Nerull yazdı:
5'li İKSİR PAKETLERİNDE ÖZEL İNDİRİM!
5'li iksir paketleri bu sabah saat 09:30 itibariyle 300 Akçe yerine sadece 95 Akçe!
15.07.2011 Cuma günü saat 09:00'e kadar sürecek bu özel indirimi kaçırmayın!
aldıgımız iksirler aktarılıyor mu
Nerull yazdı:
5'li İKSİR PAKETLERİNDE ÖZEL İNDİRİM!
5'li iksir paketleri bu sabah saat 09:30 itibariyle 300 Akçe yerine sadece 95 Akçe!
15.07.2011 Cuma günü saat 09:00'e kadar sürecek bu özel indirimi kaçırmayın!
Sen Gel Ben Sana LAbirentte 25 levelden 26 levele hiç oturmadan ve hiç durmadan yaratık kesimde gör....LEPRECHAUN yazdı:Bu iksir konusu online oyunlarin temel yapi tasidir.Eger bu materyalin kullaniminin hesaplanmasinda yanlislik yapilirsa oyun evreninin tamamini etkiler...
Diger oyunlardaki karakterdeki kudret miktariyla ayni seviyeye sahip en az 5 yaratik kesebilirken bizim oyunumuzda ne yazikki 1 yaratik kesilebiliyor.Her yaratik kesiminde kro gibi bagdas kurup oturmak meditasyon acmak zorundasiniz bu da ikvnin zaman probleminin baslangíci oluyor ve problemler zinciri böylece baslamis oluyor.
saçma sapan polemik yaratmayın.hiç oturmadan bende keserım bekleye bekleye adam onu kastetmıyo kı.diger oyunlarda 10 yaratık cekıp ıksır basıyo adamlar oyle hızlı kasıyo.bızde nıye yok dıyorEleminx yazdı:Sen Gel Ben Sana LAbirentte 25 levelden 26 levele hiç oturmadan ve hiç durmadan yaratık kesimde gör....LEPRECHAUN yazdı:Bu iksir konusu online oyunlarin temel yapi tasidir.Eger bu materyalin kullaniminin hesaplanmasinda yanlislik yapilirsa oyun evreninin tamamini etkiler...
Diger oyunlardaki karakterdeki kudret miktariyla ayni seviyeye sahip en az 5 yaratik kesebilirken bizim oyunumuzda ne yazikki 1 yaratik kesilebiliyor.Her yaratik kesiminde kro gibi bagdas kurup oturmak meditasyon acmak zorundasiniz bu da ikvnin zaman probleminin baslangíci oluyor ve problemler zinciri böylece baslamis oluyor.
Dikkatini çekiyorum Büyücü!!!
Hiç Durmadan Hiç Oturmadan 1 Levle
Ne Yazdıgımı iyi oku ondan sonra yorum yap.ibrahimking yazdı:saçma sapan polemik yaratmayın.hiç oturmadan bende keserım bekleye bekleye adam onu kastetmıyo kı.diger oyunlarda 10 yaratık cekıp ıksır basıyo adamlar oyle hızlı kasıyo.bızde nıye yok dıyorEleminx yazdı:Sen Gel Ben Sana LAbirentte 25 levelden 26 levele hiç oturmadan ve hiç durmadan yaratık kesimde gör....LEPRECHAUN yazdı:Bu iksir konusu online oyunlarin temel yapi tasidir.Eger bu materyalin kullaniminin hesaplanmasinda yanlislik yapilirsa oyun evreninin tamamini etkiler...
Dikkatini çekiyorum Büyücü!!!
Hiç Durmadan Hiç Oturmadan 1 Levle