Hiç de değil ben çemberlitaş gelmeden önce 40 lvlden sonra bile 3-4 saatte 1 lvl atlatıyordum şifaya ki çemberlitaş güncellemesinden sonra kasmak çok kolaylaştı.Trkstylvodka yazdı:şifayı kasması zordur kardeş bir şifa kasana kadar 1 tane büyücü bir tanede savaşçı kasarsın tavsiyem savaşçı aç
hangi SINIFI seçmeliyim???
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: hangi SINIFI seçmeliyim???
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Merabalar;
Neden Savaşçı Seçmelisin?
Çünkü savaşçı şifacıya oranla daha rahat yaratık kesilebilen ve bu yüzdende şifacıya oranla daha çabuk 49 seviye olabileceğin sınıftır.Yakın dövüşün ustasıdır.Klan savaşlarında büyücülere aman tanımazlar.Sert vuruş ve ağır vuruş yeteneklerini kullanarak vuruşlarında ıska geçmezler.
Neden Şifacı Seçmelisin?
Çünkü şifacı oyundaki bütün karakterlerden enerjisi en zor tükenen sınıftır.Ayrıca şifacılar görev gruplarının en çok aranan elemanıdır.Şifacı element ve fiziksel direnç yeteneği sayesinde de oyundaki en dirençli sınıftır.Eğer oyunda şifacını kasabilecek birilerini bulursan şifacı olmanı öneririm.
İyi Forumlar..
Neden Savaşçı Seçmelisin?
Çünkü savaşçı şifacıya oranla daha rahat yaratık kesilebilen ve bu yüzdende şifacıya oranla daha çabuk 49 seviye olabileceğin sınıftır.Yakın dövüşün ustasıdır.Klan savaşlarında büyücülere aman tanımazlar.Sert vuruş ve ağır vuruş yeteneklerini kullanarak vuruşlarında ıska geçmezler.
Neden Şifacı Seçmelisin?
Çünkü şifacı oyundaki bütün karakterlerden enerjisi en zor tükenen sınıftır.Ayrıca şifacılar görev gruplarının en çok aranan elemanıdır.Şifacı element ve fiziksel direnç yeteneği sayesinde de oyundaki en dirençli sınıftır.Eğer oyunda şifacını kasabilecek birilerini bulursan şifacı olmanı öneririm.
İyi Forumlar..
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Sabrın varsa şifacı seç 
En rahat görevlere katılabilen ama seviye atlamada bir o kadar yanlız kalan sınıf
En rahat görevlere katılabilen ama seviye atlamada bir o kadar yanlız kalan sınıf
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
gkhnsckn yazdı:Grandxtexas yazdı:4 yıldır büyücü karakterim ile oynuyorum.JousCat yazdı:Ben büyücü aç derim çünkü artık oyundakı herşey büyücü üstüne kurulu oldu.
her güncellemede bir şekilde oynanan, değiştirilen, oynayan için zor durumlara sokulan karakterdir.
BU snn dediğin bütün karakter için GEÇERLİ çemberli taşta tanklar Dikkat kaçırmaması grk sbüyücülerin kutup ve bb şifacılar bb ve şifalamadan sorumlu En çok Kudret iksiri içen şifalar GMB x de mesela büyücüler bb uo şifacılar bb şifa basıo direnç açıo kudret iksiri içio ..
mesela savaşçılar 1 tilkide ullenirken şifacılar ejder ile anca fulleniyor..
Sığınakta savaşçı çeker Büyücü dalar ... Sorumluluk olarak Tek büyücüler düşünende kutup görevi vardır .. Motorinde şifacılar bb kenandada yine yük şifacıların üstünde büyücüler ise dalar shen iksiri ve grup güçsüzsse kk iksiri içile biliyor ..
Migratta Büyücülerin önemi çoktur yılanı zmnında kesmedsi gerekmektedir kaçırdıklarında ise yine şifacıda sorumluluktur kaçırmadan önce ck atması gerekmektedir.... ve yol boyunca JUNON yazısını görünce ck atması grekmektedir kime hasar veriyosa
Büyücülerin oynatma işini saymıyorum çünkü her işte oynatma söz konusudur hehe bide yol savaşçısında büyüler kutup grkmektedir şifacılar bb ve şifalama ile sorulludur satur efendide şifacı nın yükü fazla yoktur şifa basat şifa basmayı sorumluluk olara k saymayız ama kaçırmamak gerekmektedir. şifa asmassa ölür buda sorumluluğa girio herneyse satur efendie büyücüler çok ama çok önemli burada .
GAffarda Tüm grubun kullanacağı her yeteneğe ihtiyacı avrdır..
Zorluk sıralamasına koyarsak ŞİFACILAR > BÜYÜCÜLER > SAVAŞÇI
savaşçıların üstünün dizili olması ve tanklık ve ofansislik görevini iyi yapması grekmektedir .. canlarının düzeni dirençleri şifalara bağlıdır.
ŞİFACILAR En kapsamlıdır ... Çok zor şartları vardır Tek başına kp kasamazsın çok zordur en azından ... ZOR kasılırsın
Büyücüyle eylenirsin herşeyi yaparsın Büyü atmak görsel efektler canını sıkmaz..
SAvaşçının zırhı sana güven verir geniş bünyesi sana cesaret verir hızlı ve ataktır büyücüyü 3 vuruşta hatta 2 vuruşta yere serebilir...
Bu bnm görüşümdü sana tavsiyem savsaşçı açmandır bnm Şifacım var çokta güzel ben seviyorum bu saatten sonra büyüyle veya savaşla urşmak stemiyorum ama en baştan büyücüme veya savaşçımı dizmek ve gelirştirmek isterdim
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
bu arada 1 lwlden ÇEMBERLİ TAŞ seviyesine GELMEK Çok ama çok zor
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*
Kardeş oyunu oynama en iyisi . Oynuyacaksan büyücü aç şifacı önermem şifacının şaheser üretmesi ejderden bile zor .
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Can Kurtaranı 2 Saniye Geç Açtığında Sohbet Penceresinde Mezardaki Sülalenin Kemiklerini Sızlatacak Laflar Duymak İstiyorsan,
Süresi Yetmediğinden Can Basamadığında Adam Ölünce Bütün Grubun Nam-ı Değer S.x Objesi Olmak İstiyorsan,
Karakterini Kasarken ''Hayy Ben Bu Oyunu Yapanın Bu Plus Paketi Çıkaranın...#?*!'' Gibi Nidalarla Haykırmak İstiyorsan,
Tavsiyem Şifacıdır !
Görevlere Adam Aranırken;
X- Gelebilir miyim ?
Y- Büyücü müsün ?
X- Hayır Savaşçıyım...
Y- Ya Bi' Git !!
Diyaloglarını Birebir Duymak ve Titreyerek Boşalmak(Sinirden :lol: ) İstiyorsan,
Sana Önerim Savaşçıdır !
Büyücü Akar,Kokar,Fışkırır !
Karakterini Kasarken ''Hayy Ben Bu Oyunu Yapanın Bu Plus Paketi Çıkaranın...#?*!'' Gibi Nidalarla Haykırmak İstiyorsan,
Tavsiyem Şifacıdır !
Görevlere Adam Aranırken;
X- Gelebilir miyim ?
Y- Büyücü müsün ?
X- Hayır Savaşçıyım...
Y- Ya Bi' Git !!
Diyaloglarını Birebir Duymak ve Titreyerek Boşalmak(Sinirden :lol: ) İstiyorsan,
Sana Önerim Savaşçıdır !
Büyücü Akar,Kokar,Fışkırır !