Ben bu forum yöneticisi çakmalarıyla forumda uğraşırken sen ve senin gibi birkaç kişi bana karşı çıkıyordu.Hangi dağda kurt öldüde bir anda cephe değiştirdiniz merak ettimYaslikurt yazdı:Biri bu Adamı Forum yöneticisi yapsın artık her konuda muhalefet :roll:TAKVA yazdı:Gaffar bey kesimi Taktik ve bilgi ile alakası olmayan apayrı bir iş .
Tecrübe , yetenek ,reflex ve süper bir organize [ Ekip] işidir
Gaffar taktik aLıntıdır..
Re: Gaffar taktik aLıntıdır..
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Eee Yağız ne bekliyordun ki 
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Öküz öldü ortaklık bozuldu Bu çakalın çıkarı bittikten sonra gerçek yüzünü gösterdini ne zman anlıyacaksınız
BİR İNSANIN GERCEKTEN DOST OLDUGUNU YAKININDAYKEN ANLAYAMAZSN
BİR İNSANIN GERÇEKTEN DOST OLDUGUNU ONDAN AYRILDIKTAN SONRA ANLARSIN !
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bilmeyenlere yararlı olucagına inanıyorum. Güzel paylasım:)
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
LASTDRAGON yazdı:Öküz öldü ortaklık bozuldu Bu çakalın çıkarı bittikten sonra gerçek yüzünü gösterdini ne zman anlıyacaksınız
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
+1Yaslikurt yazdı:Biri bu Adamı Forum yöneticisi yapsın artık her konuda muhalefet :roll:TAKVA yazdı:Gaffar bey kesimi Taktik ve bilgi ile alakası olmayan apayrı bir iş .
Tecrübe , yetenek ,reflex ve süper bir organize [ Ekip] işidir
KefreNMikerinoS [(^)Ejder Asa]
Kefoo
Kefoo
Anka dan alıntı yaptıbymad22 yazdı:Evet Arkadaşlar Sizlere Şimdi GAFFAR Kesim Taktiğini Anlatıcam ..
1 - ) Gaffar Bey ' Deprem Yaptığında Herkes Kendi Büyüsünü Bozucak .. Kutuba Gerek Yok ( Kadim Hidra ' Da Kükreyince Bir Etki Oluşuyor Ya.. ! Onu Nasıl Bozuyorsanız Gaffar Deprem Yapınca Öyle Bozucaksınız Kendi Büyünüzü , Kutuba Gerek Yok ! )
2 - ) Size Hacıyorum Diyince Hiddet Sıfırlanıyor Tank Nara Atıcak Ve Üstüne Çekicek .. ! !
3 - ) Direnç Kırıyor , Direnci Kırdıktan Sonra Büyünün Tankı Hemen Bozması Lazım ( GBM - X ' Deki Gibi )
4 - ) Bana Bak Gözlerimin İçine Bak Diyince O Kişiyi Semihanın Yanına Yolluyor , Yollanan Kişi Hareket Edemiyor Semiha Ateş Çemberi Atıyor .. O Arada Şifaların O Kişiye C.K ( Can Kurtaran ) Atması Lazım Ve Yollanan Kişi Hareket Edemediği İçin Savaşçının O Kişinin BüyüSünü Bozması Lazım
5 - ) Semiha Ve Gaffar ' ın Arasını Bayağı Bir Açıcaksınız..
ArkadaşLar Sizin İçin Taktiği Paylaştım .. Umarım Kesebilirsiniz. ![Alıntıdır]
aLıntıdıe arkadaslar İnş yararlı olur kuklacı ıcın..
Alıntıdır yazdım zaten neyın pesındesın anlamadım 
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
güzel paylaşım dostum.. hergün kesiyolar ya konuşuyolar işte kuklacı böle devam eder ...bymad22 yazdı:Alıntıdır yazdım zaten neyın pesındesın anlamadım
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
TOLGARDA yazdı:Anka dan alıntı yaptıbymad22 yazdı:Evet Arkadaşlar Sizlere Şimdi GAFFAR Kesim Taktiğini Anlatıcam ..
1 - ) Gaffar Bey ' Deprem Yaptığında Herkes Kendi Büyüsünü Bozucak .. Kutuba Gerek Yok ( Kadim Hidra ' Da Kükreyince Bir Etki Oluşuyor Ya.. ! Onu Nasıl Bozuyorsanız Gaffar Deprem Yapınca Öyle Bozucaksınız Kendi Büyünüzü , Kutuba Gerek Yok ! )
2 - ) Size Hacıyorum Diyince Hiddet Sıfırlanıyor Tank Nara Atıcak Ve Üstüne Çekicek .. ! !
3 - ) Direnç Kırıyor , Direnci Kırdıktan Sonra Büyünün Tankı Hemen Bozması Lazım ( GBM - X ' Deki Gibi )
4 - ) Bana Bak Gözlerimin İçine Bak Diyince O Kişiyi Semihanın Yanına Yolluyor , Yollanan Kişi Hareket Edemiyor Semiha Ateş Çemberi Atıyor .. O Arada Şifaların O Kişiye C.K ( Can Kurtaran ) Atması Lazım Ve Yollanan Kişi Hareket Edemediği İçin Savaşçının O Kişinin BüyüSünü Bozması Lazım
5 - ) Semiha Ve Gaffar ' ın Arasını Bayağı Bir Açıcaksınız..
ArkadaşLar Sizin İçin Taktiği Paylaştım .. Umarım Kesebilirsiniz. ![Alıntıdır]
aLıntıdıe arkadaslar İnş yararlı olur kuklacı ıcın..
TOLGARDA Adlı Arkadaş Sen Neyin Peşindesın Forumda Gereksiz Ne Yorum Varsa İçinde Sen Varsın Adam Alıntı Yazmıs Zaten Böyle Paylaşımlara Destek Olmak Yerine Köstek Olmayın...