Bakar mıyız arkadaşlar ? aLBaYRaK x Ekibi . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bakar mıyız arkadaşlar ? aLBaYRaK x Ekibi . .

Mesaj gönderen rockstyle »

Esselamün Aleyküm ..
Arkadaslar 1 haftayı aşkın bir süre önce Resmi forumda ve oyun içersinde yapmış olduğumuz duyurular ve bilgilendirmeler sonucunda , uzun ve verimli olduğuna inandığım bir çalışma ardından '' aLBayRaKx '' Loncasını [Takımını] kurmuş bulunmaktayım . Henüz bir kaç arkadaş isim değiştirdi , yeterli mi ? Elbette ki değil . . ! Kısa bir süre içersinde büyüme ve gelişme yolunda adımlarımızı hızlıca atmaya başladık , seçkin kimselerle biraraya gelerek bi ekip kurduk ! Aramıza katılmak için gelen tekliflerde seçkin kimselerden oldu elbette ..
Burada bu konuyu asıl açma sebebim ise sizlerin görüşünü almaktı . aLBayRak x ekibinin sizlere veya başkasına herhangi bir zararı oldu mu ? oldu ise bunu bizzat ben bilmek isterim , ki ; lonca kurucusu olarak bu beni ilgilendirir ! Loncamız Arz ve Lodos Klanın'da çok büyük ilgi gördü ! Arz kardeşlerimiz bizi arasına aldı , Lodos kardeşlerimse kararımıza saygı duydu ..
Loncamızın ismini ben buldum arkadaslara söyledim ve kabul edildi , bunu neden söyledin derseniz ; Loncanın ismi gören herkes tarafından çok beğenildi , çok ilgi gördü .. şimdi görüşlerinizi almak , şikayetiniz varsa ( yoktur diye ümid ediyorum ) buyrun söyleyin arkadaslar ...

( EmRe ) > Güncel
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe

aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Re: Bakar mıyız arkadaşlar ? aLBaYRaK x Ekibi . .

Mesaj gönderen Perfectmagician »

seçkin dediğin hırsız sınıfındamı :?:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Şunu gerçekten merak ediyorum Choosensxkrall bana, "Skype verde sana kaç yaşında oldugumu göstereyim " bunu nasıl yapacaktı ? Emin'e ettikleri gibi küfür ile mi ? ki 25 yaşında yetişkin bir insan böyle bir davranış asla sergilemez diye düşünüyordum aslı öyle degilmiş 17 yaşında yaramaz bir çocuk olarak çıktı karşımıza. böyle bir şahsı barındıran loncanızın sadece ismine saygım olur.

Alakaya maydonoz ! ;)
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

arkadaslar benim adım Emre ve sadece gercekleri yansıttım sizlere görmüşsünüzdür .. Emrah'ın hataları geride kaldı diyorum , inanmayan inanmasın .. aLBayRakx takımından hırsızlık , arsızlık gören buyursun gelsin kanıtıyla ! ARkadaslar Emin ile telefon görüşmesi olayı tamami ile bir yalan , bu yalanı sizlere kanıtlıcam cünki kaydı bende var , küfürbaz olan Emin'dir , ben kanıtlarımla konuşurum ! Teşekkürler
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Adam benim anama sövecek ben rahat duracağım ha? :lol:

Gelde külahıma anlat ;) :lol:

Kanıtlamanıda beklerim ;)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben kanıtımı koyacağım dedim .. burası tartısma yeri değil , yemin ederim ki ilk küfrü sen ettin bunu da herkes görecek ! ! ! Buyrun devam edin , fakat lütfen tartısma yeri haline getirmeyin konuyu arkadaşlar

Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Bir çok naneyi yiyip yiyip yeni bir isim altında toplanıp yeni isminizle prim yapmaya çalışmak ne anlama geliyor ? . Mesela siyasi parti kapatıldı diyelim. Kapatılan parti ülkeye büyük zararlar verdi diyelim. Partinin genel başkanı yeni parti açsa ve yeni partinin eskisinin tam zıttı görüşte olduğunu açıklasa insanlar inanır mı ? Neden inanmasın ? yeni partiyi hiç tanımadılar ki ? anlatabildim mi ? Yani geçmişi olmayanın geleceği olamaz. Geçmişinizi inkar etmeyi bırakın.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelummmm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen haydegidelummmm »

yaLnizadam66 yazdı:Adam benim anama sövecek ben rahat duracağım ha? :lol:

Gelde külahıma anlat ;) :lol:

Kanıtlamanıda beklerim ;)

öle bi durumda süt annesinden girer - ebe- hala -amca - teyze yenge küçük kız kardeş büyük yeğen ortanca yiğen teyzenin kocasının yiğeni hatta ve hatta 7 kuşak ötedeki akrabalarını işin içine karıştırıp çok TRENİMSİ bir olayın içine gireriz.. Ve Ailesi daha çok kalabalık olur. :) o yüzden küfüre küfürle karşılık vermek sakıncalı fakat güsel birşey.. hayat bir küfürden ibarettir :)
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir =D .]

TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

Resim
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Canceazi yazdı:Bir çok naneyi yiyip yiyip yeni bir isim altında toplanıp yeni isminizle prim yapmaya çalışmak ne anlama geliyor ? . Mesela siyasi parti kapatıldı diyelim. Kapatılan parti ülkeye büyük zararlar verdi diyelim. Partinin genel başkanı yeni parti açsa ve yeni partinin eskisinin tam zıttı görüşte olduğunu açıklasa insanlar inanır mı ? Neden inanmasın ? yeni partiyi hiç tanımadılar ki ? anlatabildim mi ? Yani geçmişi olmayanın geleceği olamaz. Geçmişinizi inkar etmeyi bırakın.
Anlamadık reyiz :cry:
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

DeathxShock yazdı:
Canceazi yazdı:Bir çok naneyi yiyip yiyip yeni bir isim altında toplanıp yeni isminizle prim yapmaya çalışmak ne anlama geliyor ? . Mesela siyasi parti kapatıldı diyelim. Kapatılan parti ülkeye büyük zararlar verdi diyelim. Partinin genel başkanı yeni parti açsa ve yeni partinin eskisinin tam zıttı görüşte olduğunu açıklasa insanlar inanır mı ? Neden inanmasın ? yeni partiyi hiç tanımadılar ki ? anlatabildim mi ? Yani geçmişi olmayanın geleceği olamaz. Geçmişinizi inkar etmeyi bırakın.
Anlamadık reyiz :cry:
İlaç alıyor mert bakma onun dediklerine.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön