GERİ DÖNÜŞ BAŞLIYOR (İmparatorZileli)
GERİ DÖNÜŞ BAŞLIYOR (İmparatorZileli)
S.a mrb sevgili arkadaşlarım uzun bi bırakış merasiminden geri dönmek üzere çalışma ve hazırlıklarımı bir süredir devam etmekteyim en kısa zamanda aranıza gelerek yine eskisi gibi oyunumuza devam etmeye çalışacağız.en kısa zamanda görüşmek üzere iyi eğlenceler...
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .
TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

Re: GERİ DÖNÜŞ BAŞLIYOR (İmparatorZileli)
Senin adına sevindim böyle iyi ''KALİTELİ'' Oyuncuları oyunda görmek gerçekten güzel hele çoluk çocukların fazla olduğu bu dönemde...
kaliteli mi ? Devadamsrht çarı ile savaşçımı soydu bu itBuyukstel yazdı:Senin adına sevindim böyle iyi ''KALİTELİ'' Oyuncuları oyunda görmek gerçekten güzel hele çoluk çocukların fazla olduğu bu dönemde...
Oyunu bırakmadan öncesinde İmparatorzileli adlı kişiyi biliyodum ve ondan öncede bırakmıştım ve o ana kadarda söyleyebilirimki gerçekten kaliteli iyi bir oyuncuydu ha sonrasında bıraktım oyunu başlıyalı 1 hafta oluyor bilemem ki zaten inanmıyorum çaldığına ha kanıtın varsa göster susalım.Mrxbaris yazdı:kaliteli mi ? Devadamsrht çarı ile savaşçımı soydu bu itBuyukstel yazdı:Senin adına sevindim böyle iyi ''KALİTELİ'' Oyuncuları oyunda görmek gerçekten güzel hele çoluk çocukların fazla olduğu bu dönemde...
şimdi bilader öncelikle ben ağzımı bozmuyorum sende terbiyeli olursan iyi olur.devadamsrht çarını tanırım çara girmişliği m yoktur ve o çarla senin gibi çoluk çocuğunun aylarca yaptığı çarı zorlasalarda soymam kardeşş merak etme kimsenin malında harcında gözümüzde yoktur ayık ol.saygıdada kusur etme büyüklerine karşı çocuk hadi bak oyununaMrxbaris yazdı:kaliteli mi ? Devadamsrht çarı ile savaşçımı soydu bu itBuyukstel yazdı:Senin adına sevindim böyle iyi ''KALİTELİ'' Oyuncuları oyunda görmek gerçekten güzel hele çoluk çocukların fazla olduğu bu dönemde...

- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
eyw bilader,herkez bazıları gibi anlayışlı olmuyo işte

Malesef öyle...
Sancak sunucusuna bır hırsız daha gerı donuyor..
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Nedir bu hırsızlık meselesi bi anlatsanda bilsek?Bykomando yazdı:Sancak sunucusuna bır hırsız daha gerı donuyor..