Nede olsa borç ödüyor tefeciden borç almak kolay değilEstergonxreis yazdı:SATURN yazdı:Tşk.ler arkadaşlar 49 a daha çok var2 günde anca 34 yapabildik 2 gün daha uğraşırsam 49 olucam inş...
öncelikle estergon car açtığın için teşekkürler ama bi ricam olucak çıkan saf madenler tarık aganın olsun :mrgreen: :mrgreen:
Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
- EsTeRGoNxKaNuNi
- İskele Babası
Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
EsTeRGoNxKaNuNi&ESTERgonXİNTİKAM
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
tefeci kolay eda abla daha zor olm dk geç kal 2 katı alıyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Nede olsa borç ödüyor tefeciden borç almak kolay değilEstergonxreis yazdı:SATURN yazdı:Tşk.ler arkadaşlar 49 a daha çok var2 günde anca 34 yapabildik 2 gün daha uğraşırsam 49 olucam inş...
öncelikle estergon car açtığın için teşekkürler ama bi ricam olucak çıkan saf madenler tarık aganın olsun :mrgreen: :mrgreen::lol:
yada şaka yaptım şimdi stokda altın da yok allah korusun ceza verir bn naparım
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- EsTeRGoNxKaNuNi
- İskele Babası
Tefecinin borcunu ödeme topuğunu sıkarlarEsTeRGoNxRss yazdı:tefeci kolay eda abla daha zor olm dk geç kal 2 katı alıyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Nede olsa borç ödüyor tefeciden borç almak kolay değilEstergonxreis yazdı:SATURN yazdı:Tşk.ler arkadaşlar 49 a daha çok var2 günde anca 34 yapabildik 2 gün daha uğraşırsam 49 olucam inş...
öncelikle estergon car açtığın için teşekkürler ama bi ricam olucak çıkan saf madenler tarık aganın olsun :mrgreen: :mrgreen::lol:
yada şaka yaptım şimdi stokda altın da yok allah korusun ceza verir bn naparım:twisted:
EsTeRGoNxKaNuNi&ESTERgonXİNTİKAM
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Alnına yersin kurşunuEsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Tefecinin borcunu ödeme topuğunu sıkarlarEsTeRGoNxRss yazdı:tefeci kolay eda abla daha zor olm dk geç kal 2 katı alıyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Nede olsa borç ödüyor tefeciden borç almak kolay değilEstergonxreis yazdı:SATURN yazdı:Tşk.ler arkadaşlar 49 a daha çok var2 günde anca 34 yapabildik 2 gün daha uğraşırsam 49 olucam inş...
yada şaka yaptım şimdi stokda altın da yok allah korusun ceza verir bn naparım:twisted:
eda ablanın borcunu ödeme...
![]()
:lol:
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
Sayın ESTERGONx Sakinleri Bu akşam saat 20:30 itibariyle tam kadro Oyunda beklenmektesiniz :twisted: :mrgreen: Gelmeyene Eda Ablanın Gazabı Hediyedir :lol: :lol:
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

c.tesi gecesi ÇEMBERLİTAŞ ta bulunan arkadaşlarımız reis, yusuf, ömer, utku, sercan hepinize ayrı ayrı teşekkür edıyorum şifacılar savaşçılar ve büyücüler harika bi performans gösterdiniz .
ESTERGON olmanızla gurur duyuyorum .
önümüzdeki cumartesi gecesi yarım bıraktığımız işi tamamlamak üzere tekrar buluşucaz .
iyi oyunlar iyi eylenceler
ESTERGON olmanızla gurur duyuyorum .
önümüzdeki cumartesi gecesi yarım bıraktığımız işi tamamlamak üzere tekrar buluşucaz .
iyi oyunlar iyi eylenceler

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
abLa bnim tekne turum var pazara sanırım akşam konuşalım 
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Bir zırh düşüremedik ne bahtsız loncayız biz
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
Ben Diyorum ama DiNLemiyorsunuz BEN'i çarLArı adaya geçirip gitmeden bi temiz yıkıyalım
:D Hatta Junondaki çeşmelerin o konuda şifalı olduğunu duymuştum 
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Junondaki çeşmeleri bilmiyorum ama bugün sırf uğur getirsin diye güneş altında 3 saat iş yerinin arka bahçesinde çapa yaptım. Sarı bi orman olan arka bahce dümdüz çorak arazi oldu
bidahakinde zırh kesin bende 
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb