Düştüğüm hataya başkaları da düşmesin diye açıyorum bu konuyu.Konusu başlıktan da belli zaten. uzatmadan başıma geleni anlatayım.
12.06.2011 tarihinde ikv çemberlitaş kutu aldım.her bilinçsiz Türkiye vatandaşı gibi(herkez üzerine alınmasın ) görevli fiş vermeyince bende üstelemedim.yani fiş almadan çıktım TTNET bayisinden.
Kutu hasarsızdı.yani açılmamış el deymemiş tertemiz kutu .neyse e pinleri yüklemeye başladım.sorunsuz 2 adet epin yükledikten sonra.Kasa erişimi e pini'ne geldi sıra.ama o da ne.''E pin kullanılmıştır'' diyor.birkaç denemeden sonra vazgeçip destek ekibine mail attım.uzun bir süre bekledikten sonra e pin sorunsuz yüklenmiştir cevabı geldi. (tabi bu arada foruma konu açtım ama aradığımı bulamadım).ben derdimi anlatamadım galiba diyerek bir mail daha attım derdimi anlatarak. sağ olsun destek takımı da üzerine düşeni yapıp bana e pin in yüklendiği karakterin ismini verdi.kuklacı sunucusundan bir kişi;(bu arada ben beyazköşkteyim).belki hatırlayan vardır 3 gün adamı aradım kuklacıda. yok öyle biri hiç görmedik dediler .amacım şuydu adam eğer kutu alırken fiş almışsa ve hala epin i ve fişi saklıyorsa belki bir şansım olur.ama ne yazık ki bulamadım tabi ki.bende 3. mesajımı gönderdim destek ekibine konusu geçen kişiyi tanımadığımı bildirdim.bana son mail i dün gönderdiler yani 1 aylık mücadelem son buldu.faturanız ile beraber kutuyu aldığınız yere başvurunuz yazıyor.fatura ile beraber aldığım yere başvursam kutumu 1 ay sonra değiştirirlermiydi oda ayrı bir mevzu tabi.
Şimdi bu hata neden kaynaklandı.e pinler kutulara yanlış mı konuldu yada bir şekilde dışarı mı sızdı artık kafama takmıyorum, kimseyide suçlamıyorum.e pinden de vazgeçtim.ama başımdan geçeni yazıyorum ki başka birisi benim durumuma düşecek olursa elinde aldığı kutudan başka belgesi olur.
Bir aydan beri fiş almadan alışveriş yapmamaya dikkat ediyorum. banada böyle bir yararı olmuştur belki.ama bu kasa erişim değilde plus e pin i olsaydı verdiğim 30 tl çöp olacaktı buda apayrı bir mevzu.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
hem e pini hem şifreyi tutturması imkansız sanırsam
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
hem e pini hem şifreyi tutturması imkansız sanırsam
Küçük de olsa bir ihtimal var Sonra da isim değiştirme alıp ismini değiştirmiş ve kimse tanımamış bu kadar basit
kardeş bende ilk 15 gün böyle komplo teorileri ürettim şimdi yazsam ağzınız açık kalabilir
neyse dediğim gibi artık o konuyla ilgilenmiyorum.sonuç olarak epinimi alma imkanım kalmadı.amaç başkasının başına gelmesin