Hidra ve Kadim görevindeki arkadaşlardan özür diliyorum.
Hidra ve Kadim görevindeki arkadaşlardan özür diliyorum.
Sayın arkadaşlar ben dün kadim görevimi ondan önceki günde hidra görevimi yardım sever ve görevi olan arkadaşlarla beraber yapmış bulunmaktayım.Biliyoruz ki ilk gruptan görevi yapıldıktan sonra kaçanlar oluyor.İki görevde de ilk gruptaydım ve ben dedim herkese ilk 2 kesim kalacağım diye.Biri sizin için biri benim için diye.Ama; hepsi beni kötülemişler hatta Yeşil Hidra görevinde sırf benim adımı vermişler.Forumdaşlar ben size soruyorum acaba benim yaptığım hata mı?Eğer öyleyse Yasin, Beka ve diğerlerinden çok özür diliyorum inanın bir daha olmaz saygılarımla...
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
-
- Cin Avcısı
Re: Hidra ve Kadim görevindeki arkadaşlardan özür diliyorum.
Yanlış yere açmışsın kardeş teşkilat genel sohbet burası ayrıca; her aldığın nefesi buraya yazman gerekmiyor. Güzin ablaya felan yaz bence. :geek:
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
AAAAAA Haribden yanlış yere tıklamışım pardon 
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Gece gece iyi geldi bu konu :lol: üslubunu çok beğendim :geek:
Hayırlı günler dilerim

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hahaha Allah'ım hiç bu kadar gülmedi. Bu kadar yazı yazdın kardeşim; adamlara haykırdın, resmen ben ne yaptım diye, bir de üstüne üstük konuyu yanlış yere açtın ya! Hiç güleceğim yoktu resmen krize girdim.
Sayın arkadaşlar diye başladın bir de cümleye nezaket budur dedirttin herkese. Şapka çıkarıyorum. 
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
SeLam;Usain yazdı:Sayın arkadaşlar ben dün kadim görevimi ondan önceki günde hidra görevimi yardım sever ve görevi olan arkadaşlarla beraber yapmış bulunmaktayım.Biliyoruz ki ilk gruptan görevi yapıldıktan sonra kaçanlar oluyor.İki görevde de ilk gruptaydım ve ben dedim herkese ilk 2 kesim kalacağım diye.Biri sizin için biri benim için diye.Ama; hepsi beni kötülemişler hatta Yeşil Hidra görevinde sırf benim adımı vermişler.Forumdaşlar ben size soruyorum acaba benim yaptığım hata mı?Eğer öyleyse Yasin, Beka ve diğerlerinden çok özür diliyorum inanın bir daha olmaz saygılarımla...
Konuyu ßuraya Taşımana Gerek Yoktu,
İşim Var dedin ßende ÖnemLi ßir iş Sandım (Oyundan Çıkcan Sandım) ama Sen Maden Çekmeye Gitmişsin ßu ayıp ßir şey Sen gittikten Sonra Diğer ArkadaşLarın GörevLerinide yaptık Umarım ßaşkaLarınada ßöyLe yapmazsın En azından ßöyLe ßahane oLmaz