yetkili biri ile görüşmek istiyorum yada bunu okusun
yetkili biri ile görüşmek istiyorum yada bunu okusun
yetkikiler 11 temmuz 2011 pazartesi günü eminönü sunucusunda akşam 9-10 gibi kadim kesimi yapılmıştır ama kaçanlar yüzünden sadece 1 grup yapabildi kaçanlar hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim.video felanda var ama gerek yoktur çünkü her şey kayıt altında yetkililerin dosyasında ordan bakarsanız mesajlara ve oyundan o saatlerde çıkanlara bakarsanız anlarsınız zaten o çıkanlar görevi yapanlardır.işte bu görevini yapıpta kaçanların ceza almasını talep ediyorum.zaten siz isimleri bulursunuz.ban vs. talep edilmektedir.benim gibi yaklaşık 20-25 kişi düşünmektedir.bu kaçan kişilerin cezasını talep ediyoruz.ve bundan sonra böyle birşey olmaması için bir önlem alınsın istiyoruz.bu mesaj genel bir düşüncedir.kaçanlar benim arkadaşlarım olmasına rağmen cezasını talep ederim.arz ederim
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yetkili biri ile görüşmek istiyorum yada bunu okusun
İstersen kadime vurulduktan sonra hareket edilemesin olur mu?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Ulan neye dayanarak hakkımızda ceza istiyorsun. Safmısın sen dün biz kadimi kacırmadık. 3 grp gittik kadime yeşili kestik 2 defa kadime gidicegimizi bile bile 1 grup kesmeye başladınız. Sayemizde kestiniz burada konusmana gerek yok. Eminönü halkı beni iyi tanır . zaten görevimiz olmadıgı halde klandaki arkadasların kadimini yapalım dedik. Lanet olsun ne zaman kadim etkinligi yapsak suclu biz oluyoruz. Hatemede söyledim karısmayalım diye biliyorum olucakları
Neyse kardesim git kime sikayet ediyorsan et biz buradayız.
McCaGLaR
McCaGLaR
- WATERxSWORD
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İyi günler.tolu51 yazdı:yetkikiler 11 temmuz 2011 pazartesi günü eminönü sunucusunda akşam 9-10 gibi kadim kesimi yapılmıştır ama kaçanlar yüzünden sadece 1 grup yapabildi kaçanlar hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim.video felanda var ama gerek yoktur çünkü her şey kayıt altında yetkililerin dosyasında ordan bakarsanız mesajlara ve oyundan o saatlerde çıkanlara bakarsanız anlarsınız zaten o çıkanlar görevi yapanlardır.işte bu görevini yapıpta kaçanların ceza almasını talep ediyorum.zaten siz isimleri bulursunuz.ban vs. talep edilmektedir.benim gibi yaklaşık 20-25 kişi düşünmektedir.bu kaçan kişilerin cezasını talep ediyoruz.ve bundan sonra böyle birşey olmaması için bir önlem alınsın istiyoruz.bu mesaj genel bir düşüncedir.kaçanlar benim arkadaşlarım olmasına rağmen cezasını talep ederim.arz ederim
Oyun içerisinde görev yapımları hakkında bu (KADİM HİDRA&YEŞİL HİDRA, İFLİSS, sv...)gibi olaylarda İKV Destek ekibi ilgilenmez. Ceza konusuna gelince. Görevi yaptıktan sonra giden senin tabirinle kaçan arkadaşlara kaçtıkları/gittikleri için ceza gerektiren bir haraketleri yoktur.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlar.
İlgi çekici yoktur ilgi çeken vardır. Kimisi eteğiyle ilgi çeker, kimisi tek kelimesiyle...