xPrince yazdı:Videoyu ileri sararak kaydetmişler yürüdüğü zaman..
Ama bazı yerleri normal gibi hem montaj gibi durmuyor
Yürüdüğü yerleri ileri sarıyor, dikkat et hızlı koştuğu yerlere, uzun bir mesafeye tıklıyo, o kısmı ileriye sarılmış vaziyette kaydediyo, eğerki oyunun böyle bi hilesi olsaydı herkesten önce biz çözerdik
Yürüdüğü yerleri ileri sarıyor, dikkat et hızlı koştuğu yerlere, uzun bir mesafeye tıklıyo, o kısmı ileriye sarılmış vaziyette kaydediyo, eğerki oyunun böyle bi hilesi olsaydı herkesten önce biz çözerdik
Video hızlandırma falan değil.Bir ara arkadaş söylemişti ben de yapmıştım cheat enginede hız ayarlarıyla oynuyorsun.Bütün oyun hızlanıyor sadece sen değil.Gördüğünüz gibi adam ileriye tıklayınca sürekli demir madeninin oraya geliyor bu programı kullandığınızda sürekli geriye atar Afterlife'nin de dediği gibi örneğin komutana geldiniz meteora ineceksiniz tabelaya tıkladığınızda uzak mesafedesiniz hatası veriyor oyun normal hızdaymış gibi işliyor yani bir farkı yok.
Sanırım ısmı SpeederXp Adlı bir Hızlandırıcı programdır.
pozitif etkılerı Bu programın Özellıgı Bılgısayarın hızını 2 katına cıkarır
Bu program Bilgisayar Dahılı ıcındekı programlarıda 2 katı hızına cıkarır NeTif Etkılerı Bilgisayın Hızını 2 Katına Cıkardıgı İçin Zaman Dilimide bundan Nasibini alıyor, Yani;
Sürekli kullanamadıgımız programlar(kiralanan programlar) ın daga çabuk süresin Dolmasına neden oluyor
Misal 1 Yıllık Anti Virüs programı kiraladınız Bu programı 1 gün kullandıgınız taktırde 2 gunluk zaman asımı kayıt edersınız
Ayrıca internet Cafe'lerde Denemenızı önermem çünkü 1 saatligine kiraladıgınız(açtırdıgınız) PC' yi Yarım saatte bitirisiniz...
Size birde uyarıda bulunayım Bu program hız arttırdıgı için İşlemcinizin Yanmasına sebibiyet verebilir.
İYİ FORUMLAR
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
terrible yazdı:O bilmeden konuşanlar data cheat engine vs programlardan söz edenlere sesleniyorum bilmeden konuşmayın :!: adam videoyu hızlandırmış yaptığı tek şey bu video ile oynayarak hızlı gidor gibi gözükmesini sağlamış kanıtıda var 1:14 saniyeye dikkat edin soldaki adam maden çekiyor (normalden hızlı bir şekilde ) yani tamamen videoyla oynanmış
Artist Arkadasım Bunu Bizzat Ben Denedim Yaptım ve Sonuçlarını Gördüm Neyin Tartısmasını Yapıyorsunki..?