Yha ejdere 2 menekşem 2 kadimim kaldı 0 da param ne yapmam gerekior menekşe çokk zor çıkıor...
Lütfen yardım edermsnz ....
usta BÜYÜ ler içeri gelebilirmi ??...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
-
- Cin Avcısı
Re: usta BÜYÜ ler içeri gelebilirmi ??...
Bak sarraf artırıcı al 60 lıktan sabah 10-akşam 12 arası 1 tane menekşe tut ama 1 tane sadece ve onu sakın kaçırma.Günün sonuna yaklaşıldıgında kesin 1 tane cıkıcaktır 2 günde menekselerini tamamlarsın.Kadimlerinide aynı şekilde madene yatarak tamamla.
Kadimler maden değilki kardes kadim ikvnin en güçlü bossuDismotixxxx yazdı:Bak sarraf artırıcı al 60 lıktan sabah 10-akşam 12 arası 1 tane menekşe tut ama 1 tane sadece ve onu sakın kaçırma.Günün sonuna yaklaşıldıgında kesin 1 tane cıkıcaktır 2 günde menekselerini tamamlarsın.Kadimlerinide aynı şekilde madene yatarak tamamla.
Kadim pençesini benim dediğim gibi yap bence 2 tane karkter aç 49 a 2sinnde kadimlerini yap al sana 2 kadim
Hem para vermektende kurtulursun 30m'i bulamayanlar var
Corpse yazdı:Kadimler maden değilki kardes kadim ikvnin en güçlü bossuDismotixxxx yazdı:Bak sarraf artırıcı al 60 lıktan sabah 10-akşam 12 arası 1 tane menekşe tut ama 1 tane sadece ve onu sakın kaçırma.Günün sonuna yaklaşıldıgında kesin 1 tane cıkıcaktır 2 günde menekselerini tamamlarsın.Kadimlerinide aynı şekilde madene yatarak tamamla.
Kadim pençesini benim dediğim gibi yap bence 2 tane karkter aç 49 a kas 2sinnde kadimlerini yap al sana 2 kadim![]()
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı
aynştayn :ugeek:Corpse yazdı:Kadimler maden değilki kardes kadim ikvnin en güçlü bossuDismotixxxx yazdı:Bak sarraf artırıcı al 60 lıktan sabah 10-akşam 12 arası 1 tane menekşe tut ama 1 tane sadece ve onu sakın kaçırma.Günün sonuna yaklaşıldıgında kesin 1 tane cıkıcaktır 2 günde menekselerini tamamlarsın.Kadimlerinide aynı şekilde madene yatarak tamamla.
Kadim pençesini benim dediğim gibi yap bence 2 tane karkter aç 49 a 2sinnde kadimlerini yap al sana 2 kadim![]()
-
- Cin Avcısı
aynştayn mısın sen madene yat maden çek sat kadimini öle hallet demek istedigimi sağır sultan bile anladı ameleCorpse yazdı:Kadimler maden değilki kardes kadim ikvnin en güçlü bossuDismotixxxx yazdı:Bak sarraf artırıcı al 60 lıktan sabah 10-akşam 12 arası 1 tane menekşe tut ama 1 tane sadece ve onu sakın kaçırma.Günün sonuna yaklaşıldıgında kesin 1 tane cıkıcaktır 2 günde menekselerini tamamlarsın.Kadimlerinide aynı şekilde madene yatarak tamamla.
Kadim pençesini benim dediğim gibi yap bence 2 tane karkter aç 49 a 2sinnde kadimlerini yap al sana 2 kadim![]()