Yeşil Hidra
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yeşil Hidra
Son 5 gecedir yeşil hidra kesimi yapıyorum bu gece daha fazla kişinin yeşil hidra kesimini yapmak isterim ardından kadim kesiminide yaparım. Görevi olan arkadaşlar gece 12 den sonra mühürlüde toplanın.Not: 5 günde 20 ye yakın kesim yapıldı.
FERRAND
- amanedenolmuyor
- Sahaf Yardımcısı

Re: Yeşil Hidra
Yaw usta şunu biraz daha erken saate alsanız o saatte giremiyom ben pek
9da falan olsa olmaz mı ? Yarın bil kazan olmazsa 9da yapıverelim benim görevide he ?
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı

Evet dostlar...
12.07.2011 saat gece 00:10 da başladık gurupları toplamaya...
Tanıdık ve tanıdıklarımın tanıdıkları ıle destek olan arkadaslar sayesınde 4 gurup kurdum.
Yeşil hidrayı 3 kere kestim..
Kadim hidrayıda 4 kere kestim.
Tabi büyük destekler sayesinde .
Burdan destek olan ve ismini telafuz edemediğim bir sürü arkadaşıma teşekkür ederim.
Sabaha karşı 04:30 da görevi olan tüm herkesin kadim pençesi ve yeşil hidra pençesi çantasında olduğunu bilmek beni çok mutlu etti.
Son kesimde bir kardeşim kadimin canı 1 de iken oyundan düşmesi ve görevini yapamaması beni üzdü ama onun kadiminide bir sonra ki sefer keseceğimin bilincinde olduğunun farkındayım sağlık olsun.
Dadaş Mesut
12.07.2011 saat gece 00:10 da başladık gurupları toplamaya...
Tanıdık ve tanıdıklarımın tanıdıkları ıle destek olan arkadaslar sayesınde 4 gurup kurdum.
Yeşil hidrayı 3 kere kestim..
Kadim hidrayıda 4 kere kestim.
Tabi büyük destekler sayesinde .
Burdan destek olan ve ismini telafuz edemediğim bir sürü arkadaşıma teşekkür ederim.
Sabaha karşı 04:30 da görevi olan tüm herkesin kadim pençesi ve yeşil hidra pençesi çantasında olduğunu bilmek beni çok mutlu etti.
Son kesimde bir kardeşim kadimin canı 1 de iken oyundan düşmesi ve görevini yapamaması beni üzdü ama onun kadiminide bir sonra ki sefer keseceğimin bilincinde olduğunun farkındayım sağlık olsun.
Dadaş Mesut
FERRAND
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı

- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Lonca İHTİLAL
aaaa çok şaşırdım abi valla evet o can 1 deyken düşen benim
canının saglıgı abi sen bize vakit ayırmıssın görevin olmadıgı halde herkezin görevini yapmıssın ben düşmüşüm senin bir suçun yok ama yinede dayanamayıp dün gece sabaha kadar bize vakit ayırdın görevimizi yapmamıza vesile oldun,sayende kadim görevimi yaptım eline saglık abi iyiki varsın ne zaman yeşil veya kadim kesimi varsa destege gelirim abi haber vermen yeterli