Ben iki yıllık olan ikv serüvenimi Can kardeşimle olan ortak kararımızla bitirmiş bulunmaktayım. Bu iki yıl içinde çok iyi günlerimiz oldu gerek arz arkadaşlar gerek ZamanX, gerek MegaX, ve diğer yazamadığım arkadaşlar. Ben uzun vedaları sevmem o yüzden sadece bir şey söyleyeceğim size : Bu oyun dışında da bir hayat var ve bu hayat daha önemli, maalesef benim bu karara varmam iki senemi alsa da mutluyum . Kırdığım insanlar varsa özür dilerim. Herkese gerçek hayatında başarılar.
Bu tür olaylar hakkında , daha önceden beni farklı kanallardan bilgilendirseydiniz iyi olurdu.Fakat siz gitmeyi zaten kafaya koymuşsunuz ki bu bencede şu Temmuz'un sıcağında deniz , kum , eğlence ve kızların arasında olmak daha iyi bir fikir :lol: .
Bu oyunu tadında bırakmak en iyisi.Dizmediğiniz sınıf , üretmediğiniz şaheser kalmadı zaten .Sizin hemen bırakabileceğinizi sanmıyorum ama bu fikri benimsemek bile güzel olsa gerek .Bende Rehber Takımı'na seçilmeseydim büyük bir ihtimalle bırakmış olucaktım.Fakat şu İKV'yi , sadece oyun olduğu için , az da olsa muhabbet ortamı olduğu için , daha da ötesi buraya girdiğimde günün stresini bir nebzede olsa atabildiğim için bırakamıyorum .
Umarım hayatınızda dilediklerinizi gerçekleştirirsiniz.Yolunuz açık olsun ...