herekse günaydın öncelikle ve selamlar 2 haftadır oyuna pek katılamıyoum artık girmeye baslıyacağım genellikle geceleri oyunda gündüzde forumu takip edicem.
bu arada ahsancım üye listesindeki yeni üyemiz güldenin karakter ismi Kurtlarxodonataa olacak tek a yazmısım ben yanlıslıkla düzeltirsen sevinirim iyi eğlenceler herekse
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Lonca üyeleri imzalarına aşağıdaki kodu yapıştırmalıdır!
[code]
[/code]
LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!! LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!! LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!!
Üye Başvurusu İçin Aşağıdaki Formu Doldurup Lonca Genel Başkanına ÖM ile Yollayabilirsiniz yada Konumuza Cevap Şeklinde Yollayabilirsiniz.
1. İsim ? (Zorunlu)
2. Yaş ? (Zorunlu)
3. Kurt Loncasına neden katılmak istediniz ? (Zorunlu)
4. Kurt Loncasından beklentileriniz nelerdir ?
5. Sizce lonca ne demektir ve Kurt Loncasına katıldıktan sonra loncanın tabiatına ayak uydurabilecekmisiniz ?
6. Var ise önceki loncanızın adı ve ayrılma sebebiniz ? (Zorunlu)
7. Oyundaki karakterlerinizin adları , sınıfları ve seviyeleri ? (Zorunlu, bu sizi tanımamız için gereklidir)
LİSTEDEKİ SON İŞLEMLER
Kurtlarxodonataa İsim Düzeltmesi
Atakann oyuna gelde Güldenin karakteri geliştirelim. sende bayan şifa için maksimum hasar item varmı. Alman Urban filan...
Bu akşam oyuna gel muhakak Karakteri 26 lvl yaptık sen Güldenin karaktere geçersin gülden senin karaktere sen zehir atarsın biz keseriz daha hızlı lvl atlarız ben güldeni gruba alıyorum o yüzden fazla Tecrübe gelmiyor... :twisted: :twisted: :twisted:
Kurtlarxkadriye yazdı:Atakann oyuna gelde Güldenin karakteri geliştirelim. sende bayan şifa için maksimum hasar item varmı. Alman Urban filan...
Bu akşam oyuna gel muhakak Karakteri 26 lvl yaptık sen Güldenin karaktere geçersin gülden senin karaktere sen zehir atarsın biz keseriz daha hızlı lvl atlarız ben güldeni gruba alıyorum o yüzden fazla Tecrübe gelmiyor... :twisted: :twisted: :twisted:
kadiryecim yardımların için cok saol bu gece yüksek ihtimalle oyuna girebilirim dediğin gibi yaparız kadın şifa max itemlerim var ama hepsi yücelen birlikte kasarız aksama saat 09,30 gibi oyunda görüşmek üzere
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Loncanıza Yenı Arkadaslar Eklenmiş Ben 1 Haftadır Katılmak Istıyorum Hiç Kimsey Oyunda Olmuyor Kurtlarxkomando Bana Referans Olucak Ama Hiç Yönetimden Kimse Oyunda Değil Sizce Haksızlık Değilmi Bu :? :? :? :?
Oğuz (Kurtlarxkomando) eğer sana referans oluyorsa bizimle irtibata geçmesi gerekli....
5 Yöneticiden 1risi muhakkak oyunda oluyor ki ben bugün Oğuzu oyunda gördüm referanslığı ile ilgili hiçbirşey söylemedi...
kapfoklan yazdı:Loncanıza Yenı Arkadaslar Eklenmiş Ben 1 Haftadır Katılmak Istıyorum Hiç Kimsey Oyunda Olmuyor Kurtlarxkomando Bana Referans Olucak Ama Hiç Yönetimden Kimse Oyunda Değil Sizce Haksızlık Değilmi Bu :? :? :? :?
Kurtlarxkadriye yazdı:Arkadaşlar Listemize yeni eklenen arkadaşların farklı MMORPG oyunlarda tecrübeleri var ancak İstanbul Kıyamet Vaktini ilk defa oyunuyorlar bu sebeple oyun oynanabilirliği, püf noktaları (tuş kullanımı, yetenek dağılımı vs.), ve görevler ile ilgili arkadaşlarımıza yardımcı olmanızı dilerim.
Herkeze iyi oyunlar...
bu benimle ilgiliydi herhalde yardımlar için çok teşekkürler.. özellikle caanıım sana kurtlarxkadriye
İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!