tokyo2drift yazdı:LONCA SİSTEMİ , İTEME +BASMA,TAŞ BASMA DA OLSA BU OYUN IKV OLMAZ METİN 2 OLUR.AYRICA BUNLARI YAPMAK ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL.BU OYUNUN %100 Ü TÜRKLER TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.BU KADARI BİLE HİÇ FENA DEĞİL.
kasaya şifre koyulmasının sonucu oyunun türklükten cıkmasına neden değildir sadece güvenilirliliği arttrır.
ORASI ÖYLE AMA ONU YAPACAK PROGRAMCI VAR MI İKV DE.
tokyo2drift yazdı:LONCA SİSTEMİ , İTEME +BASMA,TAŞ BASMA DA OLSA BU OYUN IKV OLMAZ METİN 2 OLUR.AYRICA BUNLARI YAPMAK ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL.BU OYUNUN %100 Ü TÜRKLER TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.BU KADARI BİLE HİÇ FENA DEĞİL.
kasaya şifre koyulmasının sonucu oyunun türklükten cıkmasına neden değildir sadece güvenilirliliği arttrır.
Bak Güzel konuya parmak bastın
Program varmı denildiğinde koptum ya abi saçmalamayın cahilce konuşmayın bunu program değil yazılımla yani (Gm'lerden Yazılımcılar var kendileri yazıyorlar oyuna ekliyorlar) Bi Şifreyi Koyamayacak mı? Sanıyorsunuz Koptum Rsmen Yerlere Yattım Adamlar Koskaca İkv Dünyası Yapmışlar Çizmişler sizce Bİ KÜÇÜCUK İŞLEMİ YAPAMAZLAR MI? 1 Saatlerini Alır
Bak Güzel konuya parmak bastın
Program varmı denildiğinde koptum ya abi saçmalamayın cahilce konuşmayın bunu program değil yazılımla yani (Gm'lerden Yazılımcılar var kendileri yazıyorlar oyuna ekliyorlar) Bi Şifreyi Koyamayacak mı? Sanıyorsunuz Koptum Rsmen Yerlere Yattım Adamlar Koskaca İkv Dünyası Yapmışlar Çizmişler sizce Bİ KÜÇÜCUK İŞLEMİ YAPAMAZLAR MI? 1 Saatlerini Alır
Arkadaşa Katılıyorum.Bunu Yapmak 1 değil Yarım Saatlerini Almaz.Kasaya Şifre Koymak Oyunun 1 Güncellemesini Ayarlamaktan bile hızlı Yapılabilir...
1.Programlama yazılım ile yapılır.Ve yarım saatte yapılabilecek bir iş değil.Windows'ta 40 bin kişi çalışıyor.Windows 7'yi
2 yıl gibi bir sürede yaptılar.
Destege öneri olarak gönderebilirsin mantıklı birşey ve çogu sorunuda giderebilir.Ayrıca item kilitleme olsa oda fena olmazdı yalnız akçesiz yaparlar umarım
yav arkadaş kasa şifresine ne gerek var o hesabı niye sen açıyosun sana özel olsun diye demi verme şifreni kimseye çalınmasın kimse carını silmesin itemini çalamasın ne gereksiz gereksiz istekler yapıyorsunuz ya oyunda bile her 2 dk da bir yönetim sarı yazıyla uyarıyor şifrenizi paylaşmayın fake sitelere aldanmayın istanbuloyun.com başlığı olduğuna emin olun diye ama siz tutturmuşunuz kasa şifresi o şifresi bu şifresi hesabı açarken şifre istiyo yetmez mi oldu olacak parmak izi tanımlaması sistemi getirsinler herkes rahat etsin.
ATİLLA Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
Arkadaşlar çar silinmesi veya çalınması tamamen sizin hatanızdan kaynaklanır.Bakın kuklacınınprensi adlı kullanıcının kasa çarının kasa çarında bile latif var adam oyunu çözmüş kasası taşıyor.Peki neden onun hesapını çalmıyorlar?
tokyo2drift yazdı:1.Programlama yazılım ile yapılır.Ve yarım saatte yapılabilecek bir iş değil.Windows'ta 40 bin kişi çalışıyor.Windows 7'yi
2 yıl gibi bir sürede yaptılar.
İyi forumlar...
Sırf cevap yazabilmek için oturum açtım.Arkadaşım bende yazılım okuyorum ama kusura bakma gerçekten bu mesajında saçmalamışsın.Verdiğin örnek Windows 7 yani bir işletim sistemi.Genel olarak aynı alt yapıdan devam etmelerine rağmen 2 yıllarını alması gayet normal.Ama biz oyunu yeniden yapmalarını istemiyoruzki.Sadece Oraya bir tane şifre girmek için TextBox bir tanede buton koyacaklar.Arkasınada onları çok fazla zorlamayacak (basit) bir kod yazacaklar.Gerçekten en fazla yarım saat.Bu kadar büyük bir oyun yapmış olan Developer lar için bu çocuk oyuncağı olsa gerek.
İyi Forumlar...
Violence yazdı:Evet metin 2 de bu olay var ve cok güzel kasa şifresi olsa mükemmel olur ama öyle olunca kasaya para da koyabilmemiz lazm
Yok İKV yle metin 2 çok farklı en kolay örneği METİN 2 de 1 pc den sınırsız açabilion ztn banka dao rda küçük MESELA orda 1 pala 3 yer kaplıo bizde hepsi SABİT 1 orda sınırsız açılıo hesap biz de WİN XP için 2 gerisine 1 bunu düşünürsek gerek YOK!!!
DiSMoTi yazdı:Arkadaşlar çar silinmesi veya çalınması tamamen sizin hatanızdan kaynaklanır.Bakın kuklacınınprensi adlı kullanıcının kasa çarının kasa çarında bile latif var adam oyunu çözmüş kasası taşıyor.Peki neden onun hesapını çalmıyorlar?
Aklına gelemiştir kimsenin ben de düşünmedim acaba onun ki çlınır mı ? diye
AMA ÇOK HAKLISIN BU KONUDA