Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar;
Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama Ben şunu görüyorum ki İKV içinde ben gözle görülür derecede bi başarı elde edemeyeceğim bu benim beceririksizliğim değil dış etkenlerden dolayıdır.Bilen arkadaşlar bilir Defalarca soyuldum çarlarım çalındı, Karakterimin İlk göz ağrım Olan Ecel getiren'i Silindi.Önüme ne kadar engel çıkarsa çıksın aşmaya çalıştım Son emeğim olan RoWxbLanKeSh isimli karakterimi son noktaya taşıdım Derken Kullanamadan 999 gün ban aldım Gördüm ki bu oyunda ne kadar çaba veririsem vereyim pek bi yere gelemeyeceğim Elimde tek bir çarım Kaldı oyunu oynama hevesim Gitti
Yakında uzun bir ara vereceğim zaten RoWxbLanKeSh İsimli karakterim 999 gün Süre ile ban almıştır. [İsmail,Saygılarımla !!!] İyi Forumlar...
RoWxbLanKeSh 999 Gün Ban Hk. :(
RoWxbLanKeSh 999 Gün Ban Hk. :(
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: RoWxbLanKeSh 999 Gün Ban Hk. :(
Önerin İçin Teşekkürler Ama; Kanka olmak için yeterince Tanışmıyoruz Teşekkürler İyi Forumlar...
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
Blank © 2012.
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İkv yönetimde eşitsizlık var iso dogru kararı vermışsın bi yerden sonra insanı sıkıyor
,Yakında bende bırakıcam ztn FeLHan'a ashap üretıyım carları sılıcem
ops:
,Yakında bende bırakıcam ztn FeLHan'a ashap üretıyım carları sılıcem
RaiNxFeLHaN (2390)
Sağol Ali;
Mevlam Neylerse Güzel Eyler. !!! Oluruna Bıraktım herşeyi.. İyi Forumlar...
Mevlam Neylerse Güzel Eyler. !!! Oluruna Bıraktım herşeyi.. İyi Forumlar...
Blank © 2012.
Blank © 2012.
İsmail;
Bir yanlışlık olabilir insan oğlu hata yapabilir desteğe mail at sebebini öğren bana gel yapılabilecek birşey varsa elimden geldiğince yapacam.
İyi formlar
Soğlasın uğur Ve destek veren herkes Desteğe mail attım bazı arkadaşlar iksirlerden dolayı dediler. Çünkü ban günü sadece 1 şifa 1 ejder 1 tankla cent kesmeye gittik kestik çıktık o gün çar'a hiç girmedim Destekden cewap bekliyorum. İyi Forumlar....
Blank © 2012.
Blank © 2012.
Herkese ilgilerinden dolayı Teşekkür ederim.. İyi Forumlar...
Blank © 2012.
Blank © 2012.
Bütün aksilikler bir adama mı gelır ya üzüldüm gerçekden defalaraca çarların çalındı yeniden dızdın sımdıde ban uzuldum geçmiş olsn
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]