DADAVANIN İFTİRASI VE İSPATI
DADAVANIN İFTİRASI VE İSPATI
Dadavaxlonça adlı çarın sahibi arz karekterini kestim için hırsızlıkla suçlamıştır beni ve aşağıdaki fotoda ispatıdır...kesilmeyi hazmedemiyorsan girme kardeşim klana..kesildin içinde iftira atma..

- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: DADAVANIN İFTİRASI VE İSPATI
ulan sen hangi yüzle foruma konu açabiliyosun. eminönündeki bütün kp kasan 25 level charları kesen adi sen değil misin? 2kp için şerefini satan kişiden hırsızlık dahil herşey beklenir. eminim ki senin başka charın da var sırf kp kasanları kıskandığın için 44 lvl bi büyücü açtın bütün 25 level charları kesmeye çalışıyosun. ama merak etme senin de foyan çıkar yakında meydana.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

oyun bana karşı klandaki kişiyi kesme hakkı vermişmi ? vermiş eee daha ne o zaman? kardeşim kesilmeyi yediremiyen çıksın klandan karşı klanda gördüm kişiye dalarım ister 1 lvl olsun ister 49 fark etmez oyunda fazla online olmaktan bazı kişiler şizofren olmuş diğer çarın ne gibi sorular soruyorlar ben sizin gibi bir oyun için kılıktan kılığa girmem sancak sunucusunda tek çarım vardır oda Akmx dir.
- canoski61
- Işık Hanım'ın Elemanı
ferro bırak sende gördüğün yerde onu kes :lol:
°±° Lєqєηd кiηq °±°
Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
Evet dogru AkmxhırszdıR..
FERRO yazdı:ulan sen hangi yüzle foruma konu açabiliyosun. eminönündeki bütün kp kasan 25 level charları kesen adi sen değil misin? 2kp için şerefini satan kişiden hırsızlık dahil herşey beklenir. eminim ki senin başka charın da var sırf kp kasanları kıskandığın için 44 lvl bi büyücü açtın bütün 25 level charları kesmeye çalışıyosun. ama merak etme senin de foyan çıkar yakında meydana.
Paşam katılıyorum
./alkış
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Kesildi için Hırsızlık iftirasını atanlar bir oyun dahi olsa Allah yaptımız her şeyi görüyor bana iftira atan kişiler devam edin benim günahlarımı hafifletiyorsunuz
Arkadaş kesilmeyi yediremeyen girmesin klana benim son sözümdür.Şu dakkikadan sonra eminönüde gördüm her arza saldırım sadece bunun için giricem oyuna kp kasanlar özellikle siz dikkat edin şuandan sonra
kesilenler hırsıs vs. diyenleride şikayetimi eder oyunuma bakarım ben eğlenmeye giriyorum sizi delirtmekte benim bir eylencem oldu
hadi iyi oyunlar rahat kp kasabiyorsanız kasın
lan geriii konuyu açan sensin azarı işiten sensin
1 o zaman charda ben yoktum arkadaşım yazmış
2. beni rezil etmeye kalkma sn rezil olursun
3. oyunun bir takın kuralları var her şeyi yöneticiler yönetemez
4. buna uymayacaksan başkas unucuya hadi yallahhhh
1 o zaman charda ben yoktum arkadaşım yazmış
2. beni rezil etmeye kalkma sn rezil olursun
3. oyunun bir takın kuralları var her şeyi yöneticiler yönetemez
4. buna uymayacaksan başkas unucuya hadi yallahhhh

________________________________________________________________________________
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
Usta.. Bizim kLan da kesme hakkı weRmiş. Ben oyunu bıraktım ama arada UUradığımda da sncaktan çıkarmam ozaman soRun yok .)

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Akmx haklı hertürlü clana giriyorsan sonuçlarına katlanacaksın 
haYaT bosH eĞLeN Çoşs