***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen xtengiz »

Selamünaleyküm 1 Haftalına gittiğim okuma kampından dönmüş bulunmaktayım :) ve bazıları üzücü bazıları sevindirici iletiler gördüm sevindirci olan Yusufumun yeniden armıza dönmesi :) Bende Senden özür dilerim kardeşim.. Ve arkdaşlar bu loncada bir süredir oynayan ve uyum sağlayan her üye bizden yardım istemedi ama biz gitip muhabetimiz olduğu için yardım ettik mustafa mesela onla ilk leveden beri tantık lonca karakterinin o benden hiç yardım sitemedi ama ben ettim çünki güzel muhabetti vardı siz burda kimöseyi tanımadan yardım edin şunu yapın bunu yapın ihsan reisimin dediği gibi lonca menfaat yuvası değildir loncanın açılım : ailedir zaten sen babanı menfaat içinmi seversin hayır aynı şey lonca için geçerli loncaya menfaat için girilmez ha muhabet kurarsın yardım istersin istemediğin kadar yardım edilir sana ama siz kimseyi tanımıyorsunuz sonra yardım istiyorsun etmeyince laf yapıyorsun.. görünen o ki liste temizlemesi yapmak gerek :) :)
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Mustangs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mustangs »

7adet budaksız ile takas edebilirim ,zaten bende budaksız ile ganodermayı takas edicek birini arıyordum iyi oldu , oyundan ulaş bana Mustafa'cım. :)
Tmm bana oyundan pm ataiblirsin.
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

Yeni çalışmam. :)

Resim
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
Mustangs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mustangs »

Güzel olmuş eline sağlık
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mustangs yazdı:Güzel olmuş eline sağlık
Bilgetonyukuk yazdı:Güzel çalışma Yusuf, devamını bekliyorum ;)
Teşekkür ederim. :)
Devamı gelecek...
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Resim

Börteçine Loncası Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.

2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.

3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.

4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.

5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.

6. Loncamızın klanı arz klanıdır.

7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.

8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.

9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.

10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.

Lonca Yönetim Kurulu :[/b]

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]

Lonca Üyeleri:

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]BörteçnexAygECEM[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexavcıı[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][/table]

İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)

Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)
Gözlem Altındaki Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Börteçinexfırat (Fırat)
Börteçinexşifa (Utku)

Loncamıza Başvuru Koşulları;
Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.

:!: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Loncamıza Katılan Herkes Forum İmzasına "Buradaki" İmzayı Eklemek Zorundadır.

Börteçine Loncası 2009'dan beri...
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Bilgetonyukuk yazdı:Selamun aleyküm sevgili Börteçine ailem,

Gece saat 3.30, uyumayan hala iki nefer var burda :) Yusuf'umla uzun uğraşlar sonucunda Ashab-ı Keyf Üretmeyi başardık :) Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyoruz, ve kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz :lol:

Resim

Darısı Muratcığıma latif ve mustafama cekete inşallah, esen kalın ;)
Ashab-ı Kehf'i üretene kadar bize uyku haramdı..

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. :lol: :lol:

Gözlükte M.A çaktırmaaa. :D
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen xtengiz »

Gece saat 3.30, uyumayan hala iki nefer var burda :) Yusuf'umla uzun uğraşlar sonucunda Ashab-ı Keyf Üretmeyi başardık :) Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyoruz, ve kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz :lol:

Resim

H.o yusufm netin kopmasından doalyı girip pençeyi veremedim sana kb ihsan ağam sen beni sayma zaten hıh :cry: :cry: :D :D
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

xtengiz yazdı:

Resim

H.o yusufm netin kopmasından doalyı girip pençeyi veremedim sana kb ihsan ağam sen beni sayma zaten hıh :cry: :cry: :D :D

Allah razı olsun kardeşim , daha iyileri senin olsun ..
Gece uykusuzluğa değdi bu..
Üretilecek listede sende bir şey istiyorsan sanada üretiriz illaki..
Oyun maratonu şimdi başlıyor. :)
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

Resim

HAYIRLI UĞURLU OLSU NARKADAŞLAR
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX

“Lonca İletişim” sayfasına dön