merandanx yazdı:yeni bölgeler gelsin derken ya level artılırlsın yada daha iyi item düşcek bi bölge tek başımıza takılcağımz bi bölge istedik grup bölgesi istemedik
evet dükanı bende istedim ama gidip karekter kurtarmayı bile parayla yapıcaklrını nerden biliym
yeni gözlükleri kim istedi m2 ler geldi zaten maraton ve hasar elektirik mavi eksikti sadce ve gayete iyi oluyodu bu
herkesin bi hayvanı olsun derken savaşçı bizi tankla kesin demedik adam ayıyı salıyor sarsılmaz açıyor ayı benim canımı 45 getiryor tekrar ayı salıyor depar atıyor zihliyorum bu sefer kanatmadan ölüyorum bunumu istedik biz
şaheser parlatılsın demedik eşyalr efekteli olsun dedik parlıyan ejder ve ashap insanın gözlerini yorucak derece rahatsız edici o derece saçma olmuş
zor olsun dedik sadce güçlüler girebilceği bi bölge istedik gidip çemberliyi grup bölgesi yapın demedik
kolay level atlansa ne olur atlanmasa ne olur hergün çar kasıp ejdermi üretcem grup bölgelrinemi gircem
sen bi soruma cevp ver migrat ve sığnak itemlerim tam üstm ful 4 setimde var yapıcağım tekşeyy çemberliye girmek oda zamnım olmadğı için giremiyorum yada zaman oldğu zamanda grup bulamıyorum söylesene ne yapıcam ben klan savaşı yap diceksen inan her dk buz eelek atmaktan gına geldi şifa basma falan filan maden cek diceksen gel sen cek 15 dklık madende 2 kişi bekliyor evet ne yapıcam söyleseene bana ?????
her dk yönetimi savunmayı bırakın oyunu mahfetiler ne diyim eski ikv nerde şimdiki ikv nerde bu yeni gm olanlar yönetici olanlar falan filan soruma cevp bekliyorum bu arada
1-Daha 49 levellar geleli 1-1.5 sene oldu ki ne level artırılmasından bahsediyorsun ?
2-M2.5 gözlükler daha rahat bölgeleri bitirilmemiz için yapıldı.
3-Herkes ayı istedi ve yanındada özelliği olmalıydı.
4-Parlatmak ve efektler aynı şey tabii arasında fark olmadığını anlayabilirsen.
5-Zor olup herkesin giremediği bir bölgede tek ayakta kalmayı nasıl düşünüyorsun onu anlamadım.
6-Kolay level atlama yeni başlayanlar için yapıldı tek kendini düşünme derim.
7-4 setide dizip grup bulamıyorsan sen İKV oynama.Tek madene oturmak açlıktır bence o yüzden dolaş.Buz/elektrik atmaktan gına geldi ise başka karakter açıp onu kas derim.Ayrıca klan savaşlarında yaptığın işlerin daha zorunu grup bölgelerinde yapacaksın.
8-Kimseyi kayırmam bu konuda şüphen olmasın.
9-Yazı ve konuşma üslubuna dikkat et.
Teşekkür ederim. Düşüncelerime birkaç şey daha eklemek istiyorum.
İKV neden yükselemiyor ?
Ben ve çoğu kişi ilk önce oyunların forumlarına gözatar + kurulu olduğu fanlara, sayfalarına. [FACEBOOK] [İKVONLİNE] vb.
Biz forumda şikayet ettiğimiz sürece İKV oyuncu kazanamaz. Neden mi forumda olumlu konulardan çok olumsuz konu var. Bir şikayet sayfası oluşturulup şikayet ve olumsuzlukların oraya gönderilmesi gerekir. forumsikayet.istanbuloyun.com gibi.
keyiften şikayet etmiyoz bizde kardeşim adam gibi yönetsinler biz şikayet etmeyiz bizden aldıkları paralar nereye gidiyo ikv nin bırak tvde sanalda bile reklamı yok ve herşey pahalı birde yıllardır LAG varrrr
İKV neden yükselemiyor ?
Ben ve çoğu kişi ilk önce oyunların forumlarına gözatar + kurulu olduğu fanlara, sayfalarına. [FACEBOOK] [İKVONLİNE] vb.
Biz forumda şikayet ettiğimiz sürece İKV oyuncu kazanamaz. Neden mi forumda olumlu konulardan çok olumsuz konu var. Bir şikayet sayfası oluşturulup şikayet ve olumsuzlukların oraya gönderilmesi gerekir. forumsikayet.istanbuloyun.com gibi.
keyiften şikayet etmiyoz bizde kardeşim adam gibi yönetsinler biz şikayet etmeyiz bizden aldıkları paralar nereye gidiyo ikv nin bırak tvde sanalda bile reklamı yok ve herşey pahalı birde yıllardır LAG varrrr
İnsanoğlu hata yapmadan öğrenemez İKV de mecburi olarak bizim şikayetlerimiz doğrultusunda doğru yolu bulacaktır. Fakat şikayet ederken herşeyede bir açık bulmaya çalışmak ve onu şikayet etmek içler acısı.LAG problemi senin internet hızın+bilgisayarının donanımından kaynaklanır.Bilgisayarım süper ve internet hızım çok yüksek diyorsan lag olma ihtimali 0 gibi.
LAG problemini çözmek için İKV bize muhtaç bizim paralarımız ile VPS BİLGİSAYAR denilen aygıtlar alınıyor.Bunlar üzerinde çalışma yapılıp üzerine kurulan oyunun "RAM" ı artırılıyor bu sayede LAG problemi düzeltiliyor.
Bilgisayarım şuanlık idare eder düzeyde tek eksiği ekran kartı o kadar ve ekran kartı yüzünden ben sığınakta adam gibi oynayamıyordum.İnternet hızım 4.8 mpbs olmasına rağmen herşeyi İKV de bulmayın birazda kendinizde birşey arayın.
ılk önce şunu söyliyim sana, oyunda şu yok bu yok diye şikayet eden oyuncu ben hiç görmedim eskiden.herkes gayet güzel oynuyordu.bı ara bu senın söylediğin gibi o gelsin bu gelsin muhabetleri arttı ve diyordum bunlar nerden çıktı şimdi?bi anlam veremıyordum,meğer gelecek olan şeylerin zemini hazırlanıyormuş. onu söyleyenlere baktık kı ya yönetimin yakını,yada bişey yapmayan parası olan işini kolay halletmek isteyen sadece bikaç kişi.
*ben maden çıkmıyor dıye şikayet eden adam görmemiştim artırıcı cıktı aldıgım halde artık maden cıkmıyor dıyen cok gordüm.
*nadide item düşmüyor diyen vardı belki ama artırıcı alıp item düşmüyor halen diyen kişi sayısı daha fazla.
*ayı çıksın diyen adam hiç ama hiç görmedim çünkü vsde zaten savascı hep güçlü olandı,ayı çıktı herkese süpriz *oldu,tesla ve şifacını hayvanı zaten vardı kangal veya gözcü herkese suprız oldu vs vs vs...
* ama şu an gercekten buyuk bi sorunumuz var şikayetımız var heralde bunu akçeyle çözmek ıstemezler, sorunumuz yönetimin umursamazlığı,klanda yada bölgede küfür yagdıran adamları şikayet ediyorum bakıyorum mailime 1 tanesi bile susturulma cezası almamış,onlarca mail attım 1 tanesine cevap verme tenezzulınde bulıunmadılar.acaba bu konuda şikayetçi olduk diye 1995 akçeye ceza verme hakkı dogarmı bize DDD
İKV neden yükselemiyor ?
İnsanoğlu hata yapmadan öğrenemez İKV de mecburi olarak bizim şikayetlerimiz doğrultusunda doğru yolu bulacaktır. Fakat şikayet ederken herşeyede bir açık bulmaya çalışmak ve onu şikayet etmek içler acısı.LAG problemi senin internet hızın+bilgisayarının donanımından kaynaklanır.Bilgisayarım süper ve internet hızım çok yüksek diyorsan lag olma ihtimali 0 gibi.
LAG problemini çözmek için İKV bize muhtaç bizim paralarımız ile VPS BİLGİSAYAR denilen aygıtlar alınıyor.Bunlar üzerinde çalışma yapılıp üzerine kurulan oyunun "RAM" ı artırılıyor bu sayede LAG problemi düzeltiliyor.
Bilgisayarım şuanlık idare eder düzeyde tek eksiği ekran kartı o kadar ve ekran kartı yüzünden ben sığınakta adam gibi oynayamıyordum.İnternet hızım 4.8 mpbs olmasına rağmen herşeyi İKV de bulmayın birazda kendinizde birşey arayın.
iyide hata yaptılar işte düzeltsinler artık üstelik lag birtek bende değilki oyunvuların yüzde 80 lagdan şiakayetçi üstelik önceki yorumda dediğim gibi reklam yokkk
htolga333 yazdı:ılk önce şunu söyliyim sana, oyunda şu yok bu yok diye şikayet eden oyuncu ben hiç görmedim eskiden.herkes gayet güzel oynuyordu.bı ara bu senın söylediğin gibi o gelsin bu gelsin muhabetleri arttı ve diyordum bunlar nerden çıktı şimdi?bi anlam veremıyordum,meğer gelecek olan şeylerin zemini hazırlanıyormuş. onu söyleyenlere baktık kı ya yönetimin yakını,yada bişey yapmayan parası olan işini kolay halletmek isteyen sadece bikaç kişi.
*ben maden çıkmıyor dıye şikayet eden adam görmemiştim artırıcı cıktı aldıgım halde artık maden cıkmıyor dıyen cok gordüm.
*nadide item düşmüyor diyen vardı belki ama artırıcı alıp item düşmüyor halen diyen kişi sayısı daha fazla.
*ayı çıksın diyen adam hiç ama hiç görmedim çünkü vsde zaten savascı hep güçlü olandı,ayı çıktı herkese süpriz *oldu,tesla ve şifacını hayvanı zaten vardı kangal veya gözcü herkese suprız oldu vs vs vs...
* ama şu an gercekten buyuk bi sorunumuz var şikayetımız var heralde bunu akçeyle çözmek ıstemezler, sorunumuz yönetimin umursamazlığı,klanda yada bölgede küfür yagdıran adamları şikayet ediyorum bakıyorum mailime 1 tanesi bile susturulma cezası almamış,onlarca mail attım 1 tanesine cevap verme tenezzulınde bulıunmadılar.acaba bu konuda şikayetçi olduk diye 1995 akçeye ceza verme hakkı dogarmı bize DDD
1-Ayı çıksın değilde savaşçının neden yardımcısı diyen yok çok kişi vardı. Zaten ayı savaşçıya sürpriz oldu.
2-Maden çıkmıyor diye şikayet eden çok gördüm ayrıca bir madene 15kişi oturuyorduk biz.
3-Artırıcılar işe yarıyor millet sanıyor ki %60 daha fazla şansımız olacak %50 plus + %60 yağma artırıcı %110 etti milletin beklentisi ilk girişte çıkacak bu artırıcıyı bir çözemediler gitti.
4-Gözcü ve Kangal diyenlerde çok oldu isim vermediler fakat daha değişik yardımcılar istiyoruz dediler.
5-Günde o kadar çok şikayet edilen kişi var ki yani siz destek ekibinde görevli olsanız hak verirsiniz.
İKV neden yükselemiyor ?
iyide hata yaptılar işte düzeltsinler artık üstelik lag birtek bende değilki oyunvuların yüzde 80 lagdan şiakayetçi üstelik önceki yorumda dediğim gibi reklam yokkk
Kardeşim bu sorunları düzeltmeyi o kadar kolay birşey sanıyorsunuz ki 2günde olsun diyorsunuz. Siz bunların içinde değilsiniz bu yüzden bilmezsiniz bun şuana kadar çok online oyun kurdum fakat çok zor iş hergün ilgilenmem gereken ve titizlikle yapılması gereken birşey tek hatada bütün bir iş mahvoluyor.
Birkaç kere İKV dosyalarıyla PVP denedim fakat başarısız oldum.Çok titizlikle hazırlanmış bir data içeriyor.
DeaTHxBeJNaTe yazdı:hmm ben seni çözdüm tamam sen haklısın . Turuncu gözlük demek :roll: :ugeek: çok pardon daha sana karşı gelmem
Nadideyi turuncu sanan bir kişide sensin demek sen Deathx deysen o loncaya hiç yakışmıyorsun.Nadide demek MOR, Şaheser demek TURUNCU dur. Sil çarlarını oynama konuştukça batıyorsun.
olayı loncaya getirme Game Ower kimin nereye yakıştığını kimse bilemez ki senin daha donunu almıyacak günlerini biliyorum , kişisel konuları loncaya çekme terbiyesizli yapma
DeaTHxBeJNaTe yazdı:hmm ben seni çözdüm tamam sen haklısın . Turuncu gözlük demek :roll: :ugeek: çok pardon daha sana karşı gelmem
Nadideyi turuncu sanan bir kişide sensin demek sen Deathx deysen o loncaya hiç yakışmıyorsun.Nadide demek MOR, Şaheser demek TURUNCU dur. Sil çarlarını oynama konuştukça batıyorsun.
olayı loncaya getirme Game Ower kimin nereye yakıştığını kimse bilemez ki senin daha donunu almıyacak günlerini biliyorum , kişisel konuları loncaya çekme terbiyesizli yapma
Hahaha ben hiç bir zaman para sıkıntısı çekmedim meraklanma sen.Konuşma üslubunla Deathx üyelerinin yanına yakışmıyorsun Daha Nadide nin MOR renk olduğunu bilmiyorsun konuyu değiştirmeye çalışma tamam herşey ortada özel tartışmaya çevirme.
valla şu bi gerçek oyunda varsa yoksa en buyuk şikayet yöneticilerin ilgilnememesi.atılan bi maile cevap gelmemesi,bahanelernin de yogunluk olması.sanırım yogunluktan cevap veremeyınce rasgele seçip onlara cevap atıyorlar.eskıden madenın başında kapmak için savas verıyorduk,1 topazda 6-7 kişi oturuyorduk ama sansımız yuksektı 2den bırınde çekebıldıgımız cok oldu.ama şimdi sayısı arttıgı halde maden bulamıyoruz.neysekı ben uretımlerımı tamamlamıstım.oyundan sıkılmısıtım cemberlıtası merak edıyordum onda da umdugumuzu bulamayınca artık oynamıyorum.uzak kalmak da baya rahatlatıcıymış aslında,oyunda sevkten cok stres sınır alıyormusum herneyse senın yazdıkların dıkkatımı cektı de oyuzden bıseyler yazayım dedım