Evet arkadaşlar resimde gördüğünüz Scabies adlı kişi'ye ilk başta menekşe fiyatını sordum 45 m dedi bende 13 m + yüc ceket ve + yüc. shen kk 49 level dedim arkadaş ''yk'' dedi sonra kendisi bana o ceket 1 m etmez filan dedi sonra kendisi tartışma başlattı sonra bölgeden bağırıyo ben yok dedikten sonra sen bişey demiceksin die benim yüksek IQ'lü arkadaşım önce kendin diyosun o ceket 1 m bile etmez diye sonra kendini yırtıyosun ben öyle bişey demedim uydurma diye anlamakta güçlük çekiyorum sen ve senin gibileri :!:
Bu gibi konularda Lütfen ŞİKAYET ET butonuna 1 kere basarak İKV Destek ekibine bildiriniz..
Keyikfli forumlar.
NOT: İKV Rehber ekibi size sadece yön gösterir ayrı yetten ceza, yasaklama(ban), Susturma yetkileri yoktur.
Bigilendirme için teşekküler ancak böyle kişiler için burda konu açmaya bile gerek yok ama gel gör ki bu kişiler yaptıkları şeyi yapmadım diye ısrar edince insan bi tuhaf oluyor bazı insanları anlamak gerçekten çok zor...
Evet arkadaşlar resimde gördüğünüz Scabies adlı kişi'ye ilk başta menekşe fiyatını sordum 45 m dedi bende 13 m + yüc ceket ve + yüc. shen kk 49 level dedim arkadaş ''yk'' dedi sonra kendisi bana o ceket 1 m etmez filan dedi sonra kendisi tartışma başlattı sonra bölgeden bağırıyo ben yok dedikten sonra sen bişey demiceksin die benim yüksek IQ'lü arkadaşım önce kendin diyosun o ceket 1 m bile etmez diye sonra kendini yırtıyosun ben öyle bişey demedim uydurma diye anlamakta güçlük çekiyorum sen ve senin gibileri :!:
Hocam suç sende nie bölelerini muhattap alıyosunki.Ha diceksinki nerden biliyim böyle biri olduğunu oda doğru alnında yazmıyo ya..
kardeş Galiba Scabies' Adlı kardeşımız +12 yaşlarında ergenlıge yenı adım atmış;
ve ayrıca bana öle gelıyor Ki İLK menekşe elmasını çeken biri gibi duruyor,
sana tavsiyem böleleri ile polemic Yapmaktan kaçın :lol:.
Çünkü onlar daga çoçuk kanları deli akıyor anlayışlı olmak lazım... :ugeek:
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]