Karakter Degiştir
Karakter Degiştir
Oyunda farklı bir karaktere geçmek için alt F4 veya ESC Çıkış tuşuna basıyoruz bunu daha kısa yoldan yapmak için ESC Karakter Degiştir butonu olsa ona basıp öbür karakterleri açabilsek daha iyi olmazmı :?: :?:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Re: Karakter Degiştir
böyle yeniliklerden umidinizi kesin arkdaşlar daha önce bu ve buna benzer şeyler bir çok kere foruma yazıldı ama hiç bir zaman kısa vadede boyle dukkana konulamayacak seylerı düşünmediiler ne hikmetse
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Aslında güzel bir düşünce aynen bilgisayarlarda oldugu gibi kullanıcı değiştir gibi bir düzenek gelse hiç fena olmazdı Tebrik ederim seni kardeşim güzel bir düşünce inş böyle bir olay gerçekleşir ve karakter degiştirmek oldukça kolaylaşır.faysbok yazdı:Oyunda farklı bir karaktere geçmek için alt F4 veya ESC Çıkış tuşuna basıyoruz bunu daha kısa yoldan yapmak için ESC Karakter Degiştir butonu olsa ona basıp öbür karakterleri açabilsek daha iyi olmazmı :?: :?:
Hele TTNET (yenı adıyla SOBE) gir çık yapması oldukça uzun sürüyor.
İyi Forumlar.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İKV BİR TÜRK OYUNU METİN 2 DEKİ ŞEYLERE ÖZENMEYİN
yazıcak şimdi birileri sakın küfür etmeyın
.yenilik güzel bişeydir.yonetım ıcın bu pek zor bişey olmasa gerek.en fazla bi kaç saat harcıyarak bu kodu ekleyebılırler oyuna.inş buda olur.karakter deişimi uzun suruyor sızınde dedıgınız gıbı.çıkış butonunun ustunde bide karakter deişimi butonu olur.tıklarsın emınmısın dıye sorar.ana ekrana gerı donersın karakter silme işlemi kısmı olmaz(niye olmaz dıye soruyorsunuz gıbı geldı,adam ınternet kafede çişi geldı vc ye gıttı o sırada onu sevmeyen bırısı 10 sn de çıkış yapıp karakterlerını sılebılır).karakterını deiştirip oyuna geri dönersin.bence gayet hoş olur
yazıcak şimdi birileri sakın küfür etmeyın
İKV her şeyi para olarak görüyor yapacak bişi yok o 5000 akçe olur ama oda sadece 1 aylıktırbailamo yazdı:ona da 5000 akçe isterler
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Bende sobee kullanıcısı oldugum için bu konuyu açtım ya zaten yada sobe kullanıcılarına e-mail veya cep no hatırlaması için bir buton yapsalar oda güzel ama yapmazlar işteadresbu yazdı:Aslında güzel bir düşünce aynen bilgisayarlarda oldugu gibi kullanıcı değiştir gibi bir düzenek gelse hiç fena olmazdı Tebrik ederim seni kardeşim güzel bir düşünce inş böyle bir olay gerçekleşir ve karakter degiştirmek oldukça kolaylaşır.faysbok yazdı:Oyunda farklı bir karaktere geçmek için alt F4 veya ESC Çıkış tuşuna basıyoruz bunu daha kısa yoldan yapmak için ESC Karakter Degiştir butonu olsa ona basıp öbür karakterleri açabilsek daha iyi olmazmı :?: :?:
İyi Forumlar.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Ben bilgisayarı açtığım gibi e-maili bir yere yazıp kopyalıyorum ondan sonra her girişimde yapıştırıyorum beni hatırladan bir farkı kalmıyorfaysbok yazdı:Bende sobee kullanıcısı oldugum için bu konuyu açtım ya zaten yada sobe kullanıcılarına e-mail veya cep no hatırlaması için bir buton yapsalar oda güzel ama yapmazlar işteadresbu yazdı:Aslında güzel bir düşünce aynen bilgisayarlarda oldugu gibi kullanıcı değiştir gibi bir düzenek gelse hiç fena olmazdı Tebrik ederim seni kardeşim güzel bir düşünce inş böyle bir olay gerçekleşir ve karakter degiştirmek oldukça kolaylaşır.faysbok yazdı:Oyunda farklı bir karaktere geçmek için alt F4 veya ESC Çıkış tuşuna basıyoruz bunu daha kısa yoldan yapmak için ESC Karakter Degiştir butonu olsa ona basıp öbür karakterleri açabilsek daha iyi olmazmı :?: :?:
İyi Forumlar.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
peki screenshot alırsan her seferinde yeniden mi kopaylıyorsunxFirelifex yazdı:Ben bilgisayarı açtığım gibi e-maili bir yere yazıp kopyalıyorum ondan sonra her girişimde yapıştırıyorum beni hatırladan bir farkı kalmıyorfaysbok yazdı:Bende sobee kullanıcısı oldugum için bu konuyu açtım ya zaten yada sobe kullanıcılarına e-mail veya cep no hatırlaması için bir buton yapsalar oda güzel ama yapmazlar işteadresbu yazdı:Aslında güzel bir düşünce aynen bilgisayarlarda oldugu gibi kullanıcı değiştir gibi bir düzenek gelse hiç fena olmazdı Tebrik ederim seni kardeşim güzel bir düşünce inş böyle bir olay gerçekleşir ve karakter degiştirmek oldukça kolaylaşır.faysbok yazdı:Oyunda farklı bir karaktere geçmek için alt F4 veya ESC Çıkış tuşuna basıyoruz bunu daha kısa yoldan yapmak için ESC Karakter Degiştir butonu olsa ona basıp öbür karakterleri açabilsek daha iyi olmazmı :?: :?:
İyi Forumlar.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Evet ne var bunda ctrl+c ctrl+vCanceazi yazdı:peki screenshot alırsan her seferinde yeniden mi kopaylıyorsunxFirelifex yazdı:Ben bilgisayarı açtığım gibi e-maili bir yere yazıp kopyalıyorum ondan sonra her girişimde yapıştırıyorum beni hatırladan bir farkı kalmıyorfaysbok yazdı:Bende sobee kullanıcısı oldugum için bu konuyu açtım ya zaten yada sobe kullanıcılarına e-mail veya cep no hatırlaması için bir buton yapsalar oda güzel ama yapmazlar işteadresbu yazdı:Aslında güzel bir düşünce aynen bilgisayarlarda oldugu gibi kullanıcı değiştir gibi bir düzenek gelse hiç fena olmazdı Tebrik ederim seni kardeşim güzel bir düşünce inş böyle bir olay gerçekleşir ve karakter degiştirmek oldukça kolaylaşır.faysbok yazdı:Oyunda farklı bir karaktere geçmek için alt F4 veya ESC Çıkış tuşuna basıyoruz bunu daha kısa yoldan yapmak için ESC Karakter Degiştir butonu olsa ona basıp öbür karakterleri açabilsek daha iyi olmazmı :?: :?:
İyi Forumlar.![]()
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı