birçok konu açılıyor ve oyundan şikayetçi olanlar o konularda yorumlarını yazıyor birraz önce açılan bi konuda doğrular söylendiği için gm erdoğan bey tarafından kilitlendi hangi gerçekyle konuyu kapatıyorsunuz biz düşüncelerimizi burda paylaşmak istyoruz bazı konuları tartışmak baska oyuncuların fikrinide öğrenmek istyoruz
gerçeği oyunla ilgili söylicek birşey kalmadı ortda oyun diye birşeyde kalmadı eskiden 10 saat aralıksız oynadığım oyunu şimdi 5 dk giryorum arkdş listesine bakıyorum genelde boş etrafa bakıyorum genelde boş 5 dk geçmeden altf4 desteğe msj atıyoruz beklediğim cevp ne gelen cevp ne oyun hatası bildiyoruz sadce tşk edilmekle kalıyorlar oyunda zaten güç denilen birşey kalmadı grup bölgeleri yüzünden ikvde 100 ejderli büyücü varsa bunun yüzde 70 nec sete sahip kalan yüzde 30 da item düşüremiyenler ws de taktik diye birşey yok yaptığın savaşçıda sert ağır durdur zihn topla set ağır sıyırmasan ne ala sıyırdıysan ws kaybetin hadi hayırlısı KONUYU KAPATMAYIN diyer oyuncularında fikirlerini düşüncelerini duymak istiyoruzz
bu arada grup bölgelerinden ve akçe sisteminden bahsetmeye artık gerek kalmadı sevgili yönetici /gm ler cevp vermiyor konuları kilitliyor
niye konuları kilitliyorsunuz
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
niye konuları kilitliyorsunuz
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Re: niye konuları kilitliyorsunuz
söyledıklerıne katılıyorum bende oyunun eksık yanlarını acılan konularda dıle getırmeye calışıyorum ancak konular kaptılıyor eger tarafız olarak özeleştırı yapamayacaksanız bizler eleştiri yapamayacaksak yapıp cevap alamayacaksak
forumu kapatın ne gereyı var yetkılerden adam gıbı cevap alamadıktan sonra resmi forum da takılmanın ne anlamı var
şacmalık a ...
forumu kapatın ne gereyı var yetkılerden adam gıbı cevap alamadıktan sonra resmi forum da takılmanın ne anlamı var
şacmalık a ...
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: niye konuları kilitliyorsunuz
umarım konuyu kilitlemezler bu arada yöneticilerde cevp yazabilirse sevinirm
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez