Neden Sürekli Şikayet ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Neden Sürekli Şikayet ?

Mesaj gönderen hukumdargame »

Uzun zamandır gözlemlerim sonucunda bunları farkettim;

İKV özel eşyalar satılsın dediniz. Akçe geldi şikayet ettiniz.
Silahlarımız efektli olsun dediniz. Yükseltme geldi şikayet ettiniz.
Herkesin bir hayvanı olsun dediniz. Ayı, Tesla, Kangal geldi şikayet ettiniz.
Şaheser düşüremiyoruz, Maden çekemiyoruz dediniz. Artırıcılar geldi şikayet ettiniz.
İksirler npcde satılsın dediniz. Koyuldu şikayet ettiniz.
Her oyunda dükkan var bizde neden yok dediniz. Geldi şikayet ettiniz.
Sıkıldık artık yeni bölgeler gelsin dediniz. Grup Bölgeleri geldi şikayet ettiniz.
Zor olsun oyun dediniz. Çemberlitaş zor yapıldı şikayet ettiniz.
Gözlükler güzel görünsün dediniz. M2.5 gözlükler geldi şikayet ettiniz.
Kolay level atlansın dediniz. Kolay yapıldı şikayet ettiniz.

HALA VE HALA VE HALA VE HALA ŞİKAYET EDİYORSUNUZ. DİĞER OYUNLARDA NEDEN BU OLMUYOR ? SİZ NEYİ BEĞENİRSİNİZ ? DİYECEKSİNİZ ÇOK AÇIK VAR. O ZAMAN OYNAMA, ALMA, BIRAK. SENİ ZORLAYAN YOK. TEKRAR DİYORUM SİZ NEYİ BEĞENİRSİNİZ ?
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: We Are Family

Re: Neden Sürekli Şikayet ?

Mesaj gönderen kafemeze »

aynen kardeşim yönetim bizi dinlior ve isteklerimizi yapıyor akçeyle satılıyor diye şikayet ediyosunuz o adamlarda para kaazanacak iksire çok şikayet geldi ama cvp belli
[GM].......(Hangi gm olduğunu hatırlamıyorum)
Bu iksirler iş yüzünden vakit ayıramayanlar için yapılmıştır ve normal üretim hala devam etmektedir.
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NATHAN »

Gözünü seveyim yapma. Bırak bu işleri.
Şikayet etmek hakkım. Sonuna kadar da ederim. Zaten şikayet niye ediliyor ? önce bunu bir düşün.

Sen akçe sistemine bağlı getirilen bu yeniliklerden hepsini aldın mı ? Aldıysan sana helal olsun (ne şekilde anlamak istersen)
ama eğer almadıysan bir sebebi var. Nedir o sebep ? Akçe yani para.

Her şey para oldu. Son birkaç ayda getirilen yeniliklerden neredeyse hepsi para.
Burada nankörlük var. Burada Tek taraflı düşünce var ve bu düşünce biçimi de Şikayet sebebidir.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

NATHAN yazdı:Gözünü seveyim yapma. Bırak bu işleri.
Şikayet etmek hakkım. Sonuna kadar da ederim. Zaten şikayet niye ediliyor ? önce bunu bir düşün.

Sen akçe sistemine bağlı getirilen bu yeniliklerden hepsini aldın mı ? Aldıysan sana helal olsun (ne şekilde anlamak istersen)
ama eğer almadıysan bir sebebi var. Nedir o sebep ? Akçe yani para.

Her şey para oldu. Son birkaç ayda getirilen yeniliklerden neredeyse hepsi para.
Burada nankörlük var. Burada Tek taraflı düşünce var ve bu düşünce biçimi de Şikayet sebebidir.

Şikayet tabii ki hakkın fakat herşeyede şikayet edilmez akçe sistemine gelince sizi zorlayan yok al diye fakat hem şikayet ediyorsunuz hemde alıyorsunuz bunun neresi nankörlük ? Siz istediniz bu oyun bir bilgisayara kurulu bende vps bilgisayarlar içinde olduğum için ödemelerini iyi bilirim.Grafikerler, çizimler, tekniker, programmer, savunmacılar bunların parası nasıl ödenecek sadece 30tl değerinde bir kutu ile mi ?
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Masterlid »

Bu Konuda Haklısın , Arkandayım ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Masterlid yazdı:
Teşekkür ederim. Düşüncelerime birkaç şey daha eklemek istiyorum.

İKV neden yükselemiyor ?

Ben ve çoğu kişi ilk önce oyunların forumlarına gözatar + kurulu olduğu fanlara, sayfalarına. [FACEBOOK] [İKVONLİNE] vb.
Biz forumda şikayet ettiğimiz sürece İKV oyuncu kazanamaz. Neden mi forumda olumlu konulardan çok olumsuz konu var. Bir şikayet sayfası oluşturulup şikayet ve olumsuzlukların oraya gönderilmesi gerekir. forumsikayet.istanbuloyun.com gibi.
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Masterlid »

hukumdargame yazdı:
Masterlid yazdı:
Teşekkür ederim. Düşüncelerime birkaç şey daha eklemek istiyorum.

İKV neden yükselemiyor ?

Ben ve çoğu kişi ilk önce oyunların forumlarına gözatar + kurulu olduğu fanlara, sayfalarına. [FACEBOOK] [İKVONLİNE] vb.
Biz forumda şikayet ettiğimiz sürece İKV oyuncu kazanamaz. Neden mi forumda olumlu konulardan çok olumsuz konu var. Bir şikayet sayfası oluşturulup şikayet ve olumsuzlukların oraya gönderilmesi gerekir. forumsikayet.istanbuloyun.com gibi.
Çok Haklısın Çoooook 8-)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Gerektiği yerde gerekli şikayetlerimizi, sesimizi çıkarmadığımız, doğrudan kabul ettiğimiz için çok çok gerilerde kalmadık mı zaten? Sırf konuşuyoruz diye tahtaya ismimiz yazılıpta, dayak yediğimiz günlerden beri itiraz edemez olduk, her şeyi kabullenir olduk.

O saydıklarının hepsi paralı. İksir bile parayla satılır oldu. Tamam oyun para kazanacak, fakat beni iksire MECBUR edip bunuda akçe ile satıyorsa, art niyet ararım kimse kusura bakmasın. Sen diyorsun ki koyun gibi her otu yiyin? Yok arkadaş, bu ot çok pahalı. 5 liralık ota 50 lira ödüyorsunuz.

Çemberli taş çok zor, tamam zor olsun zaten. Fakat neden oturup hızlı kudret yapamıyorum? o halde iksir içmek zorundayım. Hiç girdin mi bilmiyorum ama ben çemberlitaş geldi geleli her gün giriyorum, iksir için ne kadar param gitti, hayal bile edemezsin. "akçe ile asla iksir almam" git maden çek diyecek çok zeki arkadaşlar, ejder iksir üretmek için gidip maden çeksinler 1 iksire kaç saat zaman ayıracaklar. İksire muhtaç edip, iksiri TL bazında satmaları ne kadar güzel değil mi?
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

SOVE yazdı:Gerektiği yerde gerekli şikayetlerimizi, sesimizi çıkarmadığımız, doğrudan kabul ettiğimiz için çok çok gerilerde kalmadık mı zaten? Sırf konuşuyoruz diye tahtaya ismimiz yazılıpta, dayak yediğimiz günlerden beri itiraz edemez olduk, her şeyi kabullenir olduk.

O saydıklarının hepsi paralı. İksir bile parayla satılır oldu. Tamam oyun para kazanacak, fakat beni iksire MECBUR edip bunuda akçe ile satıyorsa, art niyet ararım kimse kusura bakmasın. Sen diyorsun ki koyun gibi her otu yiyin? Yok arkadaş, bu ot çok pahalı. 5 liralık ota 50 lira ödüyorsunuz.

Çemberli taş çok zor, tamam zor olsun zaten. Fakat neden oturup hızlı kudret yapamıyorum? o halde iksir içmek zorundayım. Hiç girdin mi bilmiyorum ama ben çemberlitaş geldi geleli her gün giriyorum, iksir için ne kadar param gitti, hayal bile edemezsin. "akçe ile asla iksir almam" git maden çek diyecek çok zeki arkadaşlar, ejder iksir üretmek için gidip maden çeksinler 1 iksire kaç saat zaman ayıracaklar. İksire muhtaç edip, iksiri TL bazında satmaları ne kadar güzel değil mi?

Sana iksiri para ile al diyen yok veya iksiri üretimden kaldırıp sadece akçe ile satan. Tabii ki şikayet edeceksin fakat herşeyede kalkıp şikayet edemezsin çünkü İKV nin yaptıkları oyuncuların istediği birşey. Çoğu zaman iksirler satılsın denildi zaten. Eğer oyun parası veya kp olsaydı üretimler olmayacaktı. Bu sefer iksir koyuluyor neden diğerleri koyulmuyor diye şikayet edilecekti. Eğer akçe ile almıyorsan git üret bunun neresi zor ?
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Okuyanlar düşüncelerinizi söyleyin sadece okumayın cevapsız kalmayın. Bir çözüme varalım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön