Selamlar...Bu konuyu Açmamın Sebebı bır Fıkırlesme Olarak Açtım...
Cemberlı icın Mesela en ıse Yarıyan Fızıksel ve Buz Dıyıyolar hadi ogle Dıyelım Tek buz Takıyorsun ve bazılarıda Tek Fızıksel Takıyor Sizce Şöylede iyi Olmazmı?
Demirci Rüstemdeki Mor Ceketler ve Sılahlar;Fevzi Bey Bilge Kağan 2 Tane Büyü Fızıksel ve Buz..
O yüzden Ikı Buyu oldumu Daha Iyı vurulmazmı Bıde Fızıksel ve Buz Takılar ve Zırh
Ejdere bıle Gerek kalmaz Sadece Güneş Asa Çemberli için iyi Bir Fikir değilmi ?
Mor asalar bildiğim kadarıyla 112 hasarlı ejder 224 verior parlaması felan 448 hasara yükseliyor.Çemberliye alacak adam ejdere bakıyor onun için en iyisi gene ejder
İyi güzel demişsinde . O asayı üretene kadar Ejder Asa yı üretirsin
Ejder Asa herşeyden önce Kudret Rejenerasyonu için gereklidir . Bilge Fevzi Asa'da 112 hasarlar mevcutke Ejder Asa da Hepsi 224 . Yani ileride fizikseli istemeyecek olsan o Asayı ne yapıcaksın ? ama Ejder varken her hassarı kullanabilirsin .
Kudret Rejenerasyonu ve büyücünün olmassa olmazı Büyü Kritik Şansı varken o asalar pek işe yaramaz . ( Özellikle çemberlide Ejder+Zırh yuzuk kolye + Ceket + ayakkabı ) lı adamlarla gırıyoruz yıne zorlanıyoruz .
Merak etme yakında Ejder Asa, Ecel Getiren, Latif, Ashab-ı Kehf çöp olacak. Çemberliyle gelen şaheserler hepsini çöp yapacak sana izle ve gör 4yıl emek verdiğim oyunu 1 günde bitirdim çünkü bunların olacağını biliyordum. 1 Şaheser için 4 ay maden başında beklediğim günleri bilirim. O kadar emek verilen şaheserler çöp olacak
ejder asanın cöp olcagını düşünen arkadası burdan tebrik ediyorum yeni şaheser silahlarına bakarsınız recetelerini büyücülerde 8 tane menekse isteyen var yani bunlar ejderden daha pahalıya patlar bu silahları üretmek herkesin harcı değil o yüzden ejder asalar yine cok kullanılan asalar olcaktır