4 yıl öncesinden kimer var bakim l

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 4 yıl öncesinden kimer var bakim l

Mesaj gönderen GORSOMAN »

delikanliyiz yazdı:ronaldinhokan - xXKıLıÇUsTaSıXx - delikanlıyız - Kankaxronaldinho :) ama xelyx ta 29 zamanı bırakmştı pek kişi hatırlamaz :) üzgün'ü de unutmamak lazım :)

üzgün belkide kuklacıya gelmiş geçmiş en iyi insandı :) hep bankacının yanındaki köşesinde otururdu , yardım isteyipde reddedildiğimi hiççç hatırlamıyorum :)

GORSOMAN--xxxGoRSoxxx
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Aynı şekilde bende öyle. Oyuna ilk başladığımda baya yardım etmişti bana :) Hatta yanlış hatırlamıyorsam xelyx ile ilişki içindeydiler :)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
BayanRuzgaR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BayanRuzgaR »

yazdıgın şey yanlış insanlaarın özeli sizi veya bi baskasını ilgilendirmez birebir gördünüzmü emin olmadıgınız şeyde yorum yapmayın heleki böle bisey evli bikadın ely iftiraya girer dikkat edelim lütfen bu tür konulara
BayanRuzgaR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

burcinim canom simdiden aç kasmaya basla bitane nikide BayanRuzgaR olsun gerldigimde hazir 49 luk carimi bulmazssam ramazanda antalyadayım hali hazirdaki çarini kapatırım bilgin olsun aşkom
Maryemne
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Maryemne »

tamam yaw sen gel hele :)) bakarız :P
''Maryemne @ PollYANA @ CaNoM ''
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

BayanRuzgaR yazdı:yazdıgın şey yanlış insanlaarın özeli sizi veya bi baskasını ilgilendirmez birebir gördünüzmü emin olmadıgınız şeyde yorum yapmayın heleki böle bisey evli bikadın ely iftiraya girer dikkat edelim lütfen bu tür konulara
Dikkat ettiysen yanlış hatırlamıyorsam yazdım oraya.Demek ki ben yanlış hatırlarmşm malum 4 sene öncesi.İkisi de çok iyi insanlar ve ikisi beni hep yan yana kastıkları için aklımda öyle kalmş.Üslubun biraz daha yumuşak olabilrdi sert yapmanın manası yok :)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
BayanRuzgaR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yazdıgını iyi oku bak kendi kendini çürüttün yanlış hatırlıyosun onlar iyi kankaydı iyi dost illa aralarında bisey olması sart degil hep beraberler diye bu for mu bi ben bi sen okumuyoruz kaç kişi okuyo yazdıgının ne demek oldugunu biliyomusun ely yada üzgün çıksa hesap sorsa ne cevap vereceksin insanlar yazdıklarına diikat etmeli on düsünüp bi kere konuşmak lazım kadın evli eşide oynuyo bu oyunu foruma girse şu yazılanları okusa nelere sebeb olur yazdıkların biraz düsünmek lazım ely oyunu birakti ama hala takip ediyo ben burçin hala görüsüyoruz elyle bence özür dileyip sözünü geri alman lazım düsünürsen sert yapmakta kızmakta haklı oldugumu görürsün
BayanRuzgaR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

tamam bakarızla olmaz karısmam bakk
BayanRuzgaR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

bu kadarmı
metallica
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen metallica »

Metallicaa

Metallicaaşifa

Girmiyorum uzun zamandır, zaten pek kimsede kalmamış.
"Bir defa adlandırılan şey ne? Ne ise o bir şey. Yine bir şey ise biliyoruz ki ne? Diyelim ki bir şey, belki çok şey belki hiçbir şey."

Mustafa Topaloğlu

“Genel Sohbet” sayfasına dön