Merhaba:ArkadasLar İsranbuL Kiyamet Vakti Oyununda:Ve Beyazkoskte 3:.5 ve 4 yıLdır Varım 2 Ay Sadece KukLacıda Oynadım. 1 yiL Ara Verdim Nedeni: oyun iLk basLadıgımda SentimentaL ve NationaL Karekterim vardı: OnLarın CaLdırdım: Bütün EmekLere Ve CAbaLara Ragmen . onLarı aLAmadım:www.mynet.com Adresinden O Kadar EmaiL:Ve TeLefon Fax Cekmeme Ragmen Alamadım: Evet ArkadasLar AsıL Konumuza GeLeLim: :3:ve 4 yıL boyunca Hayatımda iLk Deva Tayfa Loncasına Girdim. Ve anLaşamadım . AyrıLış Sebebim . HaksızLga geLemedigim icin Tayfa Loncası Haric Cogu İnsanLarLa Tartıştım. Ve bunu Tayfa Loncasına Uygun Olmadııgmı Gördüm ve AyrıLdım: Ve Şimdi Kendi Loncamı Kuruyorum asıLında Kendi loncamızı Kuruyorum::
ikv
Ares Loncamız acıLmış buLunmaktadır . ve aLımLarımız Devam Ediyor . Ve aLımLarda Gereken KuraLLar ŞunLardır Seviye 49: 17 Ve +18 Yaş Üstü Ve Şahaser Olup Olmaması ÖnemLi degiL sadece KişiLigi ve Kendisi ÖnemLi kaLbi YÜregi ÖnemLi Olsun YeterLi bizim İcin: Biz Büyümek Ve iLerLemek istiyoruz biLsinLerki Kötü Amacımız Yok Ve eLimizden GeLdigi Kadar Loncamızı Adını KirLetmemek İcin Direnmek ve Caba VE emek Gösterecegiz .kLanımız Lodos : oLmakatdır . Bizden BüyükLere KardeşLik onLarında bizLere AbiLik ve AbiLikten Öte Biz Arkadasş Dost Olmasını İstioruz ve bizde öyLe OLacagımız Eminim: Yakın Zamanda Ares Loncamızın Resmi Web Adresi AcıLacaktır aLımLarımız Resmi Forumdan :www.istanbuloyun.com Adresinden ve Yakın zamanda wwww.İkvares.com Adresinden YapıLAcaktır . Ama Şu Anda Web Sitemiz KuLLanıLmamaktdır . Yakın zamanda Hizmete Gecicektir . Biz Loncadan Öte KardeşLige DostLga Önem veriyoruz Lonca KuraLLarı Larak. Yakında aLımLardan Sonra topLantı ve DuyuruaLarımız OLucaktır . Şimdiden HayırLı UGUR OLSUN . İNŞ DİLERİM DİLEDİİGMİZ GİBİ OLUR ALIMLAR İCİN ikvares@hotmail.com Adresine uLaşabiLir siniz
AreSxVoYvoGeDaA yazdı:Merhaba:ArkadasLar İsranbuL Kiyamet Vakti Oyununda:Ve Beyazkoskte 3:.5 ve 4 yıLdır Varım 2 Ay Sadece KukLacıda Oynadım. 1 yiL Ara Verdim Nedeni: oyun iLk basLadıgımda SentimentaL ve NationaL Karekterim vardı: OnLarın CaLdırdım: Bütün EmekLere Ve CAbaLara Ragmen . onLarı aLAmadım:www.mynet.com Adresinden O Kadar EmaiL:Ve TeLefon Fax Cekmeme Ragmen Alamadım: Evet ArkadasLar AsıL Konumuza GeLeLim: :3:ve 4 yıL boyunca Hayatımda iLk Deva Tayfa Loncasına Girdim. Ve anLaşamadım . AyrıLış Sebebim . HaksızLga geLemedigim icin Tayfa Loncası Haric Cogu İnsanLarLa Tartıştım. Ve bunu Tayfa Loncasına Uygun Olmadııgmı Gördüm ve AyrıLdım: Ve Şimdi Kendi Loncamı Kuruyorum asıLında Kendi loncamızı Kuruyorum::
ikv
Ares Loncamız acıLmış buLunmaktadır . ve aLımLarımız Devam Ediyor . Ve aLımLarda Gereken KuraLLar ŞunLardır Seviye 49: 17 Ve +18 Yaş Üstü Ve Şahaser Olup Olmaması ÖnemLi degiL sadece KişiLigi ve Kendisi ÖnemLi kaLbi YÜregi ÖnemLi Olsun YeterLi bizim İcin: Biz Büyümek Ve iLerLemek istiyoruz biLsinLerki Kötü Amacımız Yok Ve eLimizden GeLdigi Kadar Loncamızı Adını KirLetmemek İcin Direnmek ve Caba VE emek Gösterecegiz .kLanımız Lodos : oLmakatdır . Bizden BüyükLere KardeşLik onLarında bizLere AbiLik ve AbiLikten Öte Biz Arkadasş Dost Olmasını İstioruz ve bizde öyLe OLacagımız Eminim: Yakın Zamanda Ares Loncamızın Resmi Web Adresi AcıLacaktır aLımLarımız Resmi Forumdan :www.istanbuloyun.com Adresinden ve Yakın zamanda wwww.İkvares.com Adresinden YapıLAcaktır . Ama Şu Anda Web Sitemiz KuLLanıLmamaktdır . Yakın zamanda Hizmete Gecicektir . Biz Loncadan Öte KardeşLige DostLga Önem veriyoruz Lonca KuraLLarı Larak. Yakında aLımLardan Sonra topLantı ve DuyuruaLarımız OLucaktır . Şimdiden HayırLı UGUR OLSUN . İNŞ DİLERİM DİLEDİİGMİZ GİBİ OLUR ALIMLAR İCİN ikvares@hotmail.com Adresine uLaşabiLir siniz