kuyruğum yok ki acım olsun lafını bilde konuş.Prisonbreakx yazdı:Kuyruk acın mı var?
Xxxisimsixxx Tarafından Kandırıldım.
Re: Xxxisimsixxx Tarafından Kandırıldım.
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Prisonbreakx yazdı:Rivalxmelodi arkadaş bir hata yapmış niye dalga geçip,hakaret ediyorsun? Böyle yapınca zekimi zannediyorsun
kendini.Ayıp yaptığın.Ben veya loncamdaki biri böyle bir hata yapsa bize de böyle laf atabilirmiydin?
Sanane Lale.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Prisonbreakx yazdı:Rivalxmelodi arkadaş bir hata yapmış niye dalga geçip,hakaret ediyorsun? Böyle yapınca zekimi zannediyorsun
kendini.Ayıp yaptığın.Ben veya loncamdaki biri böyle bir hata yapsa bize de böyle laf atabilirmiydin?
Hepsi Olur Farketmez
Bu çok zeki valla gel seni oxforda yollayalım tmm argo kelimelere bulaştığına göre cocuk daha diyalog kurmaya gerek yok.Rivalxmelodi yazdı:Demekkı Komple malsınız xD
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
ya tamam susXxDeViLxX yazdı:Bu çok zeki valla gel seni oxforda yollayalım tmm argo kelimelere bulaştığına göre cocuk daha diyalog kurmaya gerek yok.Rivalxmelodi yazdı:Demekkı Komple malsınız xD
Aslında doğru söylüyosun dıştan göründüğün kadar zekanende büyük olması lzm işte senin zeka yaşın küçük 20-30-40 yasşıda da gözüksen senle konuşan biri ancak zeka yaşına 8 diyebilir(8 i de okuma yazma biliyosun diye verdim)Rivalxmelodi yazdı:ya tamam susXxDeViLxX yazdı:Bu çok zeki valla gel seni oxforda yollayalım tmm argo kelimelere bulaştığına göre cocuk daha diyalog kurmaya gerek yok.Rivalxmelodi yazdı:Demekkı Komple malsınız xDgörende sancak koskoca adam
- sedatkral
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
DeViL burada senin sorunun var.O kadar usenıyorsan Yapcak Birşey yok
Prisonbreak. Sen daha dunku cocuksun buradan millete artıslık yapma :idea:
Sorunlu arıyorsan kendini fark etmemişsin arkdasım yazışmayı iyi oku ben sadece bu isimli kişiye dikkat edin dedim cok uzattınız.sedatkral yazdı:DeViL burada senin sorunun var.O kadar usenıyorsan Yapcak Birşey yok![]()
- sedatkral
- Şarapçı'nın Sırdaşı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:XxDeViLxX yazdı:Sorunlu arıyorsan kendini fark etmemişsin arkdasım yazışmayı iyi oku ben sadece bu isimli kişiye dikkat edin dedim cok uzattınız.sedatkral yazdı:DeViL burada senin sorunun var.O kadar usenıyorsan Yapcak Birşey yok![]()
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
Rival 3 günlük çocuksun burda millete atar yapıyorsun 3 beyin hücrenle.Bizden birine yap da görüyüm hele:) Sedatkral senin oyundaki ismin nedir.Hatırlayamadım seni kuyruk acısı olan çok kişi var 
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)