RowxÇocuk....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Buyukstel
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

RowxÇocuk....

Mesaj gönderen Buyukstel »

Arkadaşlar Pek konu açan bi tip değilimdir ama sinirlerimi bozuyor oyundaki bazı kişiler bende bazılarını foruma yansıtmaya başlıycam bu gidişle şuanki kişimiz yada çocuğumuzmu desem RowxDaReDViL Adlı çocuktur Resimdede görüyorsunuzki öldürdü ha arzım lodos keser hakkıdır sorun orda değil zaten Sorun kendisine 11 Defa Dalma kardeş bankada işim var 2 item koyup çıkıcam diyorum ki lafdan anlamıyor her yeraltında çıktığımda dalıyor ben hemen geri iniyorum 11 defa oldu bıktım sonunda çıktım yukarı yapma dedim sarsılmaz açıp ama lafdan anlarmı güzel lafda söylesek küfürde etsek aynı eşeğe altın semerde vurulsa sonuç değişmiyor neyse bu çocuk dalıyor ha keser lafım yok ama bu yaptığı nedir ne vurabiliyor karşılık verebiliyor nede başka bişey yapıyorum dalarken alışveriş açıyor Şimdi soruyorum Şu konuyu okuan her kişiye Sana yapılsaydı aynı şey Hiç tanımadığın etmediğin birisi tarafından Sen ne tepki verirdin? Normalde oyundaki her halta konu açan bi tip değilimdir son bikaç gündür oyundaki çocuk sayısı artıyor ha yaşı 12-13 olanda oynar lafım yok Böylesi 20 yaşındada olabiliyor Nede olsa Önemli olan 'Düzgün bir Karakter ve Kişilikdir'' ve üzülerek söylüyorumki bu arkadaşlarda galiba eksik bu saydığım hususlar Ha bi oyunda ne kadar belli olur bilemem internet ortamı sonuçta gel gelelim 11defa söylememde beni sinirlendirdi Dahası yanında bulunan Kaderimsinbebek yada adı neyse beni kesemeyeceği halde yüz bulup dalmaya başladı kendisine burdan selamlar.. Ne diyebilirimki şu saatten sonra İnsanın bazısı böyle bazısı değil Saygılar Sevgiler
Stello
Ufak bi Not: Konuyla gereksiz yorum yapılmazsa sevinirim Lütfen sadece konu hakkında görüş düşünceniz varsa katılıyorsanız katılmıyorsanız cevap verin Kalıp olarak kopyala yapıştır cevap atmazsanız sevinirim...

Resim
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Re: RowxÇocuk....

Mesaj gönderen Melankolik »

10 kere de keser 20 kere de keser 100 kere de keser kardeşim gücün yetiyorsa sen de kesebilirsin.
Oyunun kuralı bu karşı klana giriyorsan kesilmeyi göze alacaksın.
Ben oyuna ara veren Rowxbuqra arkadaşımın karakterini kesecek karşı klan üyesi bulamıyorum diye can sıkıntısına arz yaptım lodos kesiyorum. Ve bankaya adımımı attığımda beni 2 saniye içinde 10larca lodos yere seriyor. Tek kelime etmiyorum etmem de çünkü bunun bir oyun olduğunun farkındayım.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen quenT061 »

ROWxDaReDeviL carı devrettiği için zaten Row loncasında değildir atılmış durumdadır.
GueNT
Kullanıcı avatarı
Gokkan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Gokkan »

Kardeşim öyle diyorsunda birde arzlara bak. ciddi bir şekilde başımdan geçen bir olayı sana anlatıyım, bir adam 41 level arz önümden geçiyor benden uzak davranıyor ellemiyorum, 5 sn sonra yanında 49 level adam gelince bana herkesden önce o vurmaya başladı ve kestiler, bu bana çok koydu ve asla unutmam şimdi yanımda 30 level biri geçse gene aynı şekilde insaflı bir şekilde davranır mıyım??
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)

IxCaKSeTxI (ejder asa)
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

Gokkan yazdı:Kardeşim öyle diyorsunda birde arzlara bak. ciddi bir şekilde başımdan geçen bir olayı sana anlatıyım, bir adam 41 level arz önümden geçiyor benden uzak davranıyor ellemiyorum, 5 sn sonra yanında 49 level adam gelince bana herkesden önce o vurmaya başladı ve kestiler, bu bana çok koydu ve asla unutmam şimdi yanımda 30 level biri geçse gene aynı şekilde insaflı bir şekilde davranır mıyım??

İşte böle adilerde barınıyor oyunda :evil:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Buyukstel
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Buyukstel »

Melankolik yazdı:10 kere de keser 20 kere de keser 100 kere de keser kardeşim gücün yetiyorsa sen de kesebilirsin.
Oyunun kuralı bu karşı klana giriyorsan kesilmeyi göze alacaksın.
Ben oyuna ara veren Rowxbuqra arkadaşımın karakterini kesecek karşı klan üyesi bulamıyorum diye can sıkıntısına arz yaptım lodos kesiyorum. Ve bankaya adımımı attığımda beni 2 saniye içinde 10larca lodos yere seriyor. Tek kelime etmiyorum etmem de çünkü bunun bir oyun olduğunun farkındayım.
Kalıp cevap atmayın demiştim Bunun oyun olduğunun çok şükür farkındayım emin olabilirsin zaten iş kesmemesinde değil laf dinlemeyip cevap vermemesinde Gücüm yetmediğinden değil o an arkadan adını konu icinde andığım büyüde dalıyordu ve sürekli alışveriş açıyordu yoksa gücümüz yetiyor emin olabilirsin :!:
Kullanıcı avatarı
SheqiLxJoJuqsnck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SheqiLxJoJuqsnck »

KNK BU SNA YMK YPMIS HEEEE
SancaK
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49 :) :)]
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

SheqiLxJoJuqsnck yazdı:KNK BU SNA YMK YPMIS HEEEE
:D :mrgreen:
Resim
Resim
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön