Yağma Arttırıcılar Hakkında..

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Yağma Arttırıcılar Hakkında..

Mesaj gönderen EspanyoL »

Selamunaleyküm
Bu konuyu daha önceden de açmıştım.Ama gerçektende işin cılkını cıkarttılar.Dün 7 kez kenan ve 1 kez junon kesmeme rağmen madalyadan başka birşey düşmedi.

Sığınak %60 Yağma Arttırıcım Olmasına rağmen
:arrow: Peki ben 1 saat Kenan'da 1.5 saat Junon'da ter dökmemin karşılığını nasıl alıcam.Hızlı desteğe yazdım bu sorunu şans arttırıcı şansınızın %60'ını saşsınızın üstüne koyar dediler.Ya ben 1 aydır şans arttırıcı kullanıyorum.Düşen sadece 1 tane Alternetör Kolye.Abartmıyorum.
Benim diğer oyunculardan farkım olmalı ya ben para yatırıyorum oyuna.
:arrow: Hakkımız yeniyor oyunda.Aynı şey maden şans arttırıcıda da geçerl 3 gün sabahlamama rağmen 1 tane bile menekşe düşmemişti.Şans arttırıcım bitince 1 tane menekşe cıkmıştı.
Bugün hızlı desteğe aynı konudan madur olmuş birisi yazmış.Ne kenandan ne junondan item düşmedi diye.Cevap olarak;
''Hiç bir bölgede kesin Şaheser veya Nadide eşya düşme şansı yoktur.'' yazmışlar.
:arrow: Afedersiniz ama kendinize maraba arıyosunuz.Ben 1 aylık yağma arttırıcımdan sadece 1 tane alternatör kolye düştü.Şucu artık kendimizde arayalım.Şans arttırıcı alarak para ile alacağımız şansı düşürüyoruz.Bundan sonra plus hariç hiçbir şekilde İkv'ye destek vermeyecem.

“Genel Sohbet” sayfasına dön