Demekki eziksin ki bi gmi kestin die seviniyoesun onlar önceden bizden güçlüydü ama yeni güncelleemde kendilerini güçsüz yaptılar hatırlatıım yani övüncek birşey yok
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Roaadonis1993 yazdı:Demekki eziksin ki bi gmi kestin die seviniyoesun onlar önceden bizden güçlüydü ama yeni güncelleemde kendilerini güçsüz yaptılar hatırlatıım yani övüncek birşey yok
.Sen keste görelim yakalayamassın bile adamı adamın yürüyüşü deparımın 2 katı git keste görim.Hakarete gerek yok adam ol insan ol bana bişe yapmadan gelme kes sonra gel..
Forum hesabı kullanılan üslup nedeni ile 1 gün yasaklanmıştır.
Şu [GM] yalakası lafını artık bıraksanız.Her size karşı çıkana yalaka diyorsunuz.Onları [GM] yapıcaklarını yada oyunda para item mi vericeklerini sanıyorsunuz.Şahsi fikrimce aklı başında bir ikv oyuncusu asla [GM] olmak istemez akıl işi değil bu kadar kişi ve sorunla uğraşmak !
Gm zembekoğlu istese seni bakışlarıyla keserdi yeni güncellemelerde gm ler oyuncuların seviyesine indi yani oyuncularla aynı güç seviyesindeler bence kestim kestim diye havalanmayın