NOT:Bunu buraya yazmamın nedeni sadece benim değil başkalarınında fayladnamasını istememdir.Yoksa oyundada birilerine soraiblirdim
Kenan'da Şalter Yazı Sorunu
Kenan'da Şalter Yazı Sorunu
Merhaba arkadaşlar Kenan'a her benle gidişte fiyasko ile sonuçalnıyor.Nedeni ise şaltere sağ tıklıyoum yazı bambaşka bi yerde çıkıyor orayada yetişemiyorum sonra herkes bana karşı oluyor.Ekranı şalterede yaklaştırdım yine olmadı.Bir çözüm söyleyebilir msiniz teşekkürler...
NOT:Bunu buraya yazmamın nedeni sadece benim değil başkalarınında fayladnamasını istememdir.Yoksa oyundada birilerine soraiblirdim
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
Re: Kenan'da Şalter Yazı Sorunu
Maden gibi şalterde yukarı aşağıya oynamakta.Kenan kesiminde yapılacak başka irşey yok hızlı olup yakalamalısın.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Usain yazdı:Merhaba arkadaşlar Kenan'a her benle gidişte fiyasko ile sonuçalnıyor.Nedeni ise şaltere sağ tıklıyoum yazı bambaşka bi yerde çıkıyor orayada yetişemiyorum sonra herkes bana karşı oluyor.Ekranı şalterede yaklaştırdım yine olmadı.Bir çözüm söyleyebilir msiniz teşekkürler...
şalter görevini yaparken kapıdan çıkmak da bir fiyaskodur.
Görevi kastetmiyordumChoosensxLaRuqen yazdı:Usain yazdı:Merhaba arkadaşlar Kenan'a her benle gidişte fiyasko ile sonuçalnıyor.Nedeni ise şaltere sağ tıklıyoum yazı bambaşka bi yerde çıkıyor orayada yetişemiyorum sonra herkes bana karşı oluyor.Ekranı şalterede yaklaştırdım yine olmadı.Bir çözüm söyleyebilir msiniz teşekkürler...
şalter görevini yaparken kapıdan çıkmak da bir fiyaskodur.
Maden çekme tarzınla şalteri indirirsin üstesinden gelebilirsin ...
Not:Maden çekmekte yavaşsan yapılacak bir şey yok
Not:Maden çekmekte yavaşsan yapılacak bir şey yok
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Malesf yavaşım )Melodrama yazdı:Maden çekme tarzınla şalteri indirirsin üstesinden gelebilirsin ...
Not:Maden çekmekte yavaşsan yapılacak bir şey yok![]()
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bu madende zamanında yapılan bir takım hilelerin önüne geçmek için yapılmıştı:) Ama oyundaki ibare kısmı tek tip olduğundan şartel vb. aletlerdede oluşuyor önüne geçemezsin ama hızlı olursan sorun olmaz.
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Harfi harfine katılıyorum.Yapamıyorsan madende dene kendini hızlanmaya bak.turkoxHAMSTER yazdı:Bu madende zamanında yapılan bir takım hilelerin önüne geçmek için yapılmıştı:) Ama oyundaki ibare kısmı tek tip olduğundan şartel vb. aletlerdede oluşuyor önüne geçemezsin ama hızlı olursan sorun olmaz.
JacksoN [(^)Ejder Asa]