Eh başlıkda söyledigim gibi ilk ana ekran geliyor sonra sunucu ve üyelik kısmı seçtikten sonra oyna dedigimde bi kaç saniye sonra kendi kendini komple kapatıyor
Komple kaldırıp tekrar kurdum gene aynı yardımcı olursanız sevinirim
IKV Açılmıyor hata vermeden kapanıyor(biraz acil)
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
Re: IKV Açılmıyor hata vermeden kapanıyor(biraz acil)
kesın cozum format 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
kesın cozum format 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
flashtan internette oynamaya çalıştım aynı hata masaüstüne sağ tıkla özellikler, ayarlar de ordaki ekran formatını yaz bi kagıda oyun acıldıgında ayarlardan o ekran formatını yaz olması gerekir .. bende oldu en azından :geek:
deme formatDoktordoctor yazdı:kesın cozum format
deniyorumkoray9507 yazdı:flashtan internette oynamaya çalıştım aynı hata masaüstüne sağ tıkla özellikler, ayarlar de ordaki ekran formatını yaz bi kagıda oyun acıldıgında ayarlardan o ekran formatını yaz olması gerekir .. bende oldu en azından :geek:
aynı girmiyor keşke bi hata felan verse ama yok sadece o ekran kitleniyor 1 2 sn kapanıyorsgpbrk yazdı:deniyorumkoray9507 yazdı:flashtan internette oynamaya çalıştım aynı hata masaüstüne sağ tıkla özellikler, ayarlar de ordaki ekran formatını yaz bi kagıda oyun acıldıgında ayarlardan o ekran formatını yaz olması gerekir .. bende oldu en azından :geek:
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Datalar ile oynadıysan açmaz.Aynen dediğin gibi kapanır.msn den falan oyun oynıyan bi arkadaşın varsan Base klasöründeki dosyaları al eskileri sil onları yaptıştır,öyle dene bi seferde.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
bilgisayar sistemin önerilenden biraz yüksek olması gerek, ve virüs programı yada başka bir program engelliyorda olabilir ? :ugeek:
ne datalarla oynaması yaYorgunDemokrat yazdı:Datalar ile oynadıysan açmaz.Aynen dediğin gibi kapanır.msn den falan oyun oynıyan bi arkadaşın varsan Base klasöründeki dosyaları al eskileri sil onları yaptıştır,öyle dene bi seferde.