H.G kardeşim aramıza şimdik 40 lv olduğun zaman yetenekler sıfırlanıyo bildiğin gibi o zaman yetenek dizlimini
15 fizik 15 fizik bilgi
15 elek 15 elek bilgi
15 konsantrasyon
1 meditasyon
1 kutup
3 tesla
üstünüde fizik diz niye buz elek değilde fizik elektik dersen buz ve elek yaparsan direnç kırmayı 15 vermen lazım ve mls çok seri kesmek için hasarının yüksek olması lazım ben büyücumu kasarken asasını parlatmiştim ve 721 elek hasarım vardı ama o kadarda meemnun değidlir kırmam 15 olmasına rağmen çok kritik gelmiyodu ama fizik dirençleri düşük olduğu için karacinlerin konsla veya konssuz çok rahat kesersin 2. yetenek olarak niye buz demediğimide açiklayayım şimdik aniden bombaci kalkti önünde sen buza bastın veya fiziğe yanına geldiği zaman hem patlar hemde öldürursun ama elek öyle değildir anında işler hayatını kurtarır birde yaratıkları çekerken zorlanmazsin menzili uzak olduğu için ilerdeki yaratığı hemen çekersin ve kons açtiğin zaman güzel kritikler elde edersin
44 oldğun zaman her büyü gibi sende meranda kasmanı öneririm hem yaratık bol hemde görevleri yapa yapa atlarsin şimdik 44 oldun yetenek dizlimini değiştirmeni isterim anında makinaya gir
15 buz 15 buz bilgisi
15 elek 15 elek bilgisi
burdan sonrası değişir eğer güzel itemlerin varsa 10 zihin yoksa 15 zihin sağlam bi büyüysen zaten zihine ihtiyaç çok olmaz eğer çok itemin yoksa 15 zihine ver canın çok azaldımı zihinle sonra devam et kesmeye
ilk 60 puanın üsteki gibi olsun fizik ve çember çok iyi değildir çokta kullanan yok meran bölgesinde sende göreceksin girince diğer 88 puani ise 1 kutup 1 tesla 1 meditasyon eğer sağlam itemlerin varsa 15 direnç kırma 10 zihin yoksa 10 direnç kırma 15 zihin
gelelim item konusuna meran bölgesinde buz iyi işler genellikle buz tavsiye edilri ama hızlı kasmak istiyosan ne yapabilri bir oyuncu item dizer kolay ve çok ex veren yaratıklar keser işte meran bölgesinde ise o yaratık uçan muhafızdır benim büyücüm meran bölgesine girdiği zaman 740 büyü elektiği ve uçan muhafızın elek direnci çok düşük olduğu için 1 elek 2 buz atardım direnç kırmasız kritiksiz keserdim kırmalı sadece elek le 1 vuruşta rahat kesersin ben büyücümü hep öyle kastım gittim uçan muhafızın bol olduğu yerlere kastım yanında adam mı var elek hızlı bir şekilde yaratığa işlediği için hemen kalkar kalmaz vururdum keserdim ben böylelikle çok rahat kastım 48 lv oldğum zamanda şiğinaklara başladım 49 olmadan azat mor eldivenimi aldım 49 oluncada şiğinaklara devam ettim
snmz35 yazdı:kardeşim cok güzel anlatmışsın emeğine sağlık .
dediklerini harfi harfine yapcam inş fazla sorun yaşamam
tekrardan cok sağol emeğine sağlık
ö.d kardeşim ben teşekkür ederim Grup bölgelerine başladığın zaman biraz zorlanacaksın tecrübe yetenek ve hız ister eğer sormak istediğin birşey varsa mesaj ata bilrisin en geç 1 hafta içinde cevap veririm
son olarakta 44 lv de makinaya girdiğin zaman direnç eleke ver dirençlerini ve lv atlatıkça vermeye devam et çoğu büyücü kafasına göre dağitir sonrada 49 lv olunca gbm girer dirençlerin hepsini eleke verir eline hazır gelmiş olur böylelikle 1 tane sheun item alırsın tank olursun çok tank yoktur gb ejdersiz gruplarda ve 49 lv olana kadar 10 yetenek puanı daha elde edeceksin o yetnek puanlarının birini 1 büyü bozma hem şiğinaktakı baş fedainin ofansifini bozmak için hemde yolda girerken karşi klandan saldıran büyünuun büyüsünu bozmak için 5 puanı zihine ver 15 yap gb çok önemli geriya kalan 4 puanıda meditasyona ver ve gb meditasyonun süresi dolar dolmaz hep aç sürekli medi aktif olsun ne kadar işine yarayacağini ve ne kadar süper bir yetenek olduğunu anlayacaksin ejder asa üretmeni tavsiye ederim kesinlikle üret ilerde çok işine yarayacak
snmz35 yazdı:kardeşim cok güzel anlatmışsın emeğine sağlık .
dediklerini harfi harfine yapcam inş fazla sorun yaşamam
tekrardan cok sağol emeğine sağlık
ö.d kardeşim ben teşekkür ederim Grup bölgelerine başladığın zaman biraz zorlanacaksın tecrübe yetenek ve hız ister eğer sormak istediğin birşey varsa mesaj ata bilrisin en geç 1 hafta içinde cevap veririm
son olarakta 44 lv de makinaya girdiğin zaman direnç eleke ver dirençlerini ve lv atlatıkça vermeye devam et çoğu büyücü kafasına göre dağitir sonrada 49 lv olunca gbm girer dirençlerin hepsini eleke verir eline hazır gelmiş olur böylelikle 1 tane sheun item alırsın tank olursun çok tank yoktur gb ejdersiz gruplarda ve 49 lv olana kadar 10 yetenek puanı daha elde edeceksin o yetnek puanlarının birini 1 büyü bozma hem şiğinaktakı baş fedainin ofansifini bozmak için hemde yolda girerken karşi klandan saldıran büyünuun büyüsünu bozmak için 5 puanı zihine ver 15 yap gb çok önemli geriya kalan 4 puanıda meditasyona ver ve gb meditasyonun süresi dolar dolmaz hep aç sürekli medi aktif olsun ne kadar işine yarayacağini ve ne kadar süper bir yetenek olduğunu anlayacaksin ejder asa üretmeni tavsiye ederim kesinlikle üret ilerde çok işine yarayacak