...#GM DUY SESİMİZİ#...
- betaxuzmannn
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
...#GM DUY SESİMİZİ#...
Evet herkeze merhaba,ben size bir şeyden bahsetmek isterim.Biliyorsunuz ki oyunDaki zırh durumu hiçte güzel degil,plusum var migrat atıyorum zırh düşmüyor,migrat arttırıcı var ,dedik heralde bu sefer düşücek ama malesef yine de yok :? :? bunu bize açıklarmısınız biz dünyanın parasını veriyoruz.ama bana kaç gündür zırh düşmüyor ?? adalet bumudur

๑۩۞۩๑ ..UzMaNxUzMaN.. ๑۩۞۩๑
๑۩۞۩๑ ..HükümDaRUzmaN.. ๑۩۞۩๑
๑۩۞۩๑ ..UzMaN.. ๑۩۞۩๑
''!..HeR SuNuCuDa BiR UzmaN VaRDıR.!''
[(^)Ejder Asa] [(^)Latif] [(^)Ecel Getiren]
๑۩۞۩๑ ..UzMaN.. ๑۩۞۩๑
Re: ...#GM DUY SESİMİZİ#...
Bu ve bunun gibi konular pek çok kez açıldı çoğuna da yorum yaptım
Bir daha anlatayım İlk önce burada şans faktörü etkilidir kimse şans yok demesin.Diyiceksin ki ne şansı para veriyorum o para verip aldığın etken sana %0,25 lik bir ktkı sağlıyor yani ahım şahım bir etki değil zırh düşürmek zor iştir arkadaşalr unutmayın ... ve ayrıca kaç gündür demişsindir ben kaç aydır desem
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Gıttım şifacımla 2 junon yaptım yuc solucan pantol fundi zırh düşürdüm sövme bana gökeeeen 
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- betaxuzmannn
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ŞANS İSE NEDEN ORDA YAĞMA ARTTIRICI VAR HİÇ GEREK YOK OZAMAN ONA NİYE KOYMUŞLAR ?Melodrama yazdı:Bu ve bunun gibi konular pek çok kez açıldı çoğuna da yorum yaptımBir daha anlatayım İlk önce burada şans faktörü etkilidir kimse şans yok demesin.Diyiceksin ki ne şansı para veriyorum o para verip aldığın etken sana %0,25 lik bir ktkı sağlıyor yani ahım şahım bir etki değil zırh düşürmek zor iştir arkadaşalr unutmayın ... ve ayrıca kaç gündür demişsindir ben kaç aydır desem
![]()
๑۩۞۩๑ ..UzMaNxUzMaN.. ๑۩۞۩๑
๑۩۞۩๑ ..UzMaN.. ๑۩۞۩๑
๑۩۞۩๑ ..UzMaN.. ๑۩۞۩๑
betaxuzmannn yazdı:ŞANS İSE NEDEN ORDA YAĞMA ARTTIRICI VAR HİÇ GEREK YOK OZAMAN ONA NİYE KOYMUŞLAR ?Melodrama yazdı:Bu ve bunun gibi konular pek çok kez açıldı çoğuna da yorum yaptımBir daha anlatayım İlk önce burada şans faktörü etkilidir kimse şans yok demesin.Diyiceksin ki ne şansı para veriyorum o para verip aldığın etken sana %0,25 lik bir ktkı sağlıyor yani ahım şahım bir etki değil zırh düşürmek zor iştir arkadaşalr unutmayın ... ve ayrıca kaç gündür demişsindir ben kaç aydır desem
![]()
Üstteki yazıda da anllattım şans arttırıcı adı üstünde şansını artırıyor demekki şans var ayrıca şans arttırıclar sana %0,25 lik bir katkı sağlıyor yani şans arttrıcı o kadar gerekli değil.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Eşya düşürme veya madenlerde saf ve nadide maden çıkarma tamamen şans ile alakalıdır.
Örneğin;
Sığınak Yağma Arttırıcı (%60/%20) aldınız.Bu yağma artırıcı Boss(Patron) yaratıklardan Gruptan herhangi bir kişiye efsunlu eşye çıkarımını %20 artırır ve Çıkan bu eşyanın size düşme ihtimalide %60 artar.
Örneğin;
Sığınak Yağma Arttırıcı (%60/%20) aldınız.Bu yağma artırıcı Boss(Patron) yaratıklardan Gruptan herhangi bir kişiye efsunlu eşye çıkarımını %20 artırır ve Çıkan bu eşyanın size düşme ihtimalide %60 artar.
Evet Arkadaşların Dediklerine KAtılıyorum Şans İşi Ve Okadar saçma Birşeyki Zöşmüş Değilim Migrat Şans ARtırıcı Aldım Migrattan Hiç Birşey üşmedi Sadece Madalya madalya ( Aldıgımdan beri 20-25 ) kez girdim Bide Sıgınak Giriyim dedim Bi İGrdim Işık Kolye Çıktı Migrat Artırıcı Alıyoruuz Migrat BNoş Sıgınak ARtırıcı alıyoruz dolu :S