Kadim Hidra Kuklacıda Ölmüyor
Re: Kadim Hidra Kuklacıda Ölmüyor
İlk depreme kadar kendinizi zorlamayın ama çokta kendinizi salmayın. İlk depremi 15 kişi(hasar veren kişiler) atlatırsa direk yaratığın üzerine çullanacaksınız. Bu arada ölenleri şifacılar kaldıracak. 2. depremde ise büyücünün yapabileceği birşey pek yok kutup saniyesi yetmiyor. Herkes başının çaresine bakacak. Sarsılmaz, CK ile kurtulmaya çalışacaksınız. Bu arada Kadim çok fazla dayanamayacaktır. Özellikle büyücüler kudretleri 100 olmadan depreme girmeyecek!!! Eğer Kadim tank savaşçıdan başka birisine saldırırsa o kişi Kadimin görüş alanından uzaklaşıp tekrar geri gelecek. Bu sayede yaratık hiddet oyunlarıyla sağa sola vurmaya başlayacaktır... Vesaire... Uzar da uzar... Önemli olan 3. depremi yaşamamak. 3. depremden kurtulma şansınız çok az.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kaç deprem yapar hitra?
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
9 candan itibaren 1 dakika aralıklarla yapıyor ölene kadar.Petcarar yazdı:Kaç deprem yapar hitra?
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ölmüyor deil kesemiyorsunuzSavas yazdı:Arkadaşlar her türlü denememize rağmen bir türlü kesemedik bu Kadim'i acaba sorun bizdemi yoksa diğer sunucularla bizim Kadim Hidra arasında farkmı var ben bunu anlamış değilim bi fikri olan varsa beyan etsin
İyi Eğlenceler....
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Yöneticiler kesilen sunuculardan adam takviyesi yapsın kadimi kesip gelelim