MADEN BAŞLARINDAKİ EMEK HIRSIZLIĞI

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
barocar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

MADEN BAŞLARINDAKİ EMEK HIRSIZLIĞI

Mesaj gönderen barocar »

Maden herkezin yeri adı altında kendini savunan kendini bilmezler insanların emeklerine saygı göstermiyor ve 20 dk gibi önemli biz zamanınızı çalıyorlar.Oysaki site buna çözüm bulmalı, yoksa oyuna girenlerin ne tipi ne ailesi nede kim oldukları görünüyor.Sadece görünen ahlakları, tek bunu sergiliyorlar.
Örneğin; bankalardaki sıra numarası almak gibi sıra alma filan gibi birşey yapsalarda, orda maden kavgaları yüzünde birbirlerine, haklı yada haksız sinir harbiyle küfredenlerin sus alınması engellense dolayısıyla küfürde ortadan kalksa.İnsanlarda oyundan soğumamış olur.
Şimdi çingene ne anlar saygıdan yada hırsız ne anlar dürüstlükten yada serseri ne dinler sırayı ahlakı falan filan...Bu tip adamlar oyunda da aynı dışarda da..Bunlara bir çözüm bulunmalı..Buna en güzel örnekte verdiğim banka sıra alması yada benzeri başka çözüm..
Kullanıcı avatarı
ROWxVeNDeTTa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: MADEN BAŞLARINDAKİ EMEK HIRSIZLIĞI

Mesaj gönderen ROWxVeNDeTTa »

Sana bir yönden hak veriyor bir yönden kızıyorum.
Haklı olduğun konu senin saatlerce maden başında oturupta birinin madene çöreklenmesidir,Bu konuda sonuna kadar haklısın fakat olaya birde şu yönden bakmalısın.Bir madene gidiyorsun o dolu öbürüne gidiyorsun o dolu hangi madene gitsen dolu oluyor mecbur birine oturuyorsun.

Lütfen olaylara tek taraflı bakmayın.
Resim
barocar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: MADEN BAŞLARINDAKİ EMEK HIRSIZLIĞI

Mesaj gönderen barocar »

kardeşim ben şahsım adına konuşayım maden başında asla çöreklenmem sürekli çeker giderim ve asla birisinin olduğu madende durmam illaki boş ver bulabiliyor insan ama sonra tam çıkmaya yakın birisinin gelmesi üzücü..işte senin yada benim sorunlarımızın çözümü ikv sitesidir.bankadaki numara alma gibi sıra numarası vereeck 1 dk içinde çekmeyenin yerine bir sonra sıradaki çekebilecek böyle küfürde kavgada olamayacak herkez sırasını bilecek..

“Genel Sohbet” sayfasına dön