Melodrama yazdı:Okuduğum bilgiler içerisinde en mantıklısı bence şudur :
Gaffarı belli bir cana(20-30 vb.) getirdiğimizde rüya ile gerçeklik arasında bir yere gidiyoruz bedenimiz oradayken ruhumuz karabasanlar ile uğraşıyyor(tabi buraya grupça gidiyorruz) hepsini bitirdiğimizde Gaffar'ın yanına ulaşıyoruz fakat canı artmış oluyor ...
Ama karabasanlı foto yu gördüysen yazı kutucuğuna bakmışsındır Gaffardan taze asa rweçetesi diye yansıtıodu adam
Yani Gaffar kesildi mi ? Ben kesen grup görememiştim demek varmış o zaman Karabasan'ın Gaffar'la alakası kalmıyor demektir .
5 dk bekle fotoyu atam .. YÖNETİM SİLİYOR AMA BU FOTOYU anlamadım :?
bbsnake üyeliğindeki yorumları yapan kişi kardeşimdi herneyse şimdi ben geldim Gaffar çemberlitaş ın şu ana kadar bilinen en güçlü boss u . Ve aynı skillerle bize saldıracağını sanmam Bizi aldatıcı bir yeteneğinin olduğu aşikar Karabasan fotosunu yönetim neden kaldırdı dersiniz gaffardan sonra karabasanın oldugunu görmememiz için mi yoksa Gaffarın başka taktikleri olduğunu göstermemek için mi yorum sizinn
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
bbsnake üyeliğindeki yorumları yapan kişi kardeşimdi herneyse şimdi ben geldim Gaffar çemberlitaş ın şu ana kadar bilinen en güçlü boss u . Ve aynı skillerle bize saldıracağını sanmam Bizi aldatıcı bir yeteneğinin olduğu aşikar Karabasan fotosunu yönetim neden kaldırdı dersiniz gaffardan sonra karabasanın oldugunu görmememiz için mi yoksa Gaffarın başka taktikleri olduğunu göstermemek için mi yorum sizinn
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Arkadaşlar önceki bir konudaki gibi bir şey dikkatimi çekti.Öncellikle ilk önce Gaffar Bey'i kesiyoruz.Sonra semiha'yı dışarda kestiğimiz gibi 49 candan itibaren kesiyor.Ordaki Ruh Taşından Rüya Alemine ışınlanıyor.Ve Zaten geçen birisi bi konu açtı Gaffar bey 2 farklı yerde duruyor.Bence Rüya Alemdeki Canavarlardan Sonra Gaffar Bey Karşımıza Tekrar Çıkıyor.Ve Bu sefer yeni Yeteneği ile bi videoda çember atıyordu mor.Yeteneği bu bence Sonrada Teşkilat Subayıdır kesinlikle...