BİL KAZAN REZİLLİĞİ
BİL KAZAN REZİLLİĞİ
Yarım Saat Önceki Bil kazanda 30 lwl yazıyor ama görev 37 lwl.Oyunu İyi bilen birisi 30 lwl de hemen anka diye yazar.Ama bazıları 1 kişi yazmıs diğerleri kops yapıstır.Acıklamalı göreve bakıyoruz 37 lwl yazıyor sonra bizim jeton düşüyr.Bu nasıl biseydir anlamadım ?
Re: BİL KAZAN REZİLLİĞİ
görevin adını verdikten sonra snn jeton geç düşüyosa osenin sorunun 10 kişi nasıl kazandıya onlar süper zekamı ? 
#DirenİKV
Sakinim Zaten.Etkinlik yöneticileri bile yanlıs yazıyor.nuriali68 yazdı:Sanırım kazanamadın Sakin ol Şampiyon
arada olur öyle hatalarkalkan yazdı:Sakinim Zaten.Etkinlik yöneticileri bile yanlıs yazıyor.nuriali68 yazdı:Sanırım kazanamadın Sakin ol Şampiyon![]()
#DirenİKV
Bil kazan diyorlar ama 1 kişi biliyor diğerleri salla kopyala yapıştırnuriali68 yazdı:arada olur öyle hatalarkalkan yazdı:Sakinim Zaten.Etkinlik yöneticileri bile yanlıs yazıyor.nuriali68 yazdı:Sanırım kazanamadın Sakin ol Şampiyon![]()
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhaba,
Etkinliklerimiz hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz konular forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Düşünce paylaşımlarınızın etkinlik gelişimlerinde daha da etkili olabilmesi için lütfen yorumlarınızı ilgili konularda paylaşınız.
Etkinlik önerileriniz için viewtopic.php?f=87&t=40037
Etkinlik yorumlarınız için viewtopic.php?f=87&t=40195
Etkinliklerimiz hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz konular forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Düşünce paylaşımlarınızın etkinlik gelişimlerinde daha da etkili olabilmesi için lütfen yorumlarınızı ilgili konularda paylaşınız.
Etkinlik önerileriniz için viewtopic.php?f=87&t=40037
Etkinlik yorumlarınız için viewtopic.php?f=87&t=40195
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>