Keyifli forumlar.
TEK KUTU FUNDİ SET!
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: TEK KUTU FUNDİ SET!
Bana da tek çanta da ışık hanım kolye yüzük düşmüştü. Merak ediyorum Alternatör kolye yüzüğü tek çanta da alan var mı ? acaba. 
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
O da var.WHiTexDeWiL yazdı:Bana da tek çanta da ışık hanım kolye yüzük düşmüştü. Merak ediyorum Alternatör kolye yüzüğü tek çanta da alan var mı ? acaba.
Keyifli forumlar.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Eminönü sunucusunda biri vardı .SpyderFreak yazdı:O da var.WHiTexDeWiL yazdı:Bana da tek çanta da ışık hanım kolye yüzük düşmüştü. Merak ediyorum Alternatör kolye yüzüğü tek çanta da alan var mı ? acaba.
Keyifli forumlar.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
bize tek tek düşse de yeter yeter ki düşsünTURKIYEIMPARATOR yazdı:Eminönü sunucusunda biri vardı .SpyderFreak yazdı:O da var.WHiTexDeWiL yazdı:Bana da tek çanta da ışık hanım kolye yüzük düşmüştü. Merak ediyorum Alternatör kolye yüzüğü tek çanta da alan var mı ? acaba.
Keyifli forumlar.![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Bende çok şanslıyımdır Her girişimde Madalya Hiç boş dönmedim :mrgreen:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Aynı şey başıma 2 kez geldi topamla 3 fundi kolye 3 fundi yüzüğüm vardı 1 takımını satmayı denedim ve sattım şu anda elimde 2 takım kaldı ve o 2 takımın ikiside 2 şer 2 şer aynı torbada düştü nedense foto alma gereği hissetmedim çünki normal bişey olarak geldi :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Grup bölgeleri geldiğinden beri her gün en az 1 defa giriyorum şah eser yok bıraktım artık, bankada boş boş oturup ot,bot topluyorumxPrince yazdı:En son düşünenden yücelen kolye yüzük çıkmıştı, tek efsun tabiki, neyse şey güzel bi tesadüf aslında böyle bi şey bana olsun isterdim karakterime yüzük kolyeyi düşürmek için çok uğraştım başardımda.. Ama bu kadar kolay olsaydı keşke![]()
Nothing
Bende kenanın gelişinin ilk günlerinde 3. kesişimde fun kolye yüzüğü iksirler ve materyalle beraber tek çantada aldım:)

*******Turagarvsturagar**********Troyaxxturagar*******

*******Turagarveşehit**********
- QuickDeath
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
:lol: :lol:Canceazi yazdı:TABİ GERÇEKLEŞEBİLİR. GERÇEKLEŞEMEYECEK OLSA GERÇEKLEŞMEZDİ. GEREKSİZ YORUMLAR YAPMAYIN.KaraKuLes yazdı:Merhaba ;
Bu tür istisnalar gerçekleşebilir.
Bir nevi şans yönünden bakabiliriz
Selametle.
bana niye böle bişe olmuyo yaaa :evil:
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Var bizim grupta delikanlıyız dı sanırım alter takı seti aldıWHiTexDeWiL yazdı:Bana da tek çanta da ışık hanım kolye yüzük düşmüştü. Merak ediyorum Alternatör kolye yüzüğü tek çanta da alan var mı ? acaba.
Keyifli forumlar.
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII