[ClooDy]Oyunu BırakıyoruM

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

[ClooDy]Oyunu BırakıyoruM

Mesaj gönderen CLooDy »

Oyunu bırakıyorum Neden Niçin sebeb ne gibi soruları sormayın,Sebeb açık ve belli Eminönün'de herkes bilir Bu oyuna 1 milyara yatırdıgım parayı sadece akçe diğerlerini saymamma bile gerek yok cafemde sattıgım ürünleri saysak v.s v.s bunlara gerek yok.İnsanı ve emeklerimizi Keriz Niyetine Kullanan "Oyun Yapımcıları" GM ler değil,Destek ekibi değiL,Sadece "Oyun Yapımcıları"na sesleniyorum Vicdanınız varsa az biraz Bu İnsanların haklarını yemez,Oyun severlerin Zaafını kullanıpta o İnsanları Kullanmayınız.Bütün Oyun arkadaşlarıma Selam Saygı eder,Kırdığım,Tartıştığım kişilerden özür dilerim Ben hakkım varsa sizde "Helal" Olsun Sizinde Bende kalmışsa İnsafınıza.Allah a Emanetsiniz.Özellikle Arif Hocam Yani Lethander Senden bir kez daha sarf ettiğim sözler için özür.
Resim
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: [ClooDy]Oyunu BırakıyoruM

Mesaj gönderen Felipemassa »

CLooDy yazdı:Oyunu bırakıyorum Neden Niçin sebeb ne gibi soruları sormayın,Sebeb açık ve belli Eminönün'de herkes bilir Bu oyuna 1 milyara yatırdıgım parayı sadece akçe diğerlerini saymamma bile gerek yok cafemde sattıgım ürünleri saysak v.s v.s bunlara gerek yok.İnsanı ve emeklerimizi Keriz Niyetine Kullanan "Oyun Yapımcıları" GM ler değil,Destek ekibi değiL,Sadece "Oyun Yapımcıları"na sesleniyorum Vicdanınız varsa az biraz Bu İnsanların haklarını yemez,Oyun severlerin Zaafını kullanıpta o İnsanları Kullanmayınız.Bütün Oyun arkadaşlarıma Selam Saygı eder,Kırdığım,Tartıştığım kişilerden özür dilerim Ben hakkım varsa sizde "Helal" Olsun Sizinde Bende kalmışsa İnsafınıza.Allah a Emanetsiniz.Özellikle Arif Hocam Yani Lethander Senden bir kez daha sarf ettiğim sözler için özür.
Valla hocam ilk önce yolun açık olsun demek isterim.Seni ne kadar tanımasamda sonuçta aynı oyunda aynı sunucuda oynadık.Neyse oyun yapımcılarına ben akçe sistemi gelmeden söyleyeceğimi söyledim ve oyunu bırakmıştım çoğu arkadaşım hatırlıyordur.Fakat arkadaşlarımın yoğun ısrarı üzerine oyuna geri döndüm.Şu kadarını söylüyorum döndüğümede pişman oldum.Neyse hepimizin sonu genede aynı olacak bu gidişle oyunu bırakanlar çok olacak.Tekrardan yolun açık olsun..
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Reel hayatında başarılar...
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
ShackLee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ShackLee »

Usta nereye ya :?
Eminönü

Control
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen superpower »

Herseyin Hayırlısı İKV cok büyük bi kayıp verdi :)

Real Hayatta başarılar kardeş
Aramızda tekrar görmek dılegı ıle :oops:
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mollaa00 »

Umarım senin için daha güzel olur herşey.
-Mollanınkızı -Mollax -ŞEHŞAMİL -molla -mollaşifa

“Genel Sohbet” sayfasına dön