi bizlere nasip eyler inşallah .Allah ailelerine sabır versin .