Şimdi daha süperim
Yalan söylememek lazım tabiki özledim ama oyuna dönmeyi düşünmüyorum arada gelip bakıp çıkıyorum.
Açıkçası {REHBER} tag ı daha görmedim hiç
Biz diğer tarafta zeybekle adam kovalamaya bayılıyoruz birkaç resim yollayayım size
Yeni yerimizde tanıştığımız bir arkadaşımız
Yen arkadaşımızla lapis kasarken
baykooot isminde zeybek paşa ile dark kovalarken:)
İbrahim yani Ataxsökmen bir arkadaşla Ws atarken
Yani anlıyacağınız arkadaşlar biz yeni yerimizde "Haksızlık , küfür,iftira,yalakalık,yalancılık ve çıkar peşinde olmayan sizden iyi olmasın yeni dostlarımızla mutluyuz:)
Ataxogeday yazdı:Başlıkdanda anlaşıldığı gibi eski dostlarıma bir selam vereyim hal hatır sorayım dedim.
Nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir umarım ?
Size kucak dolusu sevgiler iyi oyunlar
Lütfen birkaç sevmediğim kişi var yukarıda altını çizerek yazdım eski dostlarıma selam vermeye geldim Küfürbaz , iftiracı , yalancı ve yalaka olan kişiler selamımıda almasın bu konuyada yazmasın !
Vesselam
daywalker yazdı:Tanıyan, bilen, bilmeyen herkese selamlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah
Eskilerden kim kaldı
Bende bi giriyim bakıyım dedim foruma kim var kim yok senide bulmuş oldum
Bu arada olcaya katılıyorum oynanıcak hali kalmadı oyunun, ben bıraktım kurtuldum valla
Herkese tavsiye ederim
A.s abilerim, oyuna bir daha başlamayacağınızı bilsemde sizleri burada görmek güzel
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Ataxogeday yazdı:Şimdi daha süperim
Yalan söylememek lazım tabiki özledim ama oyuna dönmeyi düşünmüyorum arada gelip bakıp çıkıyorum.
Açıkçası {REHBER} tag ı daha görmedim hiç
Biz diğer tarafta zeybekle adam kovalamaya bayılıyoruz birkaç resim yollayayım size
Yeni yerimizde tanıştığımız bir arkadaşımız
Yen arkadaşımızla lapis kasarken
baykooot isminde zeybek paşa ile dark kovalarken:)
İbrahim yani Ataxsökmen bir arkadaşla Ws atarken
Yani anlıyacağınız arkadaşlar biz yeni yerimizde "Haksızlık , küfür,iftira,yalakalık,yalancılık ve çıkar peşinde olmayan sizden iyi olmasın yeni dostlarımızla mutluyuz:)
Sizleri sefiyorum
Vesselam
Reklam yapıyor, iletinin silinmesini rica ediyorum
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)